Turkasıllı
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Türk telekom ile tahütüm bitiyor hangi issyi önerirsiniz . millenicom düşünüyorum sizce geçmelimiyim .51 mbps vdsl türktelekom altyapısı var sadece
eğer telekomdan memnunsan değiştirmeTürk telekom ile tahütüm bitiyor hangi issyi önerirsiniz . millenicom düşünüyorum sizce geçmelimiyim .51 mbps vdsl türktelekom altyapısı var sadece
Bende geçmeyi dusunuyorumTürk telekom ile tahütüm bitiyor hangi issyi önerirsiniz . millenicom düşünüyorum sizce geçmelimiyim .51 mbps vdsl türktelekom altyapısı var sadece
Niyeeğer telekomdan memnunsan değiştirme
Netspeed kesinlikle
Netspeed ve Milenicom da Türktelekom alt yapisi kullandiğindan ne farki olur Türktelekom 24 download 100 TL fiyat biciyor Milenicom 35 download 85 TLeğer telekomdan memnunsan değiştirme
35 down 74 tl nasıl 85 tlNetspeed ve Milenicom da Türktelekom alt yapisi kullandiğindan ne farki olur Türktelekom 24 download 100 TL fiyat biciyor Milenicom 35 download 85 TL
D-dostum o Türk Telekom'u yere bırak kimseye zarar gelmesin.Bende geçmeyi dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye
hayır değilim hem fiyatları fazla hemde herhangi sorun oldumu 1 aya zor çözüyorlareğer telekomdan memnunsan değiştirme
35 down 74 TL nasıl 85 TL
Türktelekomdayim şuan Milenicom geçmeyi düsünüyorumD-dostum o Türk Telekom'u yere bırak kimseye zarar gelmesin.
Geç Millenicom'a kesinlikle yoksa benim gibi CS:GO'da 1600 VALORANT'da 1100 ping alıp 50 mbps tarife diyip 5 mbps tarife verirler.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türktelekomdayim şuan Milenicom geçmeyi düsünüyorum
10 Yıldır Türktelekom kullaniyorum Lol de 13 ping aliyorum alt yapi kaynakli herhaldeGeç Millenicom'a kesinlikle yoksa benim gibi CS:GO'da 1600 VALORANT'da 1100 ping alıp 50 mbps tarife diyip 5 mbps tarife verirler.
Eski tarifeyle sanırsam 80 ping alıyordum ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Zaten tek sıkıntı bende değil. Çoğu Türk Telekom kullanıcısı hızdan şikayetçi.10 Yıldır Türktelekom kullaniyorum Lol de 13 ping aliyorum alt yapi kaynakli herhalde
Hız konusunda yıl olarak çok geriden ve pahali satiyorlar 73 lira faturam geliyorfu 24 download için şimdi ayni paketi 100 TL istiyorlar.Eski tarifeyle sanırsam 80 ping alıyordum ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Zaten tek sıkıntı bende değil. Çoğu Türk Telekom kullanıcısı hızdan şikayetçi.