🔴İsrail, Suriye Cumhurbaşkanını Hedef Aldı !

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,185
🔴Dürzi isyancılar ve Suriye hükümeti arasında yaşanan çatışmalara İsrail de müdahale etti !
Dürzileri destekleyen İsrail , Suriye Savunma Bakanlığını ağır şekilde bombaladı ve Cumhurbaşkanı Ahmed-El Şara`yı hedef aldı !
Ahmed-El Şara dan henüz bir haber alınamıyor !

1752672545231.webp
1752672564786.webp

El sara nin eskiden IŞİD ile bağlantısı var diyenler var,guya şeriat için savaştı fakat şuan gavur hristiyan feminisit kadını bakan olarak atıyor, soykırımcı israile petrol taşıyan SOCAR ile anlaşma imzalandı daha yeni,ne olduğu belli değil bu adamın,ama güneydoğu anadoluda "Vadedilmiş Topraklar" içerisinde eninde sonunda bize saldıracak isr*il o zaman
"🇹🇷❤️🇮🇱" diyenleri görücez

Türkiye Saldırsa Çoğu Ülkeden Kınama Ve Yaptırım Alır İsraile Bİr Şey Diyen Yok
Bu iş lise kavgasına benzer arkan sağlamsa bir şey yaptığında kimse bir şey diyemez fakat değilse ve bir şey yaparsan dalga geçilen sen olursun o tarz düşün.

El sara nin eskiden IŞİD ile bağlantısı var diyenler var,guya şeriat için savaştı fakat şuan gavur hristiyan feminisit kadını bakan olarak atıyor, soykırımcı israile petrol taşıyan SOCAR ile anlaşma imzalandı daha yeni,ne olduğu belli değil bu adamın,ama güneydoğu anadoluda "Vadedilmiş Topraklar" içerisinde eninde sonunda bize saldıracak isr*il o zaman
"🇹🇷❤️🇮🇱" diyenleri görücez
israil kalp TÜRKİYE diyenlere ben de kızıyorum fakat kendisi eski El kaide militanı Suriyede el nusra cephesini kurmak için de kendisi ebu bekir el bağdadi ile anlaşma yapmıştır 2013 e kadar da ittifak halindeydi işid ile. Sonradan çıkar çatışması vs araları açıldı.

Tek sorguladığım şey şu Suriyeyi al Tr sınırına git oraya otel yap ne güzel sahili var bizim güzel ülkemizin zeytinliklerini kesmeyin, ormanlarını yakmayın (!)

(Bu gün Silivri’ye gitme daily yapıyorum)

Geri