Neler Yeni

İso %100 klavye bulamıyorum, bunlar alınır mı?

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Mekanik tuşunun verdiği sesten çok daha düşük bir yay sesi var. Yani eşiniz duymayabilir. Tuş sesi rahatsız edecekse mekanik almayın. Bir süre sonra iki kişi tak tak çok yorulursunuz.
peki ne tercih etmeliyim, bize ne uyar özellik olarak çok bilgim yok klavyelerde önemli olan gerekli tuşların olması, eşim oyun oynamıyor ama ben oynuyorum, mekanik olmasının avantajı nedir olmamasının dezavantajı nedir tam bilmiyorum

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ahmet Yıldırım
peki ne tercih etmeliyim, bize ne uyar özellik olarak çok bilgim yok klavyelerde önemli olan gerekli tuşların olması, eşim oyun oynamıyor ama ben oynuyorum, mekanik olmasının avantajı nedir olmamasının dezavantajı nedir tam bilmiyorum
Mekanik klavyeler daha dayanıklı. Hassas basmaları daha iyi algılıyor. Bu yüzden oyunlarda avantajlı. Mekanik klavye tuşlarının altında switchler vardır. Bu switchlerin renklerine göre ses yükseklikleri vardır mesela blue switch çok seslidir resmen daktilo gibidir. Red switch daha sessizdir. Membran klavyeler ses bakımından çok sessizdir.

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
butcen 3 4 k ıse bulursan ajazz ak992 ıyı secım olur
bugün sipariş vereceğim ondan bulamam diye düşünüyorum hocam yine de teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mekanik klavyeler daha dayanıklı. Hassas basmaları daha iyi algılıyor. Bu yüzden oyunlarda avantajlı. Mekanik klavye tuşlarının altında switchler vardır. Bu switchlerin renklerine göre ses yükseklikleri vardır mesela blue switch çok seslidir resmen daktilo gibidir. Red switch daha sessizdir. Membran klavyeler ses bakımından çok sessizdir.
O halde oyunları tercih eden ben red switch tercih edebilirim, eşime de membran alabilirim, peki bu membranlarda kalite vs nasıl anlarız mesela benim attıklarımdan hangisi alınabilir

Top Bottom