Pulse with moderation, fan hızını ayarlamaya yarıyor basitçe. BIOS'tan kendin fan curve yapabilirsin.PWM ne? sanırım hız ayarlama da. Ben kasa fanlarına hiç ellemedim belki çalışabileceği en yüksek rpm de çalışmıyordur
O noctua ile doğru seçimi yaptın, RGB'si olsa ben de alırdım bir tane.ryzen 5 3600 1.3v 4.1 ghz boşta 39 derece soğutucu noctua nh-u12s,msi armor rx 570 4gb boşta 54 derece oda sıcaklığı 28derece
Normal değil mi zaten senin rog 2070 super ile benim 2080 superin aynı derecelerde çalışması? Hemen hemen aynı TDP değil mi zaten?Pulse with moderation, fan hızını ayarlamaya yarıyor basitçe. BIOS'tan kendin fan curve yapabilirsin.
Mesela benimkinde PWM yok iki modu var ikincisi çok iyi soğutuyor ama 9 fan olduğundan gürültü yapıyor.PWM ne? sanırım hız ayarlama da. Ben kasa fanlarına hiç ellemedim belki çalışabileceği en yüksek rpm de çalışmıyordur
Öyle mi? Benimki super değil normal 2070.Normal değil mi zaten senin rog 2070 super ile benim 2080 superin aynı derecelerde çalışması? Hemen hemen aynı TDP değil mi zaten?
Thermaltake Pure Plus RGB fanlarda PWM var mı yok mu nasıl bakarım? Bi deneyeyim bulmayı internettenMesela benimkinde PWM yok iki modu var ikincisi çok iyi soğutuyor ama 9 fan olduğundan gürültü yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle mi? Benimki super değil normal 2070.
O çok fazla gerçekten benimki 8c 16t OC'li iken o kadar güç çekmiyor.Alıntıyı görüntüle
Hala niye bu kadar W çekiyor anlamıyorum.
TT RGB PLUS yazılımıyla renk değiştirmeye çalışmam yok mu?
Pulse with moderation, fan hızını ayarlamaya yarıyor basitçe. BIOS'tan kendin fan curve yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O noctua ile doğru seçimi yaptın, RGB'si olsa ben de alırdım bir tane.
Acaba sadece benimki mi yüksek merak ettim. Benimki 41 filan oluyor ama ben boşta silent kullanıyorum onun dışında OC'li iken 50 filan oluyor (R7 3800X)