BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 437
Tamamda ne alaka yani forumun kaçı sancaktepeli ve dedim gibi hırlımısın hırsızmısın kim neye buluşcaköylesine surmek ıcın
Tamamda ne alaka yani forumun kaçı sancaktepeli ve dedim gibi hırlımısın hırsızmısın kim neye buluşcaköylesine surmek ıcın
pompacı olsam fark eder mi? ?Tamamda ne alaka yani forumun kaçı sancaktepeli ve dedim gibi hırlımısın hırsızmısın kim neye buluşcak
Dahada kötüpompacı olsam fark eder mi? ?
benzinlikteki pompacı olarak dedimDahada kötü
Ne diycemi bilemedim tamam devam et ozaman pompacılığına ne malum ne peşinde oldun nerden bilelim ya diğer pompacılardansanbenzinlikteki pompacı olarak dedim
ne demek istediğini anlamadım benzinlikte çalışmak kötümü yani reis as0jımasasdfösdNe diycemi bilemedim tamam devam et ozaman pompacılığına ne malum ne peşinde oldun nerden bilelim ya diğer pompacılardansan
Kötü değil ya diğer pompacılardansan diyorum anla işte devam et derkende işinin başına dön arkadaş ilan sitesimi burane demek istediğini anlamadım benzinlikte çalışmak kötümü yani reis as0jımasasdfösd
çekmeköydeyim bende scooter sürüyorum yaşım 17 sancaktepenin neresindesinMerhaba İstanbul Sancaktepe de elektrikli scooter suruyorum scooger kullanan 14 15 16 yaşlarinda arkadas ariyorum beraber gezeriz eğleniriz
sarıgazi hocamçekmeköydeyim bende scooter sürüyorum yaşım 17 sancaktepenin neresindesin
doğa parkına vs yakınımçekmeköydeyim bende scooter sürüyorum yaşım 17 sancaktepenin neresindesin
bende doğa parkına yakınım hocam ne cihaz var sizdesarıgazi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğa parkına vs yakınım
onvo 011 siz ?bende doğa parkına yakınım hocam ne cihaz var sizde
dualtron thunder 3onvo 011 siz ?
Maltepe GelMerhaba İstanbul Sancaktepe de elektrikli scooter suruyorum scooger kullanan 14 15 16 yaşlarinda arkadas ariyorum beraber gezeriz eğleniriz