Fikrinize saygi duyarim hocam ben destekliyorum acikcaisİsrail desteklenmez, ama boykot işlerini de saçma buluyorum, alternatif hiç bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hamas sivilleri öldürdü diyip başka sivilleri öldüren kişiyi savunmak çok saçma, ne hamas haklı ne de israil , bu olayda tek masum olan halktır.
Bende fikrine saygı duyuyorum hocam , ama neden böyle düşündüğünüzü ds öğrenmek isterimFikrinize saygi duyarim hocam ben destekliyorum acikcais
Burda detayli aciklama yapsam 5 vakit namaz kilmayan abdest almak nedir bilmeyen cakma islam hayranlari üzerime çullanacaktır o yüzden ben sebebini anlatmayacagim ama kısa ve öz dersek arap sevmediğimden ve tarih acisindan eskilere giderseniz osmanlı yıkılışı desem neden sevmedigimi tarihcler anlar.Bende fikrine saygı duyuyorum hocam , ama neden böyle düşündüğünüzü ds öğrenmek isterim
Bir aralar eris varyantı vardı çok ilginçtir eris varyantı tutmayınca savaşı denediler gibime geliyor ekimin başında eris yok oldu nerdeyse gündemden bir anda israil savasi patlak verdiDünya nüfusu 8 milyarı geçti. Acı gerçek Savaşı tüm ülkeler yapıcaktır.
Zaten savaş için bin bahane ortaya çıkartıyorlar. Niçin?
E tabi Coronavirüsle nüfus azaltma işlerine gelmedi, biznes ve para akışı engellendi.
Bu savaş sadece İsrail ve Filistine özgü değil yani. Devamı sinemalarda
Orda savaş var diye kola kahve içemeyeceksem neden yaşıyorum 2009 da da savaş vardı nerde boykot?Öyle uzun bir metin yazmayacagim sadece soru ben israili destekliyorum.
Çok kötü bir oyun dönüyor.Bir aralar eris varyantı vardı çok ilginçtir eris varyantı tutmayınca savaşı denediler gibime geliyor ekimin başında eris yok oldu nerdeyse gündemden bir anda israil savasi patlak verdi
Corona aşisini ailem zorla yaptirdi oldugum icinde pişmanlik duyuyorum bu aşı eminimki bana zarar verdi asi olsuktan 6 ay sonra kulak cinlamam başladı bu zehri atmanın bir yolu olsa atardımÇok kötü bir oyun dönüyor.
En sonda nüfusu kalabalık şehirlere nükleer füzeler sallarlar gibime geliyor. Ve mutlu son.
Survivor oyunlarını andıran dünyaya dönmese iyi.
Orduna al diyen yok hocamİsraili destekleyeni ülke kursam orduma almam.Boykot konusunda da zaten almadığını şeyleri almamaya devam ediyorum