Neler Yeni

istanbul berber önerisi

wake up to reality

80+ Silver
bir fotoğraf gösterip o tarz kestirmek istiyorum ama gerçekten fotoğraftaki gibi yapan birini istiyorum
hangi berbere gidebilirim?

Ysuflix

80+ Gold
kadir alkan

Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
ragnar oğlu tarkan
anatomik saç kesimi yapan berberlere bak karşına çıkar zaten güzel yerler ortalama 300 e kesersin saçını

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ben bı ara buraya gitmişim saç ve kaş tasarımı için yanlış hatırlamıyorsam 350tl vermiştim istediğin modeli uygular burası adam teknik kesiyor bende askerden yeni geldiğim için saçlarım kısa şuan uzasın güzel bir kuaföre gidip güzel bir anatomik saç kesimi yaptiricam saç erkeğin makyajıdir ilk dikkat çeken yer orası güzel bir model yaptırın her zaman

wake up to reality

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben bı ara buraya gitmişim saç ve kaş tasarımı için yanlış hatırlamıyorsam 350tl vermiştim istediğin modeli uygular burası adam teknik kesiyor bende askerden yeni geldiğim için saçlarım kısa şuan uzasın güzel bir kuaföre gidip güzel bir anatomik saç kesimi yaptiricam saç erkeğin makyajıdir ilk dikkat çeken yer orası güzel bir model yaptırın her zaman
baktım birkaç yer ama bulamadım mesajı yeni gördüm bakayım buraya, türk berberleri genelde tek tip kesime (yanları al üstleri kısalt) alıştıkları için istediğim gibi yapabilecek birini bulmak zor

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
baktım birkaç yer ama bulamadım mesajı yeni gördüm bakayım buraya, türk berberleri genelde tek tip kesime (yanları al üstleri kısalt) alıştıkları için istediğim gibi yapabilecek birini bulmak zor
İstediğin modeli atabilir misin bakalım merak ettim 😁

wake up to reality

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğin modeli atabilir misin bakalım merak ettim 😁
1697657607872.png

mullet diye geçiyor
buldum bir tane benim istediğim ve benzer tarzlarını yapıyor ama öyle lüks bir yere benzemiyor kadiköyde mahalle arasında

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,308
Üyeler
172,817
Son üye