Çözüldü✓ İşlemciye overclock yaptım görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar bilgisayar açıktı ve herhangi bir sorun yoktu AMD adrenaline uygulamasında performans kısmından (otomatik) CPU overclock seçeneğine tıkladım daha sonra bir uyarı verdi ve ben okumadan tamam yeniden başlat seçeneğine bastım bilgisayar normal şekilde kapandı ve tekrar açıldığında ekran gelmedi anakart üzerinde turuncu ışık yanmaya başladı 5 dk öyle bekledim sonra basılı tutarak kapattım ve açtığımda bu sefer turuncu ve kırmızı ışık yanıyordu yine görüntü gelmiyor ve klavye fareye güç gelmiyor

CR2032 bios pilini çıkart 30 dk çıkık dursun
Powersupppylı iptal et pili çıkartmadan önce

Muhtemelen sorunun çözülür

30 dakika sonra ekran geldi Windows bellek tanımlama aracı açıldı bitene kadar bekledim sonra bir sorun bulunamadı dedi PC açıldı ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ilerde sorunlara sebep olmaz değil mi ?
CR2032 bios pilini çıkart 30 dk çıkık dursun
Powersupppylı iptal et pili çıkartmadan önce

Muhtemelen sorunun çözülür

30 dakika sonra ekran geldi Windows bellek tanımlama aracı açıldı bitene kadar bekledim sonra bir sorun bulunamadı dedi PC açıldı ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ilerde sorunlara sebep olmaz değil mi ?
Zaten ilk başta böyle olması gerekiyordu başından beri. Sizde geç olsada olmuş.

İlerde tekrar çökebilir muhtemelen suan eski ayarlarına dönmüştür amd adrenalinden kontrol et.

Eğer çok içinde kaldıysa bellek tanılama yaz Windows searcha tekrar test yap. Standart yerine gelişmis. Ama hem cok uzun sürecek hemde gerek yok bence. Size kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ayarlar eski haline dönmediyse geri döndür ki dönmüştür muhtemelen.

Geri