İstanbul yönetimi (Anket)

İştanbul yönetiminden memnunmusunuz

• Memnunum

• Memnun Değilim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Sorun akbile zam gelmesi değil sorun söz verip zam yapmak daha iyi bir ulaşim daha ucuz bir ulaşım denildi zam yapıldı her zaman 25 kuruş yapilirdi 50 kuruş yapildi öğrenci normal e yetişkinlere 75 lira zam yapildi. Ibb 20 senedir böyle zam görmedim.
Bence elinde olan bir şey olsaydı yapardı.
İmkansız birşeyi yapamaz sonuçta.
Son 2 3 yılda zamlandığı kadar hiçbirzaman zamlanmadı.
Post automatically merged:

İştanbul yönetiminden memnunmusunuz. (oylama yaparken chp liyim memnunum akp liyim memnun değilim diye oylamayım tarafsız sekilde düsünün)
Ben memnun değilim nedenleri
-akbil fiyatları yükseldi
-lisede ve üniversitede 2 sene kalırsan öğrenci kartın iptal ediliyor
Bu arada 2. Si mantıklı

Bence elinde olan bir şey olsaydı yapardı.
İmkansız birşeyi yapamaz sonuçta.
Son 2 3 yılda zamlandığı kadar hiçbirzaman zamlanmadı.
Madem elinde değildi bende söz vermeseydi diyorum reis ayıp değil mi insanlara yapamayacağin sözler veriyorsun.

Madem elinde değildi bende söz vermeseydi diyorum reis ayıp değil mi insanlara yapamayacağin sözler veriyorsun.
Dediğim gibi uzatmaya gerek yok.
Söz verip tutamaması doğru değil elbette.
Ama bunun içinde ben memnun değilim diyemem.
Memnun olduğum noktalar daha fazla.

Dediğim gibi uzatmaya gerek yok.
Söz verip tutamaması doğru değil elbette.
Ama bunun içinde ben memnun değilim diyemem.
Memnun olduğum noktalar daha fazla.
Nedir mesela ben gerçekten hâyâl kırıklığına uğradım böyle bir başkan olacağini bilsem oy atmazdim

En sevmediğim nefret ettiğim boşa söz vermektir bu ne olursa olsun dolar dahi bahane edilemez gelirken her şeyi bilerek geliyorsun dolar ne olduğuda belli bu kadar mı önünü göremeyen birisin yani. Üst makamdaki biri Yalan söylememeli.
Dostum konudan bağımsız olarak hükümeti buraya gömerdim ama neyse.

Nedir mesela ben gerçekten hâyâl kırıklığına uğradım böyle bir başkan olacağini bilsem oy atmazdim
Mesela bulunduğum ilçede eskiden sırf para uğruna düzensiz gökdelenler yapılıyordu.
Şuan izin verilmiyor yüksek katlı binalar yapılmasına.
Bizim ilçede(esenyurt) yeşillendirme çalışmaları yaptı.
Nedense 20 yıllık akp nin aklına gelmemiş betondan.
Siz gidipde sadece akbile 50 kuruş zam geldi diye hayal kırıklığına uğruyorsanız mevcut hükümetten nefret ediyorsunuzdur heralde.

Dostum konudan bağımsız olarak hükümeti buraya gömerdim ama neyse.
Hükümet i bende gömerim dostum çok yanlişlari var ama biri yanlış diye diğerinin yanlişlarina göz yumamam

Hükümet i bende gömerim dostum çok yanlişlari var ama biri yanlış diye diğerinin yanlişlarina göz yumamam
Mesela bulunduğum ilçede eskiden sırf para uğruna düzensiz gökdelenler yapılıyordu.
Şuan izin verilmiyor yüksek katlı binalar yapılmasına.
Bizim ilçede(esenyurt) yeşillendirme çalışmaları yaptı.
Nedense 20 yıllık akp nin aklına gelmemiş betondan.
Siz gidipde sadece akbile 50 kuruş zam geldi diye hayal kırıklığına uğruyorsanız mevcut hükümetten nefret ediyorsunuzdur heralde.
Sonuna kadar haklı yorum

Hayır ama sana söylemiyorum da.
Nedense istanbul ya da ankara belediyesinin yaptığı ufak hatalarda hırlayıp gürleyen insanlar koskoca türkiye cumhuriyetini yönetenler yanlış yaptığında 3 maymuna oynuyor.

Hayır ama sana söylemiyorum da.
Nedense istanbul ya da ankara belediyesinin yaptığı ufak hatalarda hırlayıp gürleyen insanlar koskoca türkiye cumhuriyetini yönetenler yanlış yaptığında 3 maymuna oynuyor.
Ankara da Ankapark mesela tam bir rezaletti eski başkan da nasil onca sene orayi yönetebildi anlamıyorum. Her iki partide algı yapıyor kemik kitleyi kendinde tutmaya çalısıyor geçen gün Para için eğilmesi bana dokunuyor dedi kilicdaroğlu reis için video kesit yapilmiş gösterilmiş bunlar hep oy kaybi.

Ankara da Ankapark mesela tam bir rezaletti eski başkan da nasil onca sene orayi yönetebildi anlamıyorum. Her iki partide algı yapıyor kemik kitleyi kendinde tutmaya çalısıyor geçen gün Para için eğilmesi bana dokunuyor dedi kilicdaroğlu reis için video kesit yapilmiş gösterilmiş bunlar hep oy kaybi.
Maalesef siyaset pislik dolu bir çukur.

Esenler otogarindaki temizlik aşaği katlarin toparlanmasıdır ben gittiğimde pek bir şey göremedim yukari tarafa asfalt falan atılmış 2 3 oturak konulmuş o kadar.
Olay o değil. Pisliklerden temizledi. Birçok olay oluyordu orada.

Olay o değil. Pisliklerden temizledi. Birçok olay oluyordu orada.
Hâlâ oluyor aşaği katta ne işik var ne kamera seni öldürseler 1 hafta bulamazlar orada aşaği katlar öyle düzenlenmemiş

Geri