Neler Yeni

İstanbul kart vizeleme unuttum

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
15,820
İstanbul kart öğrenci vizeleme yapmayı unuttum ne yapmamız gerekiyor şimdi sıfırdan mi çıkacak

Ankara'da vize yapmazsan öğrenci yerine tam kart basıyorsun.
Büyük ihtimalle İstanbul'da da öyledir.
Tam basarsınız.

istanbulkart uygulamasını indirin ordan 13tl ücret karşılığında vize yenilme işlemi yapılıyor diye biliyorum

Öyleydi 31 Aralık sonmus geçti
Dostum biliyorum dediğini. Ben de diyorum ki normalde bu süre geçse bile 31'inden sonra akbil tam basıma geçer. Gidip vizelendiğinde normale döner. 153'ü ara sor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum biliyorum dediğini. Ben de diyorum ki normalde bu süre geçse bile 31'inden sonra akbil tam basıma geçer. Gidip vizelendiğinde normale döner. 153'ü ara sor.
Kalkıpta vizelemediysen hopp kalk yeni kart al diyemezler.

İstanbul kart öğrenci vizeleme yapmayı unuttum ne yapmamız gerekiyor şimdi sıfırdan mi çıkacak
Hayır İstediğin zaman yapar kullanırsın
Banada Su Tarihten sonra yapmazsanız bile istediğiniz zaman yapabilrsiniz diye sms geldi
13tl fiyatı vardı

İSTANBULKART VİZELEME NASIL YAPILIR?​

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üstü kişilerin toplu ulaşımında indirimli kartın vizeleme işlemi yüzde 160 zam yaparak 5 TL den 13 TL ye çıkarmıştır. Buna göre, vize yenileme nereden ve nasıl yapılıyor indirimden faydalananların araştırma konusu oldu.

Açıklama şu yönde geldi: "Öğrenci İstanbulkartınızın indirimli son kullanım tarihi 31.12.2021'dir. İndirimli tarifenizi kullanmaya devam etmek için yıl sonuna kadar 13 TL karşılığında vizeleme işlemi yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi biletmatiklerden veya İstanbulkart Mobil'den yapabilirsiniz. Yıl sonuna kadar vizeleme işlemi yapmasanız bile 2022 yılı içinde dilediğiniz zaman yapabilir, indirimli tarifenizi yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

İstanbulkart vize yenileme işlemini büfelerden, İstanbulkart resmi web sitesinden veya İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Böyle bir açıklama var hes kodunu da sıkıntı yaratıyor

Geri