Neler Yeni

işlemciye termal macun sürersem FPS artarmı?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
oyundayken %75-80 derece oluyor kasayı ellediğimde ise baya bi sıcak oluyor en son termal macun yenilemesini 7 ay önce falan yapmıştım 7 ay önce hiçbir şekilde kasmıyordu 100 fps alıyodum gayet yetiyordu şuanda 60 fps zor alıyorum

işlemci: AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor 3.80 GHz

fps 30 - 40 arası alıyorum

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Bence hiç uğraşma bakmaya açmayı biliyorsan aç bak içini termal macun kurduysa termal macun sürersin ve 10fps farkeder hatta daha fazla ısıda 20duser

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklık anormal düzeyde değilse zaten iyi performans veriyordur.
bilmiyorum kasayı elliyorum sanki kasada yemek pişiyormuş gibi sıcak bide çok drop giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence hiç uğraşma bakmaya açmayı biliyorsan aç bak içini termal macun kurduysa termal macun sürersin ve 10fps farkeder hatta daha fazla ısıda 20duser
ben 7 ay önce falan pc oyun başındayken keni kendine kapandığı için termal macun sürdürmüştüm düzelmişti şuanda çok az fps alıyorum ama oyun başındayken kapanmıyor pc

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
tam frekans verip vermediğine nerden bakabiliriz?
tam bilmiyorum ama mesela işlemcin max 4ghz de çalışıyorsa ve bir oyunda max 3.5 ghz görüyorsa ozaman ısıdan dolayı çıkamıyordur diye biliyorum ama emin değilim forumdaki arkadaşları yardımcı olur umarım işlemci frekansınada görev yöneticisinden bakılabiliyorsun sanırsam

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bilmiyorum kasayı elliyorum sanki kasada yemek pişiyormuş gibi sıcak bide çok drop giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 7 ay önce falan pc oyun başındayken keni kendine kapandığı için termal macun sürdürmüştüm düzelmişti şuanda çok az fps alıyorum ama oyun başındayken kapanmıyor pc
Msi afterburner ile kontrol edermisiniz

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
İşlemci ile soğutma sisteminin gerek duyduğu gereksinimi karşılarsınız. frame rate artışları için, ram veya ekran kartı takviyeleri etkili olacaktır. Bunun dışında bir fark göstermez termal macun vb gibi. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,753
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh
Top Bottom