- Reaksiyon skoru
 - 1,253

turk telekom kunnaniyoruz 7-8 sene oldu taahut 4. ayin 29 unda bitiyor 350 tl ye 24 mbps aynisin verelim demişler  max alt yapi 75 mbps destekliyor iss onerisi varmi

24 almayın mümkünse 50 alın turknet daha mantıklı alabileceğiniz tüm hızı verir büyük ihtimalle 65 68 verir turknet alınabilir.turk telekom kunnaniyoruz 7-8 sene oldu taahut 4. ayin 29 unda bitiyor 350 TL ye 24 mbps aynisin verelim demişler max alt yapi 75 mbps destekliyor iss onerisi varmi
Hocam vallahi bizimde ekimde bitti mallık yaptık hiç gibirnet turknet vs sorgulatmadık bizde 10 senelik müşteriyiz 24 mbps 350 tl dediler internette o ara çok lazımdı imzaladık gitti kesinlikle gibirnete geçin veya türkneteturk telekom kunnaniyoruz 7-8 sene oldu taahut 4. ayin 29 unda bitiyor 350 TL ye 24 mbps aynisin verelim demişler max alt yapi 75 mbps destekliyor iss onerisi varmi
Nasıl Hocam Ben 24 mbps sınırsız 350Bana Turk Telekom 75 Mb ilk 12 ay 228 TL ye verıyor
Hocam vallahi bizimde ekimde bitti mallık yaptık hiç gibirnet turknet vs sorgulatmadık bizde 10 senelik müşteriyiz 24 mbps 350 TL dediler internette o ara çok lazımdı imzaladık gitti kesinlikle gibirnete geçin veya türknete
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl Hocam Ben 24 mbps sınırsız 350
Biz dolandırılmışız bu ne yav
Ben de şaşırdım şuan 35 Mb pakete 215 ödüyorum zaten. 10. Ayda taahhüt bitiyor. 13 lira daha fazla verip 75 Mb yapacağımBiz dolandırılmışız bu ne yav
Hocam kaç yıllık müşterisiniz ?Ben de şaşırdım şuan 35 Mb pakete 215 ödüyorum zaten. 10. Ayda taahhüt bitiyor. 13 lira daha fazla verip 75 Mb yapacağım
Hocam şimdi ancak girebildim kusura bakmayın. Paket yenilemeye tıkladığımda mevcutta taahhütünüz var uyarısı aldım. Yenileyemedim paketi. Bu paket yeni müşteriler için sanırım. Bana paket hızını yükselt seçeneği ile çıktı ama yükseltirken de 2k cayma bedeli istedi. Saçma bi olayHocam kaç yıllık müşterisiniz ?
hep tt kullaniliyor ilimde turknet kullanan bi pc cide 75 in hepsini alabiliyordum ilimde tum altyapilar 75 likHocam her firma her yerde iyi degil çevrenizdekilere sorup hizmetten memnunlar mı bakmak daha iyi olur