İsrail'i boykot ediyor musunuz?

İsraili Boykot Ediyormusunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    94
İsrail desteklenmez, ama boykot işlerini de saçma buluyorum, alternatif hiç bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hamas sivilleri öldürdü diyip başka sivilleri öldüren kişiyi savunmak çok saçma, ne hamas haklı ne de israil , bu olayda tek masum olan halktır.

İsrail desteklenmez, ama boykot işlerini de saçma buluyorum, alternatif hiç bir şey yok.

Hamas sivilleri öldürdü diyip başka sivilleri öldüren kişiyi savunmak çok saçma, ne hamas haklı ne de israil , bu olayda tek masum olan halktır.
Fikrinize saygi duyarim hocam ben destekliyorum acikcais

Zamana ayak uydurup Gelişmeyen ülkeleri zaman elek gibi eleyecektir.

İsrail dünyada ilk yaparak Lazer silahıyla terröristlerin attığı füzeleri imha ederek geliştiğini gösterdi.

İster İsrail ister Felestin ülkesi için olsun Boykot saçmalığını yapan mahlukatları da zaman eleyecektir. Arınma devam ediyor.

İnanın bana güç Filistin tarafında olsa İsrailin yapacağının 10 katını yaparlardı. Hücuma geçtiklerinde nasıl kafada olduklarını bütün dünya gördü

Bende fikrine saygı duyuyorum hocam , ama neden böyle düşündüğünüzü ds öğrenmek isterim
Burda detayli aciklama yapsam 5 vakit namaz kilmayan abdest almak nedir bilmeyen cakma islam hayranlari üzerime çullanacaktır o yüzden ben sebebini anlatmayacagim ama kısa ve öz dersek arap sevmediğimden ve tarih acisindan eskilere giderseniz osmanlı yıkılışı desem neden sevmedigimi tarihcler anlar.

Ayrıca ne kadar israili desteklesemde israilin ikmal sıkıntısı çektiği söyleniyor muhtemelen yalan haberdir ama doğruysa bile israile karsi filistinin hic sansi yok.

Eve en az bu ay icinde 3 hp laptop alinmistir cola stoklari vesaire bizim aile destekliyor baya katkı sağlıyor bizim sülale

İkmal sıkıntı haberi yalan gibi

Dünya nüfusu 8 milyarı geçti. Acı gerçek Savaşı tüm ülkeler yapıcaktır.

Zaten savaş için bin bahane ortaya çıkartıyorlar. Niçin?
E tabi Coronavirüsle nüfus azaltma işlerine gelmedi, biznes ve para akışı engellendi.

Bu savaş sadece İsrail ve Filistine özgü değil yani. Devamı sinemalarda

Dünya nüfusu 8 milyarı geçti. Acı gerçek Savaşı tüm ülkeler yapıcaktır.

Zaten savaş için bin bahane ortaya çıkartıyorlar. Niçin?
E tabi Coronavirüsle nüfus azaltma işlerine gelmedi, biznes ve para akışı engellendi.

Bu savaş sadece İsrail ve Filistine özgü değil yani. Devamı sinemalarda
Bir aralar eris varyantı vardı çok ilginçtir eris varyantı tutmayınca savaşı denediler gibime geliyor ekimin başında eris yok oldu nerdeyse gündemden bir anda israil savasi patlak verdi

Bir aralar eris varyantı vardı çok ilginçtir eris varyantı tutmayınca savaşı denediler gibime geliyor ekimin başında eris yok oldu nerdeyse gündemden bir anda israil savasi patlak verdi
Çok kötü bir oyun dönüyor.
En sonda nüfusu kalabalık şehirlere nükleer füzeler sallarlar gibime geliyor. Ve mutlu son.

Survivor oyunlarını andıran dünyaya dönmese iyi.

Çok kötü bir oyun dönüyor.
En sonda nüfusu kalabalık şehirlere nükleer füzeler sallarlar gibime geliyor. Ve mutlu son.

Survivor oyunlarını andıran dünyaya dönmese iyi.
Corona aşisini ailem zorla yaptirdi oldugum icinde pişmanlik duyuyorum bu aşı eminimki bana zarar verdi asi olsuktan 6 ay sonra kulak cinlamam başladı bu zehri atmanın bir yolu olsa atardım

İsraili destekleyeni ülke kursam orduma almam.Boykot konusunda da zaten almadığını şeyleri almamaya devam ediyorum
Orduna al diyen yok hocam 🫡

Bir gayrimüslim filistini desteklemek istemeyebilir ama neden din temelli hareket eden İsrail'i destekler anlamıyorum

Geri