Filistin'i destekliyor.@Bura.K Hocam Rusyanın bu savaşta ki tutumu ne, resmi bir bilgi var mı?
Para yardımı yapmışlarABD savaş bile açabilir. Ülkeleri tamamen yatırıma bağlı ve en büyük yatırım Yahudili Şirketlerden geliyor. Dünyadaki en büyük dayanışmadır Yahudi dayanışması.
ABD, eğer destek çıkmazsa geçmiş olsun.
Güncelledim mesajı hocam. Teşekkür ederim.Para yardımı yapmışlar
Bizde NATO dayız bizde desteklemiş oluyoruz dimi saçma sapan şekilde Filistin'i desteklemeyelimNATO, Resmi olarak İsrail'i desteklediğini açıkladı.
Filistin Sağlık bakanı, 1.100 kadar sivil, 100'den fazla Askerin öldüğünü belirtti.
Filistin, İsrail'e "Ülkenizdeki Müslüman mahkumları serbest bırakın, bizde İsrailli vatandaşlarınızı verelim" diyerekten anlaşma teklif etti.
Bence değil öyleler ilkeller başka kültüre asimile olamazlar yuvalarina s1ç4r s1*tığı yuvada ne var ne yok geride birakip başka bir yuva bulur sonra o yuvayada s1ç4r kısacası akıllanmazlar benim evimde beslediğim hint bülbülleri kendi ördükleri yuvayı temizliyor. hayvandanda alçak ırkdır bu araplar iyisi varmıdır vardır ama ben 20 suriyeli tanidiysam 3 tanesi iyidir gerisiBu araplar ilkel varlıklar bence
Hizbullah, Arap ülkelerin neredeyse hepsinde aktiflik gösteren bir örgüt. Lübnan özellikle merkez gibi bir şey. En son İsrail'i yenmişti. Şimdi de yenebilir. Küçümsenecek bir örgüt değil kısacası.