Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hamas bu savaşı kaybeder.
yemin ediyorum aklımdakileri yazmışsın ben ne filistini ne de israili destekliyorum üzüldüğüm konu masum insanların ölmesi kudüsün yahudilerin eline geçmesi durumuÜzüldüğüm nokta şu tabi daha savaş neticelenmedi geri kalan süreçte ne olur bilemiyorum ama yine siviller kaybetti.
Ayrıca İsrailli siviller ölüyor diye ağlayanlar şimdi öldürülecek olan binlerce Filistinli masum insan için kendileri başlattı ve hak ettiler diyecekler çünkü onlar için tek sıkıntı İsraillilerin ölmesi olacak. İkiyüzlü olmayın ve senelerce baskı altında yaşayan ve artık sabrı taşan bir halkın meşru mücadelesini karalamayın bunun din ile bir alakası yok ya da Arap olmalarına bir alakası yok. Tamam Araplar bize ihanet etti büyük pislikler yaptılar ama hanginiz hamile kadınların karnını deşen Yunanlara Araplara ettiğiniz hakaretlerin 10'da 1'ini ettiniz en büyük tepkiniz denize dökmek oldu ve bunu bile zamanla mizahlaştirma yoluna gittiniz. Çünkü onlar size okullarda Fransız İhtilali ile başlayan milliyetçilik akımının temsilcisi oldular diye anlatıldı ve mücadeleleri meşru kılındı. O zaman Arapların milliyetcilik duygusu yok mudur?
Bu söylediklerimden anlayanlar için gayet güzel tespitler çıkmıştır.
59LT kola sar Hocam yarın alıyorum (!)Bugünün şerefine dükkanım da kolaları zamsız fiyattan satıyorum yanına sakız ufak çikolata da ikram ediyorum. Onlar kazanırken biz kaybediyoruz. Filistiniezebilirsin.org
60LT vereyim bozuk para kalmadı.59LT kola sar Hocam yarın alıyorum (!)
Umarım ülkemiz saçmalamayıp bu Hamas veya İsrail'in çağrılarına kulak vermez.Hamas, Türkiye'yi kendine destek vermeye çağırıyor.
Hamas, Filistin ve Hamas bayrağının yanına Türkiye'nin bayrağını da koyarak bir hutbe gerçekleştirdi.
İsrail, mermileri domuz yağıyla üretmeye başladı. (Müslümanlıkta Domuz haram biliyorsunuz. Gıcıklık yapıyorlar.)
Hamas, yeni roketleriyle İsrail'e yoğun saldırı gerçekleştirdi. Demir kubbe saldırıyı püskürttü.
Hizbullah, Lübnan sınırından İsrail'e sızmaya çalışıyor.
İsrail, Gazze-Lübnan ve Mısır olmak üzere 3 ayrı cephede savaşıyor.
Elon Musk, Gazze'nin elektriğinin kesilmesine rağmen sanki kesilmemiş gibi "Şarjlı istasyonlar ücretsiz" açıklaması yaptı.
İsrail, Filistinli tutukluların elektriğini tamamen kesti. Tutuklular, dış dünyadan tamamiyle izole edildi.
Almanya, Filistin'e yönelik destek gösterilerini yasakladı.
Dünya çapından Yahudi Asıllı/Yahudi Olmayan kişiler, İsrail'e gönüllü askerlik yapmak üzere geri dönüyor.
ABD Başkanı Biden dün:Böyle bir tezi savunuyorsan bunun için elinde kaynağın ve sağlam bir kanıtında olmalıdır.
Kaynak atar mısın? bunu bilmiyordum.ABD Başkanı Biden dün:
“Hamas’ın bebeklerin kafasını kestiği videoları izledim” demişti…
ABD Başkanı Biden bugün: izlediğini iddia ettiği Hamas’ın kafa kesme videolarının olmadığını Netanyahu’nun ofisi tarafından yanıltıldığını açıkladı…
bu sadece bunlardan biri dilersen bir kaç tane daha bulur buraya atarım
Kaynak atar mısın? bunu bilmiyordum.