İşlemci soketine uygun olan işlemci soğutucularına bakıp alabilirsin bu kule tipi olur veya sıvı soğutma olur eğer takamazsan bir bilgisayarcıya gidebilirsin ama kendin takmanı öneririm YouTube'da bir sürü videoları varBilgisayım da işlemcimi soğutmak istiyorum önerdiğiniz bir yöntem var mıdır varsa nelerdir paylaşır mısınız?
İşlemcim AMD Ryzen 5 1600 af bütçem 2000 tl ye kadar yeterli. bilgilendirmeyi unutmuşum pardonBilgisayım da işlemcimi soğutmak istiyorum önerdiğiniz bir yöntem var mıdır varsa nelerdir paylaşır mısınız?
AMD Ryzen 5 1600 af oyun oynarken 85 90 civarlarındayım bazen 90-91 de görüyorum.İşlemcin ne? kaç derecede?
Teşekkürler.İşlemci soketine uygun olan işlemci soğutucularına bakıp alabilirsin bu kule tipi olur veya sıvı soğutma olur eğer takamazsan bir bilgisayarcıya gidebilirsin ama kendin takmanı öneririm YouTube'da bir sürü videoları var
İşlemcim AMD Ryzen 5 1600 af bütçem 2000 tl ye kadar yeterli. bilgilendirmeyi unutmuşum pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD Ryzen 5 1600 af oyun oynarken 85 90 civarlarındayım bazen 90-91 de görüyorum.
Teşekkürler.
Stok fanı mı var üzerindeİşlemcim AMD Ryzen 5 1600 af bütçem 2000 tl ye kadar yeterli. bilgilendirmeyi unutmuşum pardon
AMD Ryzen 5 1600 af oyun oynarken 85 90 civarlarındayım bazen 90-91 de görüyorum.
Teşekkürler.
Evet.Stok fanı mı var üzerinde
Teşekkürler önerin için.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Yani bütçeniz varsa iyi bir soğutucu alın. Bütçeniz şimdilik yoksa ve alana kadar daha serin çalışmasını istiyorsanız birkaç yöntem var. Ama hemen alacaksanız anlatmama gerek yok.Evet.
Teşekkürler önerin için.
Hemen almadan önceki yöntemleride size zahmet öğrenebilir miyim lazım olabilir çünkü ve sizce işlemcimin uygun olarak kaç derecelerde olması lazım sıcaklığının?Yani bütçeniz varsa iyi bir soğutucu alın. Bütçeniz şimdilik yoksa ve alana kadar daha serin çalışmasını istiyorsanız birkaç yöntem var. Ama hemen alacaksanız anlatmama gerek yok.
Teşekkürler.Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.299,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com