Neler Yeni

Yardım İşlemcinin Bu Şartlar Altında bu Sıcaklıklarda Olması Normal mi?

Yüksek Sıcaklık

• normal

Oylar: 0 0.0%
  • normal değil

Oylar: 1 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1

siyabent

80+ Silver
@Satriani @Gurkanpiro @HacıSOFU

Şuan testin 7. Dakikası test dışında forum açık ve şuan bu konunun detaylarını yazıyorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cpu-occt-test-kac-dk-yapmaliyim.1077330/page-4#post-9669728 bu konuda arkadaş 30dk testte 55 56 derece alırken ki bendeki fan daha üst model olmasına rağmen benim bu sıcaklıkları almam normalmi
soğutucunun radyatörünün iki vidasıda bir tur sıkılabilir konumda tam sıkmadım öyle yapmam söylendi daha doğrusu
şuan konuyu paylaşıyorum dakika 8.50 ve sıcaklık 87 dereceye çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

10. dakikada 87.9 derece ile testi bitirdim şuan biosta fan için sessiz mod açık biosa girip bunu maximum rpme çıkarıp tekrar test başlatacağım ve ekleyeceğim buraya

KONUYU GÜNCELLİYORUM
BİOS AYARLARINDAN CPU FANI MAXİMUMA ALDIM VE 11.dakikada 77.5 yani yaklaşık 11 DERECE DÜŞÜŞ OLDU İKİ ŞARTTA DA YORUMUNUZU BEKLİYORUM
(2. Testte ikinci 60hz olan videoda görünen monitörü kapattım onun dışında yine foruma girdim aynı şartlarda yaptım

Son düzenleme:

Gurkanpiro

80+ Platinum
yanı bu sistem bişey var ne oldugunu anlayamadım uv yapmayı deneyebılırsın

Bünyamina

80+ Platinum
Test programlarında 80i görebilir. Bu normal de bir tık yüksek olduğu da kesin. Yani oyunlarda 70 derecelerde takılır. Testle normal kullanımın pek alakası da yok.

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanı bu sistem bişey var ne oldugunu anlayamadım uv yapmayı deneyebılırsın
en sonda belirttiğim gibi fanları sessiz moda almıştım sistemi çok yormadığım için şuan cpufanı fulledim ve testin 7. dakikasında aynı şartlarda forum açıkken 78.2 derecedeyim

Test programlarında 80i görebilir. Bu normal de bir tık yüksek olduğu da kesin. Yani oyunlarda 70 derecelerde takılır. Testle normal kullanımın pek alakası da yok.
rdr2 oynarken 60 derece görüyorum şuana kadar daha üst bi oyun oynamadım

Gurkanpiro

80+ Platinum
en sonda belirttiğim gibi fanları sessiz moda almıştım sistemi çok yormadığım için şuan cpufanı fulledim ve testin 7. dakikasında aynı şartlarda forum açıkken 78.2 derecedeyim

rdr2 oynarken 60 derece görüyorum şuana kadar daha üst bi oyun oynamadım
ha occt testlerı ıslemcılerı zorlar oyunlarda bu kadar yuksek degıldır umarım

siyabent

80+ Silver
ha occt testlerı ıslemcılerı zorlar oyunlarda bu kadar yuksek degıldır umarım
Şuan cpu fan maximum rpmde ve tam -10derece 10dk 30 saniye oldu 77.6derece birde acaba etkisi var mo diye ikinci monitörü kapattım

siyabent

80+ Silver
monıtorun etkısını olacagını sanmam ama maxımum rpm de kafan ütülenir
O yüzden sessiz moda aldım , ayrıca benim değilde odadakilerin ütülenebilir :D ben zaten kulaklık takıyorum

O yüzden sessiz moda aldım , ayrıca benim değilde odadakilerin ütülenebilir :D ben zaten kulaklık
güncel olarak dakika 32 derece 75.6

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Hit: 6

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet cal
@Satriani @Gurkanpiro @HacıSOFU

Şuan testin 7. Dakikası test dışında forum açık ve şuan bu konunun detaylarını yazıyorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cpu-occt-test-kac-dk-yapmaliyim.1077330/page-4#post-9669728 bu konuda arkadaş 30dk testte 55 56 derece alırken ki bendeki fan daha üst model olmasına rağmen benim bu sıcaklıkları almam normalmi
soğutucunun radyatörünün iki vidasıda bir tur sıkılabilir konumda tam sıkmadım öyle yapmam söylendi daha doğrusu
şuan konuyu paylaşıyorum dakika 8.50 ve sıcaklık 87 dereceye çıktı

10. dakikada 87.9 derece ile testi bitirdim şuan biosta fan için sessiz mod açık biosa girip bunu maximum rpme çıkarıp tekrar test başlatacağım ve ekleyeceğim buraya

KONUYU GÜNCELLİYORUM
BİOS AYARLARINDAN CPU FANI MAXİMUMA ALDIM VE 11.dakikada 77.5 yani yaklaşık 11 DERECE DÜŞÜŞ OLDU İKİ ŞARTTA DA YORUMUNUZU BEKLİYORUM
(2. Testte ikinci 60hz olan videoda görünen monitörü kapattım onun dışında yine foruma girdim aynı şartlarda yaptım
extrem yapman gerekti. ve pbo voltajın fazla ondan öyle istersen biostan onu ayarlayabiliyorsun.

Top Bottom