olurEğer almak istersen bende bir şey daha var (ariel deterjan)
olurEğer almak istersen bende bir şey daha var (ariel deterjan)
Bu da mı İsrail oyunu? Linkde videoda varBebek kanıyla üretilen hiçbir ürünü almayız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Filistin halkı ne kadar insan ölüsünü araba arkasında taşıyıp işkence etsede bunlar hep israilin oyunları hamas da israilin ordusu böyle kötü bir ülkenin ürünlerini almayın.
Bende mğmkğn oldukça yerli malı kullanmaya çalışıyorum daha hesaplı oluyorGiriş:
Filistin ve İsrail arasındaki uzun süreli çatışma, insan hakları ihlalleri ve sivil kayıplarla birlikte devam ediyor. Bu çerçevede, İsrail ürünlerine yönelik bir boykot, bireylerin bu duruma dikkat çekme ve adalet talep etme şekli olarak öne çıkıyor.
Anahtar Nedenler:
1. İnsan Hakları İhlalleri: İsrail'in Filistin'deki politikaları çerçevesinde yaşanan insan hakları ihlalleri, birçok kişiyi bu ürünlere yönelik boykota yönlendiriyor.
2. Sivil Kayıplar: Çatışma sırasında yaşanan sivil kayıplar, insanların vicdanlarını sarsıyor ve bu duruma karşı bir tepki olarak boykot düşüncesini güçlendiriyor.
3. Uluslararası Dayanışma: Boykot, uluslararası düzeyde Filistin halkına destek gösterme ve dayanışma eylemi olarak değerlendirilebilir.
Sonuç ve Uygulama:
Bu boykotun, bireylerin politikalar ve insan hakları konusundaki duruşlarını ifade etme, dikkat çekme ve değişim talep etme amacını taşıdığını söylemek mümkün. Ancak, bu eylemin etkili olabilmesi için toplumda geniş bir farkındalık yaratılması ve alternatif çözüm önerilerinin tartışılması önemlidir.
Unutulmamalıdır ki, bu konuda farklı görüşlere saygı göstermek ve diyalog kurmak, daha kapsamlı bir anlayış ve çözüm arayışında önemli bir adım olabilir.
Şu şekilde değerlendirebiliriz;
Bu boykot benim için sadece bir eylem değil, aynı zamanda içsel bir duruş. Filistin'deki çocukların yaşadığı acıları gördükçe, vicdanımın derinliklerinden hissediyorum. Bu durum, adil ve barış dolu bir dünya umudunu taşımama sebep oluyor.
Bu boykot, sadece bir ürünü tercih etmeme ya da bir hizmeti kullanmama eylemi değil, aynı zamanda bir ses çıkarma ve adalet için mücadele etme şeklim. İnsanların yaşam hakkı ve onurlu bir yaşam talepleri, herhangi bir siyasi zeminde üstünlük sağlamalıdır.
Umarım bu tür eylemler, toplumsal farkındalığı artırarak, çatışma bölgelerindeki çocuklara daha iyi bir gelecek sağlama yolunda bir etki yaratır.
İsrail hakkındaki düşüncelerimi ifade ettim. Bu ülke ile ilgili duygusal ve hassas bir konu olduğunun farkındayım. Ancak, insanlar arasında farklı görüşlere saygı göstermek önemlidir. Eğer bu konuda konuşmak istemiyorsanız veya rahatsız oluyorsanız, başka bir konuya geçebilirsiniz. Sorularınız veya başka bir konu hakkında konuşmak istediğin varsa forumda takılabilirsin.Boş konu.
İsrail dişişlerinin bize ermeni kürt soykırımcısı demesiyle birlikte tamamen savunulacak hiç bir yanı kalmamıştır. Savunan da varsa önce kendi BEYNİNİ sorgulasın var mı yok mu.İsrail hakkındaki düşüncelerimi ifade ettim. Bu ülke ile ilgili duygusal ve hassas bir konu olduğunun farkındayım. Ancak, insanlar arasında farklı görüşlere saygı göstermek önemlidir. Eğer bu konuda konuşmak istemiyorsanız veya rahatsız oluyorsanız, başka bir konuya geçebilirsiniz. Sorularınız veya başka bir konu hakkında konuşmak istediğin varsa forumda takılabilirsin.
Senin gibi entelektüel birikimi olmayan birinin düşüncesini kimse merak etmiyor.İsrail hakkındaki düşüncelerimi ifade ettim.
Evet, ben polisimin ve askerimin hakkını savunan bir adamım. Senin zihniyetine sahip adamlar gidip konsolosluk önünde eylem yapıp polisimize saldırıyor. (Bunun bir şey değiştireceğini düşünerek hem de.)Bu ülke ile ilgili duygusal ve hassas bir konu olduğunun farkındayım.
Fikre saygı gösterilmez, gösterilse doğru tartışma olmaz, ben senin karakterine saygı duyduğum için oldukça hafif üslup ile yazdım.Ancak, insanlar arasında farklı görüşlere saygı göstermek önemlidir.
Forum kültürünü bana öğretecek son kişi bile değilsin maalesef.Eğer bu konuda konuşmak istemiyorsanız veya rahatsız oluyorsanız, başka bir konuya geçebilirsiniz. Sorularınız veya başka bir konu hakkında konuşmak istediğin varsa forumda takılabilirsin.
niye ki burada insanlar da senin gibi "fikrini" belirtemez miİsrail hakkındaki düşüncelerimi ifade ettim. Bu ülke ile ilgili duygusal ve hassas bir konu olduğunun farkındayım. Ancak, insanlar arasında farklı görüşlere saygı göstermek önemlidir. Eğer bu konuda konuşmak istemiyorsanız veya rahatsız oluyorsanız, başka bir konuya geçebilirsiniz. Sorularınız veya başka bir konu hakkında konuşmak istediğin varsa forumda takılabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsrail dişişlerinin bize ermeni kürt soykırımcısı demesiyle birlikte tamamen savunulacak hiç bir yanı kalmamıştır. Savunan da varsa önce kendi BEYNİNİ sorgulasın var mı yok mu.
Okuduğunuzu anlamakta çok zorlanıyorsunuz sana saygı çerçevesinde geldim güzelce belirttim sonda belirttiğim beynini yoklasın açıklaması belirttiğim ifadelerden dolayıdır. Bu zorunuza gidiyorsa tartışmaya bile gerek yok herkesin niyeti belli kimin ne düşündüğü ne yapmak istediği hepsi belli güzel kardeşim. Forum olayına gelince konu benim konum ifadelerin artık beni ilgilendirmiyor o yüzden saygı duyup konuma laf etmekten vazgeçmelisin SÖZDE FORUM KÜLTÜRÜNÜ BANA ÖĞRETECEK SON KİŞİ.... her neyse hayırlı geceler güzel kardeşim.Senin gibi entelektüel birikimi olmayan birinin düşüncesini kimse merak etmiyor.
Evet, ben polisimin ve askerimin hakkını savunan bir adamım. Senin zihniyetine sahip adamlar gidip konsolosluk önünde eylem yapıp polisimize saldırıyor. (Bunun bir şey değiştireceğini düşünerek hem de.)
Fikre saygı gösterilmez, gösterilse doğru tartışma olmaz, ben senin karakterine saygı duyduğum için oldukça hafif üslup ile yazdım.
Ancak hak ettiğinden şüpheliyim. Şimdi sana bir kaç soru?
- Hamas'ta bi' tane akıllı adam yok mu da Amerika'ya bir kaç tane eli silahlı adamla baş kaldırabileceğini düşünüyor?
- Hamas kime hizmet ediyor?
- Bebeklerin katili İsrail de, onu meşrulaştıran Hamas'ın eli çok mu ak?
- İsrail ürünlerini boykot etmek yerine "Rusya ve Amerika'nın 3. Dünya Savaşı öncesinde oyuncaklarını test ettiği, gövde gösterisi yaptığı" savaş alanına seni de gönderelim?
Forum kültürünü bana öğretecek son kişi bile değilsin maalesef.
Daha da tangır tangır boş adama cevap yazmam.
Fikir ayrılığı her zaman vardır ama fikrin ne olduğunu anlamak lazım aynı ülkede yaşıyorsak senin ülkene laf edilmesinden hoşnut olmazsın herhalde fikir belirtmekten çekinmeyin ama forum kültürüne uykun bir biçimde belirtirsiniz arkadaşın belirttiği kültürden değil dikkat edelim..niye ki burada insanlar da senin gibi "fikrini" belirtemez mi
kardeşi falan değildir. pislikten geçilmeyen her it kopukluğun olduğu bangladeşte bizim kardeşimiz o zaman, nasıl olsa müslüman ya. Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v)'in sözünü hatırlatmak isterim Bana yakın olanlar, soyumdan gelenler değil; Yolumdan gidenlerdir. bebek katili israil mi desem? israilli kadınlara çocuklara tecavüz edip öldüren hamas mı?Müslüman müslümanın kardeşidir.Sen hangi dindensin bilemicem.
Sorulan soruları öncelikle iyi anladıktan sonra sor ben zaten sana cevap veririm. Sen benim konuma gelipte boş konu diyerek başlaman ile birlikte benden saygı beklemen nasıl mantık arıyorsun ?Siyasal İslam hiç sekmez, cevap vermez hakaret eder.
Biz şükürler olsun ideolojik müslüman değiliz, biz Allah'ın oku emrine uyuyoruz. Güdülmüyoruz.