Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,820
İstanbul kart öğrenci vizeleme yapmayı unuttum ne yapmamız gerekiyor şimdi sıfırdan mi çıkacak
Gidiyorsun bir akbil büfesine veya makineye, orda çıkıyor zaten seçip paranı yatırıyorsun.İstanbul kart öğrenci vizeleme yapmayı unuttum ne yapmamız gerekiyor şimdi sıfırdan mi çıkacak
Baktım çıkmıyor süre bitmiş saçmalığa bak eskiden her zaman oluyorduGidiyorsun bir akbil büfesine veya makineye, orda çıkıyor zaten seçip paranı yatırıyorsun.
Vizeye bile mi para istiyor istanbul kart?Gidiyorsun bir akbil büfesine veya makineye, orda çıkıyor zaten seçip paranı yatırıyorsun.
Evet, her zaman istiyordu?Vizeye bile mi para istiyor istanbul kart?
Dostum normalde süre bittiğinde tam basıma geçer. Akbil büfesine vizeleme istiyorum de yapar.Baktım çıkmıyor süre bitmiş saçmalığa bak eskiden her zaman oluyordu
Öyleydi 31 Aralık sonmus geçtiEvet, her zaman istiyordu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum normalde süre bittiğinde tam basıma geçer. Akbil büfesine vizeleme istiyorum de yapar.
Dostum biliyorum dediğini. Ben de diyorum ki normalde bu süre geçse bile 31'inden sonra akbil tam basıma geçer. Gidip vizelendiğinde normale döner. 153'ü ara sor.Öyleydi 31 Aralık sonmus geçti
Kalkıpta vizelemediysen hopp kalk yeni kart al diyemezler.Dostum biliyorum dediğini. Ben de diyorum ki normalde bu süre geçse bile 31'inden sonra akbil tam basıma geçer. Gidip vizelendiğinde normale döner. 153'ü ara sor.
evet istiyorVizeye bile mi para istiyor istanbul kart?
Hayır İstediğin zaman yapar kullanırsınİstanbul kart öğrenci vizeleme yapmayı unuttum ne yapmamız gerekiyor şimdi sıfırdan mi çıkacak
Valla kartı okutuyorum çıkmıyorHayır İstediğin zaman yapar kullanırsın
Banada Su Tarihten sonra yapmazsanız bile istediğiniz zaman yapabilrsiniz diye sms geldi
13tl fiyatı vardı