İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

filistine azerbaycan ve bir çok konuda kinliyim. marketten 2.5 litrelik kolamı aldım ve israile başarılar diliyorum.

dalga geçiyorum israili sevdigim falan yok ama lakin doğu türkistanda kardeşlerimize yapılan zulümde çini destekleyen ermenilerin safında olan filistini savunmam. israilde sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta.

İsrail'in ve Filistin'in , Türkiye ile olan ilişkilerini en güvenilir nereden öğrenebilirim?

İsrail'in ve Filistin'in , Türkiye ile olan ilişkilerini en güvenilir nereden öğrenebilirim?
Bunun icin detaylı ve ayrı bir konu açacağım hocam. Bugün açarım büyük ihtimalle, sizi etiketlerim 👍

Son düzenleme:
Bunun icin detaylı ve ayrı bir konu açacağım hocam. Bugün açarım büyük ihtimalle, sizi etiketlerim 👍

🔴 SON DAKİKA

Türkiye, İsrail’e destek açıklamasında bulundu. İsrail’i desteklediği belirten Erdoğan, Terörün her türlüsünü lanetlediğini dile getirdi.

@Carl-S
@memo5612
@Mehmet Yılmaz
bulamadım böyle bir açıklama

🔴 SON DAKİKA

Türkiye, İsrail’e destek açıklamasında bulundu. İsrail’i desteklediği belirten Erdoğan, Terörün her türlüsünü lanetlediğini dile getirdi.

@Carl-S
@memo5612
@Mehmet Yılmaz
Kaynak var mı hocam? Aradımda bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,043
Üyeler
186,832
Son üye
nightmare1
Geri