Neler Yeni

İso %100 klavye bulamıyorum, bunlar alınır mı?

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz

hangisini almalıyım veya başka öneriniz varmı, doğru düzgün bu tuş diziliminde %100 klavye yok :confused:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Kutlu

hangisini almalıyım veya başka öneriniz varmı, doğru düzgün bu tuş diziliminde %100 klavye yok :confused:
Bütçeni belirledin mi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Nezha

80+ Bronze
Asus rog strix scope II RX bakılabilir.
2. El Corsair k95 platinum rgb alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Çetinkaya
%100 klavye niye doğru düzgün yok ya :(

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://wraithesports.com/products/...qTu5j0htSrAv6zTOA4MSMku21VRMYPwQaAlJlEALw_wcB
Numpadden fedakarlık yaparsan eğer manyetik switch bi klavye alabilirsin.
Numlock çok önemli benim için, hiç bulamaz miyiz dogru düzgün bir şey ya, konudakiler kötü mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

%100 klavye niye doğru düzgün yok ya :(
Bugün sipariş vereceğim hala bulamadım düzgün bir klavye gerçekten yok düzgün %100

https://www.hepsiburada.com/throne-...anik-klavye-2-4ghz-bt-type-c-p-HBCV0000767JR3 bu alınır mı?

Son düzenleme:

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ahmet Yıldırım
Monster k3 pro kullanıyorum. Bir klavyeden ne beklenir bilmiyorum ama bir sorun yaşamadım gayet güzel. Neredeyse 1.5 senedir kullanıyorum. Renkleri güzel, bilek desteği plastik yumuşak değil ama gayet iyi. Tuşlarının bazılarına basarken yay sesi geliyor ama bunun sorun olduğunu düşünmüyorum. Kulaklık takınca duymuyorsun bile.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Monster k3 pro kullanıyorum. Bir klavyeden ne beklenir bilmiyorum ama bir sorun yaşamadım gayet güzel. Neredeyse 1.5 senedir kullanıyorum. Renkleri güzel, bilek desteği plastik yumuşak değil ama gayet iyi. Tuşlarının bazılarına basarken yay sesi geliyor ama bunun sorun olduğunu düşünmüyorum. Kulaklık takınca duymuyorsun bile.
Teşekkürler hocam, eşimle birlikte çalışma odamız var iki tane alacağım klavye, yay sesi rahatsız edebilir diye düşünüyorum

Tkl + kablosuz numpad al
çok düzensiz olur hocam ya

Bulabildiğim klavyeler bunlar, hangisi rahatsız etmeyecek düzeyde ve kaliteli alınabilir bilmiyorum, en azından yorumlarsanız ona göre seçim yapabilirim

Son düzenleme:

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ahmet Yıldırım
Teşekkürler hocam, eşimle birlikte çalışma odamız var iki tane alacağım klavye, yay sesi rahatsız edebilir diye düşünüyorum

çok düzensiz olur hocam ya

Bulabildiğim klavyeler bunlar, hangisi rahatsız etmeyecek düzeyde ve kaliteli alınabilir bilmiyorum, en azından yorumlarsanız ona göre seçim yapabilirim
Mekanik tuşunun verdiği sesten çok daha düşük bir yay sesi var. Yani eşiniz duymayabilir. Tuş sesi rahatsız edecekse mekanik almayın. Bir süre sonra iki kişi tak tak çok yorulursunuz.

Top Bottom