İstanbul Berber Önerisi

ardaadbk

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
83
İstediğim Gibi Fade kesim yapabilecek bu kesimleri bilen berber önerir misiniz? Maltepe yakınlarında fiyat önemli değil

minibüs caddesinde, denizi arkana alınca, maltepe cami solunda kalan alt geçit çıkışında vakıf bank var. vakıf bankın hemen sol çaprazında, yolun karşısına geçince bella berberi göreceksin. oraya gittiğinde sol taraftan en baş koltukta müşteri alan selim abiyi beklediğini söyleyip ona kestirirsen memnun kalabilirsin. senelerdir giderim, bir defa olsun selim abinin koltuğundan pişman kalkmadım. istediğin saçı net biçimde açıklayarak daha sağlıklı sonuç alabilirsin. üstelik fiyat 220 lira.

minibüs caddesinde, denizi arkana alınca, maltepe cami solunda kalan alt geçit çıkışında vakıf bank var. vakıf bankın hemen sol çaprazında, yolun karşısına geçince bella berberi göreceksin. oraya gittiğinde sol taraftan en baş koltukta müşteri alan selim abiyi beklediğini söyleyip ona kestirirsen memnun kalabilirsin. senelerdir giderim, bir defa olsun selim abinin koltuğundan pişman kalkmadım. istediğin saçı net biçimde açıklayarak daha sağlıklı sonuç alabilirsin. üstelik fiyat 220 lira.

Buraya en son 9 yaşında gitmiştim .d sürekli eleman degismiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya en son 9 yaşında gitmiştim .d sürekli eleman degismiyormu
evet eleman değişikliği çok oluyor. gittiğimde sürekli selim abiye kestirdiğim için diğerleriyle işimi riske atmıyorum. eğer gidersen mutlaka sen de ona kestir. kendisi dükkan sahibi olduğu için değişmiyor.

Daha önceki berberimden çok memnum böyle bir şey yaptı 1000tl çok geliyor buna yakın birşeyler istiyorum

Ekler

• 1000012110.webp
    1000012110.webp
    104.6 KB · Hit: 35
Daha önceki berberimden çok memnum böyle bir şey yaptı 1000tl çok geliyor buna yakın birşeyler istiyorum
geçişler, simetri, çizgi nüansları güzel yapmış. bahsettiğim yerde bu tarz çizgili, alengirli saçı tamamen çıkaramayabilirsin ama verdiğin 220 liradan alabileceğinin fazlasını alırsın. bu tarzda, kesimi açıklayan fotoğraflar göstererek daha yakın, sağlıklı sonuç alırsın. 1000 lirayı bir kesime sürekli olarak verip veremeyeceğin, verdiğin para karşılığı aldığın saçın seni tatmin edip etmemesi tamamen sana kalmış noktalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,124
Üyeler
186,849
Son üye
karolinprom
Geri