İstanbul yönetimi (Anket)

İştanbul yönetiminden memnunmusunuz

• Memnunum

• Memnun Değilim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,044
İştanbul yönetiminden memnunmusunuz. (oylama yaparken chp liyim memnunum akp liyim memnun değilim diye oylamayım tarafsız sekilde düsünün)
Ben memnun değilim nedenleri
-akbil fiyatları yükseldi
-lisede ve üniversitede 2 sene kalırsan öğrenci kartın iptal ediliyor

İştanbul yönetiminden memnunmusunuz. (oylama yaparken chp liyim memnunum akp liyim memnun değilim diye oylamayım tarafsız sekilde düsünün)
Ben memnun değilim nedenleri
-akbil fiyatları yükseldi
-lisede ve üniversitede 2 sene kalırsan öğrenci kartın iptal ediliyor
Memnun değilim peki Neden
☆İndirim vaadi ile geldi zam yaptı kimse 85 den 40 a düştü sonra 50 ye çikti demesin bizim babamiz annemizde var aileyiz sonuçta 75 lira civarinda zam geldi
☆Toplu taşıma seferleri iyileştirilmedi
☆Kısaca vaadlerini tutmadi

Dolar 8 olmaya yakın Euro zaten almış başını gidiyor. Sonra akbil fiyatlarını belediye başkanı yükseltti.

Adamın hiç bir projesi onay almıyor. Sonra bişi yapmadı.

La olm Bursa'ya adam getirdi akp daha bir şey yapmadi ya :D

En sevmediğim nefret ettiğim boşa söz vermektir bu ne olursa olsun dolar dahi bahane edilemez gelirken her şeyi bilerek geliyorsun dolar ne olduğuda belli bu kadar mı önünü göremeyen birisin yani. Üst makamdaki biri Yalan söylememeli.

Dolar 8 olmaya yakın Euro zaten almış başını gidiyor. Sonra akbil fiyatlarını belediye başkanı yükseltti.

Dil>Seçenekler>Türkçe>Kaydet>"Bu değişikliğin gerçekleşebilmesi için kişisel bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekmektedir">Şimdi Yeniden Başlat>Chrome>Donanım Arşivi Forum.

31mart 2019 da seçildi hadi 2 ay belediye işlerini inceledi 31 mayıs 2019 dolar kuru 5.86 düşük demiyorum sadece suanla kıyaslıyorum.

Ya yazmicam diyorum fakat şöyle bir şey var Türkiye'de hangi siyasetçi vaad ettiği şeyi ülkesine sundu Türkiye'de siyasetci olmak sadece sözde geçerli kimsenin bir sey yaptığı yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,349
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri