Neler Yeni

İsrail'i boykot ediyor musunuz?

İsraili Boykot Ediyormusunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    94
Kullandığın her cihazda muhakkak İsrail patenti yatıyor. Bide destek olmuyorum diyosun :D

Tartışmanın komik yerlere varacağını kendinde biliyorsun
Şunuda ekliyeyom şuan internette kendini acik acik israile destek verdigini belirten markalar var birde tarafsiz gibi görünen destekleyen markalar var asus msi gigabayte samsung apple daha nice markalar eminimki hepsi alttan alttan destek veriyordur

Kullandığın her cihazda muhakkak israil patenti yatıyor. Bide destek olmuyorum diyosun :D

Tartışmanın komik yerlere varacağını kendinde biliyorsun
Bence gerçek yüzünüzü ortaya çıkardım.Ayrıca İsrail Son kullanıcıya teknoloji üreten bir ülke değil hatta kendi televizyonunu bile üretemiyor.Ha zeki Yahudiler var tabi ama onların İsrail desteklediklerini sanmıyorum

Bence gerçek yüzünüzü ortaya çıkardım.Ayrıca İsrail Son kullanıcıya teknoloji üreten bir ülke değil hatta kendi televizyonunu bile üretemiyor.Ha zeki Yahudiler var tabi ama onların İsrail desteklediklerini sanmıyorum
Dünyanın en zengin insanlarının yahudiler olduğunu bilmiyorsunuz sanırım teknolojik olarak bir şey üretemeselerde siyonizm denen birşry var bilirmisiniz bilmem ama israil amerikayı yönetiyor desem ciddiye almazsınız muhtemrlen ama durum böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Filistini haritadan silecekler kanka ruslar ukranayı silemediyse sebebi ukraynalıların dini hristiyan olması ama konu müslüman olunca filistini silmemeleri için bir sebep yok silecekler az akılları olsaydı topraklarını satmazlardı ne sanıyordu filistin topraklari satinca özgürlük yeni sınırlar olacakmı sanıyordu

Dünyanın en zengin insanlarının yahudiler olduğunu bilmiyorsunuz sanırım teknolojik olarak bir şey üretemeselerde siyonizm denen birşry var bilirmisiniz bilmem ama israil amerikayı yönetiyor desem ciddiye almazsınız muhtemrlen ama durum böyle

Filistini haritadan silecekler kanka ruslar ukranayı silemediyse sebebi ukraynalıların dini hristiyan olması ama konu müslüman olunca filistini silmemeleri için bir sebep yok silecekler az akılları olsaydı topraklarını satmazlardı ne sanıyordu filistin topraklari satinca özgürlük yeni sınırlar olacakmı sanıyordu
Kardeşim Netenyahu iktidarda daha uzun kalabilmek için bu savaşı bilerek büyüttü yoksa tekrar seçilmesinin imkanı bile yoktu.Neden kendi halkının bile seçmeyeceği birinin politikasını Amerika'daki yahudi desteklesin.

Her tarafın Yahudi ürünleriyle markalarıyla dolu olduğu bir zamanda yaşadığının kendin de farkındasın. Bide söylediğine bak :D

Mercedes bile İsraile açık destek verdi 1 milyar Euro para yolladı. Eee Diyanet arabasını yenilemişti en son. Ne vermiştiler Diyanet'e? sen söyle bunuda.

Burda küçük destek değilde Balinaların büyük desteğinden söz ediyoruz artık.

Her tarafın Yahudi ürünleriyle markalarıyla dolu olduğu bir zamanda yaşadığının kendin de farkındasın. Bide söylediğine bak :D

Mercedes bile İsraile açık destek verdi 1 milyar Euro para yolladı. Eee Diyanet arabasını yenilemişti en son. Ne vermiştiler Diyanet'e? sen söyle bunuda.

Burda küçük destek değilde Balinaların büyük desteğinden söz ediyoruz artık.
Elon Musk sansür yiyene kadar İsrail karşıtıydı.Evet Amerika ve Almanya'da Yahudilerle aramız bozulmasın susalım duruşu var ama halkta da boykot var bildiğin starbuckstan falan istifa ediyor amerikalı hristiyan gençler

Elon Musk sansür yiyene kadar İsrail karşıtıydı.Evet Amerika ve Almanya'da Yahudilerle aramız bozulmasın susalım duruşu var ama halkta da boykot var bildiğin starbuckstan falan istifa ediyor amerikalı hristiyan gençler
Yanlış anlama da işsizlik baya var dünyada. Boykot yapanın yerine hep bir işçi bulunuyor anında. İşçi bulma dertleri pek yok gibi.

Tarafsızlık bu savaşta en iyi seçimdir iki tarafında canı cehenneme sivillere de Allah sabır versin

Yanlış yoldasın ve çoğunluğun değil nerdeyse tamamen yanlışın var. İster kabul et ister etme "kesinlikle" yanlışın var. Büyüdükçe, öğrendikçe ve araştırdıkça anlayacaksın ve bu dediklerin hepsi hat safada kalıp yeni bir sayfa açacağına inanıyorum. Umarım doğru yolu bulursun arkadaşları fazla yorma bol şans dilerim 😄

Benim Filistin'i ya da İsrail'i desteklediğim yok evet haklısın Filistin bayrağı Osmanlıya karşı ayaklanmaların sembolü olabilir ama bu masum insanların ölmesini istemen için bir sebep değil, kesinlikle arap sevici filan değilim masum insanlar derken sadece Filistin'dekilerden de bahsetmiyorum Hamas'ın öldürdüğü masum insanlardan da bahsediyorum hem Türkiye de yaşadığına göre sende çok iyi biliyorsun ki siyasetçilerin hiç biri halkı düşünmez onun için siyasetçilerin yaptıkları şeyler için halkı suçlamak çok mantıksız.

İsrail ve Amerika'yı boykot edemezsiniz ki. Bilgisayarları çöpe atıp, evdeki interneti kapatmanız gerekir. Eczanedeki hayatınızı kurtaran ilaçlardan bile vazgeçmeniz gerekiyor.

sizin süper marketlerden alıp yere döktüğünüz kolalar sizce israile zarar mı veriyor :ROFLMAO:

Geri