İşlemciniz boşta kaç derece?

ryzen 5 3600 1.3v 4.1 ghz boşta 39 derece soğutucu noctua nh-u12s,msi armor rx 570 4gb boşta 54 derece oda sıcaklığı 28derece

PWM ne? sanırım hız ayarlama da. Ben kasa fanlarına hiç ellemedim belki çalışabileceği en yüksek rpm de çalışmıyordur
Pulse with moderation, fan hızını ayarlamaya yarıyor basitçe. BIOS'tan kendin fan curve yapabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 3600 1.3v 4.1 ghz boşta 39 derece soğutucu noctua nh-u12s,msi armor rx 570 4gb boşta 54 derece oda sıcaklığı 28derece
O noctua ile doğru seçimi yaptın, RGB'si olsa ben de alırdım bir tane.

Pulse with moderation, fan hızını ayarlamaya yarıyor basitçe. BIOS'tan kendin fan curve yapabilirsin.
Normal değil mi zaten senin rog 2070 super ile benim 2080 superin aynı derecelerde çalışması? Hemen hemen aynı TDP değil mi zaten?

PWM ne? sanırım hız ayarlama da. Ben kasa fanlarına hiç ellemedim belki çalışabileceği en yüksek rpm de çalışmıyordur
Mesela benimkinde PWM yok iki modu var ikincisi çok iyi soğutuyor ama 9 fan olduğundan gürültü yapıyor.

Normal değil mi zaten senin rog 2070 super ile benim 2080 superin aynı derecelerde çalışması? Hemen hemen aynı TDP değil mi zaten?
Öyle mi? Benimki super değil normal 2070.

1600171862461.png

Hala niye bu kadar W çekiyor anlamıyorum.

Mesela benimkinde PWM yok iki modu var ikincisi çok iyi soğutuyor ama 9 fan olduğundan gürültü yapıyor.

Öyle mi? Benimki super değil normal 2070.
Thermaltake Pure Plus RGB fanlarda PWM var mı yok mu nasıl bakarım? Bi deneyeyim bulmayı internetten

45-50 arası.

O noctua ile doğru seçimi yaptın, RGB'si olsa ben de alırdım bir tane.

Görsel olarak kötü dursa da kalitesi yetiyor inventus sağolsun çok güzel fiyata aldım.Stok fana göre en az 15 derece fark etti

Acaba sadece benimki mi yüksek merak ettim. Benimki 41 filan oluyor ama ben boşta silent kullanıyorum onun dışında OC'li iken 50 filan oluyor (R7 3800X)
Ekran Görüntüsü (8).png

genelde 85 lerdeydi de bugün baya soğuk çalışıyo hayret

@RTX3070 yani sadece seninki yüksek değil merak etme ben de varım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas