Saintes Maries
80+ Bronze
çok doğru karar alınmış.
Gazeteye sarar içerler bu yasak tutmaz![]()
Ä°stanbulâda açık alanda alkollü içki yasaÄı: Valilikâten skandal âekseriyetleâ gerekçesi!
Mafyanın kanlı hesaplaÅmalarının, çete saldırılarının ve daha birçok güvenlik sorununun muhatabı olan Ä°stanbulâda Valilik bambaÅka bir konuya eÄildi. âGüvenlik ve asayiÅ bakımından, kamu düzenini bozan ve halkın huzurunu kaçıran olaylara karıÅan Åahısların ekseriyetle...www.birgun.net
Evet. Yahu yasaklarla bir yere varılmaz yine içeceklerdüzgün içenler içebilir mi diyecekler ne saçma bi düşünce bu. millet suistimal ediyor diye yasaklanıyor zaten. yksye telefon sokup kopya çekmeyeceklerin ne suçu var demeye benziyor.
Sözde yasak diye boşuna demiyorum.Gazeteye sarar içerler bu yasak tutmaz
Açık alanda alkol kullanmak.Sarhoş dışarı çıktığında hangi suçtan ceza yiyecek
Açık alanda kullanmadı ki evde kullandı.Açık alanda alkol kullanmak.
Dostum sence polis eșeler mi onu allah așkına?Ybasar cezayı uzatma hadiAçık alanda kullanmadı ki evde kullandı.
Biz posetten iciyorduk sadece bir kere parkta lan alem yapiyonuz demisti dayinin biri oda yan bankta icmeye baslamistiEvet. Yahu yasaklarla bir yere varılmaz yine içecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sözde yasak diye boşuna demiyorum.![]()
o zaman tüm yasakları kaldıralım çok mantıklı değil miEvet. Yahu yasaklarla bir yere varılmaz yine içecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sözde yasak diye boşuna demiyorum.![]()
Kardeşim dışarıda sarhoş dolaşıp insanların huzurunu bozacak davranışlarda bulunmak zaten yıllardır yasak. Senin dediğin şeyin alkol içme yasağıyla alakası olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun.Dostum sence polis eșeler mi onu allah așkına?Ybasar cezayı uzatma hadi