wake up to reality
80+ Silver
bir fotoğraf gösterip o tarz kestirmek istiyorum ama gerçekten fotoğraftaki gibi yapan birini istiyorum
hangi berbere gidebilirim?
hangi berbere gidebilirim?
baktım birkaç yer ama bulamadım mesajı yeni gördüm bakayım buraya, türk berberleri genelde tek tip kesime (yanları al üstleri kısalt) alıştıkları için istediğim gibi yapabilecek birini bulmak zor![]()
Hüseyin Özdemir (@huseyinozdemirbarbersclub) • Instagram photos and videos
30K Followers, 651 Following, 1,230 Posts - See Instagram photos and videos from Hüseyin Özdemir (@huseyinozdemirbarbersclub)instagram.com
Ben bı ara buraya gitmişim saç ve kaş tasarımı için yanlış hatırlamıyorsam 350tl vermiştim istediğin modeli uygular burası adam teknik kesiyor bende askerden yeni geldiğim için saçlarım kısa şuan uzasın güzel bir kuaföre gidip güzel bir anatomik saç kesimi yaptiricam saç erkeğin makyajıdir ilk dikkat çeken yer orası güzel bir model yaptırın her zaman
İstediğin modeli atabilir misin bakalım merak ettimbaktım birkaç yer ama bulamadım mesajı yeni gördüm bakayım buraya, türk berberleri genelde tek tip kesime (yanları al üstleri kısalt) alıştıkları için istediğim gibi yapabilecek birini bulmak zor
İstediğin modeli atabilir misin bakalım merak ettim![]()
Bu nasıl model valla çok garip bişey zevkler tartışılmaz ama hoşuma gitmedi be knkaAlıntıyı görüntüle
mullet diye geçiyor
buldum bir tane benim istediğim ve benzer tarzlarını yapıyor ama öyle lüks bir yere benzemiyor kadiköyde mahalle arasında