İstanbul yönetimi (Anket)

İştanbul yönetiminden memnunmusunuz

• Memnunum

• Memnun Değilim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Adamın hiç bir projesi onay almıyor. Sonra bişi yapmadı.
Adam proje iptal etme töreni yapıyor. Sence kim destek olur?
Yaptığı tek iyi şey. Esenler otogarına temizlemesi.
Post automatically merged:

Muharrem İnce parti'den ayrildi mi ? Bizim gibi gençleri düşünecek 2 adam varsa o da ince ile yavaş
Gençleri düşündüğü için iban'a %90 zam yaptı değil mi?

Son düzenleme:
Mansur yavas gibi bir adamı partisine katsa mükemmel olur oyle bir şey olabiliyorsa
Muharrem İnce kendisi aday olacak Mansur yavaş aday olamaz o zaman karışık

Adam proje iptal etme töreni yapıyor. Sence kim destek olur?
Yaptığı tek iyi şey. Esenler otogarına temizlemesi.
Esenler otogarindaki temizlik aşaği katlarin toparlanmasıdır ben gittiğimde pek bir şey göremedim yukari tarafa asfalt falan atılmış 2 3 oturak konulmuş o kadar.

Ben memnunun bir belediyeden çok şey bekleyemem zaten.
Akbile falan zam geldi diyorsunuzda 2 yıldaki zamlardan haberiniz varmı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
Bakın şuan en iyi belediye yöneticisi Mansur Yavaştır. Falcao = Balon deniliyorsa, Falcao=Ekrem İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu=Balon.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başkanlık ettiği UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi), 6 Şubat 2020 tarihli toplantıda İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (İSTESOB) teklifiyle, İstanbul'daki toplu taşıma ücretlerinde artışa gidilmesi yönünde karar aldı.
İstanbul'da 25 Mayıs 2017 tarihinden bu yana yaklaşık 3 yıllık sürede toplu taşıma bilet ücretlerinde herhangi bir artış yapılmadı. Bu süre zarfında yakıt, enflasyon, asgari ücret ve işletme maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle, toplu taşıma maliyetleri yaklaşık yüzde 43 oranında yükseldi.
acıklama bu
ımamoglu sayesınde avcılar ve onun bolgesı daha bu sene kentsel donusume gırdı 6yıl once tasındım avcılara hala beklıyorduk kentsel donusumu ımamoglu buraya yogunluk verıldı ve avcılar oturan bılır suan neredeyse her mahallede bırkac bına yıkılıp yenısı yapılmaya basladı bıle.
bu tarz kararlar ımamoglu kendısı vermıyor sadece dıktator olarak yonetılmıyor dımı meclıs var bır karar cıkar meclıs uyelerınden oylama yapılır ve karar alınır.
ımamoglu geldıgın ıstanbulda kı cemaatlerden dını orgutlerden verılen paraları ve torpılle gırıp calısmadıgı halde devletden maas alanları kovdu haberınız yok ama bunca sene ayakta uyutulduk da sımdı duzeldı daha onca neredeyse bedava satılan arsalar var.
hala ımamoglu bırsey yapmadı dıyen varsa https://www.sozcu.com.tr/2020/gunde...ste-imamoglunun-bir-yilda-yaptiklari-5890299/ alsın baksın detaylarına pandemı surecınde kac aılenın faturası odendı kac aıleye erzak verıldı gercekten ya korsunuz yada nıyetınız kotu dıyecek bırsey yok sıze
ıstanbulda sureklı otobus metrobus tranvaya bınıyorsan aylık yaparsan daha ucuza gelır sureklı doldurmaktansa
lısede de 2 yıl kalmazsın unıyı bılemem zor olan vardır kolay olan vardır

kawga :cool: 🤠

Ben memnunun bir belediyeden çok şey bekleyemem zaten.
Akbile falan zam geldi diyorsunuzda 2 yıldaki zamlardan haberiniz varmı?
Sorun akbile zam gelmesi değil sorun söz verip zam yapmak daha iyi bir ulaşim daha ucuz bir ulaşım denildi zam yapıldı her zaman 25 kuruş yapilirdi 50 kuruş yapildi öğrenci normal e yetişkinlere 75 lira zam yapildi. Ibb 20 senedir böyle zam görmedim.

yani aslında Ekrem imamoğlundan öncede aynıydı hala aynı hiçbir parti ve ideolojiye inanmıyorum makama gelen parasını yiyor ve gidiyor olan hep halka oluyor

yani aslında Ekrem imamoğlundan öncede aynıydı hala aynı hiçbir parti ve ideolojiye inanmıyorum makama gelen parasını yiyor ve gidiyor olan hep halka oluyor
Aynen o şekilde devlet adamı yok hepsi siyasetçi

Ya yazmicam diyorum fakat şöyle bir şey var Türkiye'de hangi siyasetçi vaad ettiği şeyi ülkesine sundu Türkiye'de siyasetci olmak sadece sözde geçerli kimsenin bir sey yaptığı yok :)
Bütün siyasetçiler böyle maalesef, laf var ama icraat yok.

Dolar 8 olmaya yakın Euro zaten almış başını gidiyor. Sonra akbil fiyatlarını belediye başkanı yükseltti.

Adamın hiç bir projesi onay almıyor. Sonra bişi yapmadı.
Kardeş sizde yani zıt partinin belediye başkanı yapınca bu zamcı vs diyonuz.Diğer parti belediye başkanı yapınca sanki omu yaptı ulaştırma bakanı yaptı diyonuz.

İştanbul yönetiminden memnunmusunuz. (oylama yaparken chp liyim memnunum akp liyim memnun değilim diye oylamayım tarafsız sekilde düsünün)
Ben memnun değilim nedenleri
-akbil fiyatları yükseldi
-lisede ve üniversitede 2 sene kalırsan öğrenci kartın iptal ediliyor
orada yaşamadığım için bilemem

Geri