Mete? 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 1,256 29 Mart 2025 #1 Merhaba elimde eski bir kasa psu olmadığı için açamıyorum işlemci hakında tek bildiğim intel olması ve core 2 duo olması ama hangi modeli olduğunu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim?
Merhaba elimde eski bir kasa psu olmadığı için açamıyorum işlemci hakında tek bildiğim intel olması ve core 2 duo olması ama hangi modeli olduğunu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim?
K kizlaraguvenimkalmadi 80+ Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Çağlar AKYOL 29 Mart 2025 #2 ctrl+alt+delete duşlarını bas görev yöneticisini tıkla diğer ayrıntılara bas performasa bas ve CPU yazan işlemci
ctrl+alt+delete duşlarını bas görev yöneticisini tıkla diğer ayrıntılara bas performasa bas ve CPU yazan işlemci
Mete? 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 1,256 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kizlaraguvenimkalmadi yazmış: ctrl+alt+delete duşlarını bas görev yöneticisini tıkla diğer ayrıntılara bas performasa bas ve CPU yazan işlemci Devamı için tıklayın... Kral kasayı pc ye güç veremiyorum yani pc yi açamıyorum açsam bende öyle bakmayı biliyorum zaten
kizlaraguvenimkalmadi yazmış: ctrl+alt+delete duşlarını bas görev yöneticisini tıkla diğer ayrıntılara bas performasa bas ve CPU yazan işlemci Devamı için tıklayın... Kral kasayı pc ye güç veremiyorum yani pc yi açamıyorum açsam bende öyle bakmayı biliyorum zaten
K kizlaraguvenimkalmadi 80+ Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Çağlar AKYOL 29 Mart 2025 #4 bilgisayarı açarken 4 kere bip bip diyor mu direkt mi açılmıyor?
Mete? 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 1,256 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 kizlaraguvenimkalmadi yazmış: bilgisayarı açarken 4 kere bip bip diyor mu direkt mi açılmıyor? Devamı için tıklayın... Kral cihaz da elektirik yok çünkü psu girişi bozuk yani fişe takamıyorum elektiriğe bağlanmıyor
kizlaraguvenimkalmadi yazmış: bilgisayarı açarken 4 kere bip bip diyor mu direkt mi açılmıyor? Devamı için tıklayın... Kral cihaz da elektirik yok çünkü psu girişi bozuk yani fişe takamıyorum elektiriğe bağlanmıyor
F furkankong 80+ Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 380 Dahası Reaksiyon skoru 114 İsim Furkan b 29 Mart 2025 #6 işlemcinin üstüne bakarak anlayabilirsin.
Mete? 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 1,256 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 furkankong yazmış: işlemcinin üstüne bakarak anlayabilirsin. Devamı için tıklayın... Kral soğutucu var onu söküp bakabilirimde cihaz eski olduğundan aşınmış olabilir Bu arada intel stock fanı nasıl söküyoruz?
furkankong yazmış: işlemcinin üstüne bakarak anlayabilirsin. Devamı için tıklayın... Kral soğutucu var onu söküp bakabilirimde cihaz eski olduğundan aşınmış olabilir Bu arada intel stock fanı nasıl söküyoruz?
E Ereeennn 80+ Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Eren ÜGÜT 29 Mart 2025 #8 Mete? yazmış: Kral soğutucu var onu söküp bakabilirimde cihaz eski olduğundan aşınmış olabilir Bu arada intel stock fanı nasıl söküyoruz? Devamı için tıklayın... Hocam o okları dışa doğru çevirip çekmeniz lazım.
Mete? yazmış: Kral soğutucu var onu söküp bakabilirimde cihaz eski olduğundan aşınmış olabilir Bu arada intel stock fanı nasıl söküyoruz? Devamı için tıklayın... Hocam o okları dışa doğru çevirip çekmeniz lazım.