Neler Yeni

İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben 9 gün diyorum. Hamas illa elindekini tüketecek. Hava güçleri yok zaten, İsrail havayla zayıflatıp sonra karadan bastıracak. Bu ısın sonunda İsrail toprakları bayağı büyür. Hamas’ı bile silebilir.
Sonuç ne olursa olsun, İsrail'in imajı fena çizildi. Filistin'i dümdüz etseler dahi unutulmayacak. 15 yıldır ablukaya aldılar Filistin'i, gıda girişine bile doğru dürüst izin vermediler. Fakat bu adamlar geldi envai çeşit silahla PUBG oynar gibi havadan paraşütlerle senin ülkene girdi. Topraklarını ele geçirdi, askerlerini öldürdü ve esir aldı. İsrail bundan evvel balon değilse dahi artık balon oldu insanların nazarında.

Ayrıca bu Hamas'ı silme mevzuu bana pek olası gelmiyor. Bildiğin üzere İsrail devleti için Yahudilerin canı çok kıymetli. Filistinlilerin elinde önemli komutanlar da dahil olmak üzere 100 civarı rehine var anlık olarak. İsrail için dehşet bir sayı bu. Hava saldırısı yapıp kendi kavimdaşlarını dahi öldürecek kadar gözleri karardı mı İsrail'in? Bilmiyorum, bekleyip göreceğiz.

Bura.K

80+ Silver
Sonuç ne olursa olsun, İsrail'in imajı fena çizildi. Filistin'i dümdüz etseler dahi unutulmayacak. 15 yıldır ablukaya aldılar Filistin'i, gıda girişine bile doğru dürüst izin vermediler. Fakat bu adamlar geldi envai çeşit silahla PUBG oynar gibi havadan paraşütlerle senin ülkene girdi. Topraklarını ele geçirdi, askerlerini öldürdü ve esir aldı. İsrail bundan evvel balon değilse dahi artık balon oldu insanların nazarında.

Ayrıca bu Hamas'ı silme mevzuu bana pek olası gelmiyor. Bildiğin üzere İsrail devleti için Yahudilerin canı çok kıymetli. Filistinlilerin elinde önemli komutanlar da dahil olmak üzere 100 civarı rehine var anlık olarak. İsrail için dehşet bir sayı bu. Hava saldırısı yapıp kendi kavimdaşlarını dahi öldürecek kadar gözleri karardı mı İsrail'in? Bilmiyorum, bekleyip göreceğiz.
Hamas 1 yıldır buna hazırlanıyormuş. İsrail’in bence bilmeme olasılığı yok. Bence hepsi planlıydı. İsrail, kestaneyi çizmek uğruna toprak kazanmayı göze aldı. Ya da cidden berbat bir istihbaratları var.

Paraşütle inme olayı ayrı bir skandal zaten.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İsrailin Ayakta kalması her zaman bizim işimize gelir.
Yoksa ortadoğu da yalnız kalırız.
Bunu karabağ savaşın da gördük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ömer Faruk MUTLU
israilin bm tarafından onaylı işgaline vatandaşları bile karsi çikiyor hiçbir sey kesin değil . israilli siviller oldu cart curt diyenler için gazze abluka altına alındığından beri 2300 çocuk gazzede uçak bombardımanlarında öldü ve 10000 cocuk tutuklandı

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hamas 1 yıldır buna hazırlanıyormuş. İsrail’in bence bilmeme olasılığı yok. Bence hepsi planlıydı. İsrail, kestaneyi çizmek uğruna toprak kazanmayı göze aldı. Ya da cidden berbat bir istihbaratları var.

Paraşütle inme olayı ayrı bir skandal zaten.
Netenyahu döneminde Mossad'da ciddi tasfiyeler oldu ve son bir kaç yıl içersinde Filistin tarafına göre Hamas ve diğer örgütlerin içine sızmış ajanların kimliği tespit edilmiş.

Ortada çok ciddi bir güvenlik zafiyeti var yani ki bu olay normal tam zamanını hatırlamamakla birlikte İsrailli askerler bir tankı geride bırakıp kaçmışlardı skandal olmuştu.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
ibrahim demir
bu olay zafiyet değil Mossad'dan bahsediyoruz
haberleri olmama ihtimaller 0.0001
Amerika donanımlı bir şekilde yola çıktı
darma duman edecekler
iran ve lübnana girebilirler