Çok katılıyorum o kalabalığa katlanılmaz.İstanbulda mümkünse oturulmaz :/
pendık ıyı dıye bılıyodum aslındaavrupa kısmı trafikten geçilmez en fazla zeytinburnuna kadar açılın. anadoluda da maltepeden ileriye gidilmez. sahil tarafına yaklaştıkça daha düzgün yerler bulursunuz. kuzeye çıktıkça sanayi + yol + tehlike geliyor. hadi kartal istisna diyelim kartal da iyidir ama pendik tuzla falan buralarda asla yaşanmaz. avrupa kısmında da beylikdüzü esenyurt kesinlikle düşünülmemesi gereken yerler.
knk anadolu yakası avrupa yakasına göre bence oturum olarak çok rahatDostlar sorum baslıktakı gıbı aslında bekar adam copte bıle oturur ama ıs aıleyle yasamak olunca oyle olmuyor tabı. sız nerede oturuyorsunuz memnunmusunuz ve aıleyle semt olarak en ıyı guvenlı nerede oturulur
tuzla baya iyiavrupa kısmı trafikten geçilmez en fazla zeytinburnuna kadar açılın. anadoluda da maltepeden ileriye gidilmez. sahil tarafına yaklaştıkça daha düzgün yerler bulursunuz. kuzeye çıktıkça sanayi + yol + tehlike geliyor. hadi kartal istisna diyelim kartal da iyidir ama pendik tuzla falan buralarda asla yaşanmaz. avrupa kısmında da beylikdüzü esenyurt kesinlikle düşünülmemesi gereken yerler.
kayışdağı çok dik la rampası falanAtaşehir kayışdağında oturuyorum ulaşım sıkıntın yok metro var her şey elinin altında
Benim oturduğum yer çok dik değilkayışdağı çok dik la rampası falan
Zeytinburnunda oturan biri olarak tavsiye etmiyorum.avrupa kısmı trafikten geçilmez en fazla zeytinburnuna kadar açılın. anadoluda da maltepeden ileriye gidilmez. sahil tarafına yaklaştıkça daha düzgün yerler bulursunuz. kuzeye çıktıkça sanayi + yol + tehlike geliyor. hadi kartal istisna diyelim kartal da iyidir ama pendik tuzla falan buralarda asla yaşanmaz. avrupa kısmında da beylikdüzü esenyurt kesinlikle düşünülmemesi gereken yerler.