Termal macun değişiminden para alirlarmiKendi internet sitesinde aşağıda verilen bir adres bulunmaktadır.
Acer ile iletişime geçin | Teknik Destek ve Müşteri Hizmetinde Hızlı Yanıtlama | Acer Türkiye
Acer teknik destek ve müşteri hizmeti. Teknik sorularınızın cevaplarını bulun.www.acer.com
leptop ram ssd ilavesi yapcaksan nitro serisi için cihaz zarar vermeden içini actirip ram ssd ilavesi yaptırabilirsiniz garantideden cıkmıyor dedi müşteri hizmetleriİstanbul'da acerin resmi teknik servisi varmı internette pek bulamadım
İyiymiş.leptop ram ssd ilavesi yapcaksan nitro serisi için cihaz zarar vermeden içini actirip ram ssd ilavesi yaptırabilirsiniz garantideden cıkmıyor dedi müşteri hizmetleri
0850 222 22 37İyiymiş.
Termal macun değişiminden para alirlarmi
Tam dediğin gibi yaptiricam ama mahalle arasındaki yerlere pek guvenmiyorumleptop ram ssd ilavesi yapcaksan nitro serisi için cihaz zarar vermeden içini actirip ram ssd ilavesi yaptırabilirsiniz garantideden cıkmıyor dedi müşteri hizmetleri
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CLP79D6F/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 ben bunu aldım 3 4 gün olduİyiymiş.
leptop dikkatli bakarsan güvenlik bandı yokturTam dediğin gibi yaptiricam ama mahalle arasındaki yerlere pek guvenmiyorum
Eğer 2 yıllık garantisi devam etmekte ise termal macun değitirmenize gerek yoktur sanırsam emin değilim ama sizler yine arayıp temin ederseniz daha iyi olacaktır macun değişimi yapmıyorlar diye biliyordum eğer cihazda aşırı ısınma performans kaybı vs. şeyler yok ise.Termal macun değişiminden para alirlarmi
Nasil yanihttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CLP79D6F/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 ben bunu aldım 3 4 gün oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
leptop dikkatli bakarsan güvenlik bandı yoktur
Bugün valorant oynarken işlemci 88 derecede diye gösterdi turbo fan açınca düştü biraz düşündürdü yaz geliyo hem bu havalarda böyleyse bı degistirmem gerek diye düşündüm alalı 8 9 ay olduEğer 2 yıllık garantisi devam etmekte ise termal macun değitirmenize gerek yoktur sanırsam emin değilim ama sizler yine arayıp temin ederseniz daha iyi olacaktır macun değişimi yapmıyorlar diye biliyordum eğer cihazda aşırı ısınma performans kaybı vs. şeyler yok ise.
leptop almıştım senin gibi ram ssd ilave yaptırmak istiyordum servis bana uzak müştiri hizmetleri aradım cihaz zarar vermeden ram ssd ekliyebilirsin dediNasil yani
Anladım teşekkür ederimleptop almıştım senin gibi ram ssd ilave yaptırmak istiyordum servis bana uzak müştiri hizmetleri aradım cihaz zarar vermeden ram ssd ekliyebilirsin dedi
İşlemci nedir ? Veyahut sistemini benimle paylaşabilir misin ?Nasil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün valorant oynarken işlemci 88 derecede diye gösterdi turbo fan açınca düştü biraz düşündürdü yaz geliyo hem bu havalarda böyleyse bı degistirmem gerek diye düşündüm alalı 8 9 ay oldu