Neler Yeni

İsrail Ürünlerini Neden Boykot Ediyorum -İnsan Hakları ve Adalet İçin Bir Duruş

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Giriş:
Filistin ve İsrail arasındaki uzun süreli çatışma, insan hakları ihlalleri ve sivil kayıplarla birlikte devam ediyor. Bu çerçevede, İsrail ürünlerine yönelik bir boykot, bireylerin bu duruma dikkat çekme ve adalet talep etme şekli olarak öne çıkıyor.

Anahtar Nedenler:
1. İnsan Hakları İhlalleri: İsrail'in Filistin'deki politikaları çerçevesinde yaşanan insan hakları ihlalleri, birçok kişiyi bu ürünlere yönelik boykota yönlendiriyor.

2. Sivil Kayıplar: Çatışma sırasında yaşanan sivil kayıplar, insanların vicdanlarını sarsıyor ve bu duruma karşı bir tepki olarak boykot düşüncesini güçlendiriyor.

3. Uluslararası Dayanışma: Boykot, uluslararası düzeyde Filistin halkına destek gösterme ve dayanışma eylemi olarak değerlendirilebilir.

Sonuç ve Uygulama:
Bu boykotun, bireylerin politikalar ve insan hakları konusundaki duruşlarını ifade etme, dikkat çekme ve değişim talep etme amacını taşıdığını söylemek mümkün. Ancak, bu eylemin etkili olabilmesi için toplumda geniş bir farkındalık yaratılması ve alternatif çözüm önerilerinin tartışılması önemlidir.

Unutulmamalıdır ki, bu konuda farklı görüşlere saygı göstermek ve diyalog kurmak, daha kapsamlı bir anlayış ve çözüm arayışında önemli bir adım olabilir.

Şu şekilde değerlendirebiliriz;
Bu boykot benim için sadece bir eylem değil, aynı zamanda içsel bir duruş. Filistin'deki çocukların yaşadığı acıları gördükçe, vicdanımın derinliklerinden hissediyorum. Bu durum, adil ve barış dolu bir dünya umudunu taşımama sebep oluyor.

Bu boykot, sadece bir ürünü tercih etmeme ya da bir hizmeti kullanmama eylemi değil, aynı zamanda bir ses çıkarma ve adalet için mücadele etme şeklim. İnsanların yaşam hakkı ve onurlu bir yaşam talepleri, herhangi bir siyasi zeminde üstünlük sağlamalıdır.

Umarım bu tür eylemler, toplumsal farkındalığı artırarak, çatışma bölgelerindeki çocuklara daha iyi bir gelecek sağlama yolunda bir etki yaratır.
tamam kanki boykot edin de geçen kolayı boykot edicez diye milyarlar kazandırdılar adamlara bunun neresi boykot :D

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
ibrahim demir
abi çini de boykot edin hadi
dogu türkistan olayı için
bakalım kullanılacak ürün kalacak mı
devam edin yoğurt 200tl olsun aferim

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Boykot etmek çok normal değil mi? İsrail dediğimiz devlet yarın gözünü Türkiye'nin doğusuna dikecek o zaman maddi bir şekilde güçlendirdiğimiz o ülkeyle savaaşmak zorunda kalacağız belki de. Kim ne derse desin İsrail yüz yıllar boyunca insanlığa ciddi anlamda zarar vermiş bir topluluktur, sizde bu zarardan payınızı aldığınız da tepkinizi görmeyi çok istiyorum. Ortada insan canı söz konusu haksız bir soy kırım yapılıyor, gece gündüz çocuk kadın demedin insanlar canice öldürülüyor ve siz hala işin gırgırındasınız. Ben şahsen arapları sevmem ama masum çocukları severim. Bu yaptığınız vicdansızlıktır, neredeyse hiçbirimiz gidip o savaşa dahil olup insanlara yardım edemeyiz belki ama en azından zulmü yapanlara maddi destek vermeyi kesebiliriz. Sen kola içmeyince ölmezsin yada big mac yemeyince bir bacağın kopmaz ama bunları yiyip içtiğin zaman masum insanları dehşet verici bir şekilde katledenlere güzel paralar kazandırmış olursun. Burada arap müslüman yahudi hristiyan gibi ufak detaylara bakmaya gerek yok, bakılacak tek bir şey var zulmü yapan ve zulmü yaşayan eğer ortada haksız bir durum varsa sen bir Türk olarak haksızlığa elinden geldiğice karşı koymak zorundasın, yok ben Türk değilim diyorsan o zaman bir insan olarak karşı koymak zorundasın, hayır ben ikiside değilim diyorsan, canın cehenneme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ürünü boykot etmeniz bir halta yaramaz. 10 yaşındaki çocuk gibi davranmayı kesin.

Ayrıca bunu yazarken Kola içiyorum. Yarında Burger yemeye gideceğim. Siz böyle yaptıkça açıkları kapatacağım.

Saçma sapan işler. İşi gücü olmayan toplanmış, boykot ediyorlar sözde :D
Aman yarabbi kuru bir tahta dile gelmiş

Boykot edelim gençler
20231115_153647.jpg

Vatan.Delisi

80+ Bronze
İsrail'in en büyük hedefi Nil ve fırat arasındaki topraklar sözde vad edilmiş topraklar ve bu toprakların bir kısmı ülkemizin sınırları içinde bulunmaktadır bu gün abd pkk terör örgütüne binlerce tır yardım yapmasındaki en büyük sebep İsrail'e hizmet etmesinden gelmektedir yahudi inancında yahudi olmayanı öldürmek sevaptır böyle bir terörist devletini ve onlara her türlü desteği veren şirketlerin ürünlerini almamak gerek

Top Bottom