Neler Yeni

İstanbul'da Hdp Tarafından Düzenlenen Kutlamalarda kürdistan bayrağı da Yer Aldı

Megan

80+ Silver
İstanbul Yenikapı'da HDP, HDK ile Yeşiller Partisi tarafından organize edilen Nevruz kutlamalarına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm, HDK Eş Sözcüsü Esengül Demir, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, TUAD-FED Yöneticisi Salih Tekin ile birçok siyasi parti ve demokratik kitle örgütü temsilcisi de katıldı.

Etkinlikte konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “AKP’nin ve küçük ortağının bu ülkeyi son kez yönettiğini herkes bilmelidir. Çok az zaman kaldı. Önümüzde iki aydan az bir zaman var. 14 Mayıs bizler açısından önemli bir fırsattır ve aynı zamanda milat olacaktır." dedi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Chp ile hdpnin yakınlığını biliyoruz ve yakında ittifak olmaları da şaşırtmaz.
@Carl-S @joker♤ @Halsiz sizin fikriniz nedir? Size göre bunda da haklılardır ama nasıl bir sebep buldunuz onu merak ediyorum gerçekten

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
konuyu 10 dkya asarlar forumda siyaset yapmayın diye haberin ola kanki

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İstanbul Yenikapı'da HDP, HDK ile Yeşiller Partisi tarafından organize edilen Nevruz kutlamalarına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm, HDK Eş Sözcüsü Esengül Demir, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, TUAD-FED Yöneticisi Salih Tekin ile birçok siyasi parti ve demokratik kitle örgütü temsilcisi de katıldı.

Etkinlikte konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “AKP’nin ve küçük ortağının bu ülkeyi son kez yönettiğini herkes bilmelidir. Çok az zaman kaldı. Önümüzde iki aydan az bir zaman var. 14 Mayıs bizler açısından önemli bir fırsattır ve aynı zamanda milat olacaktır." dedi.

@Carl-S @joker♤ @Halsiz sizin fikriniz nedir? Size göre bunda da haklılardır ama nasıl bir sebep buldunuz onu merak ediyorum gerçekten
Benim görüşüm

6'lı masa gelirse anlaşmazlıklar çıkıcak ve hdp biraz daha ön planda olucak iç karışıklık çıkıcak ülkede
Cumhur ittifakı kazanırsa Muhafakarlık ve cumhuriyet karşıtlığı çıkıcak ve borçlarla mültecilerle asimile olucaz.

Bu Türk siyasetin'den bıktım usandım nereye dönsek sıkıntı.Bu işin sonu Askeri darbeyle biticeğinden tahmin ediyorum
6'lı masa kazanıp hdp yi destekleyecek açıklamalar yaparlarsa KAÇINILMAZ bir DARBE belirtisi ortaya çıkıcak Asker bundan rahatsız olucak.
Çünkü Askeri'de pkk ya karşı büyük Öfke bulunuyor

Tek sabit fikirli memleket partisi gibi duruyor
oda kazanırmı bilemeyiz
İlk turda memleket desteklenmeli chp gibi boş partilere oy moy basılmaz CHP bozulmuş

mustiazr

80+
Benim görüşüm

6'lı masa gelirse anlaşmazlıklar çıkıcak ve hdp biraz daha ön planda olucak iç karışıklık çıkıcak ülkede
Cumhur ittifakı kazanırsa Muhafakarlık ve cumhuriyet karşıtlığı çıkıcak ve borçlarla mültecilerle asimile olucaz.

Bu Türk siyasetin'den bıktım usandım nereye dönsek sıkıntı.Bu işin sonu Askeri darbeyle biticeğinden tahmin ediyorum
6'lı masa kazanıp hdp yi destekleyecek açıklamalar yaparlarsa KAÇINILMAZ bir DARBE belirtisi ortaya çıkıcak Asker bundan rahatsız olucak.
Çünkü Askeri'de pkk ya karşı büyük Öfke bulunuyor

Tek sabit fikirli memleket partisi gibi duruyor
oda kazanırmı bilemeyiz
İlk turda memleket desteklenmeli chp gibi boş partilere oy moy basılmaz CHP bozulmuş
Aynen öyle bende memlekete verecem ilk turda ikinci tur mecbur kk çünkü şeriat istemiyorum inşallah meclise girer belki başbakan olur.

mustiazr

80+
Mecbur kk ne demek? Adamlar hdp ile görüşmeye gidiyor bu işin sonu belli değil mi?
napak rte iktidar olsa mültecilerle asimile olacağız ve ekonomi daha kötü olur yoksa bende sevmiyorum kemali boş oy atsak aynı rte gidiyor sen kime verecen merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Cumhurda da Hüdapar var şeriatçı hdp ayrıca 6'lı masanın resmi bir ittifaklığı ya da bakanlık verme durumu gibi bir durumu yok diye biliyorum hdp'ye sadece 2. turda Kılıçdaroğlunu destekleyecekler.Artık ne oluyorsa olsun zaten Erdoğandan her türlü iyidir bence

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bunca zamandır HDP düşmanıydım bundan sonrada öyle olacak ama bu 5 yıl daha APK kullanıp yanına şeriat güncellemesi yerine Resmi İttifak olmayan HDP ile KK'nin kazanması daha mantıklı geliyor hem RTE de bizzat Türkiye Terörist diyen adamlar ile yan yana oldu pek farkları yok KK ve RTE nin koltuk için ikiside yapıyor bu işi

Carl-S

80+ Gold

Canım sıkıldı senin mesajlara bakıyım dedim yine aynısın boş yapma konusunda ustasın önceden anlattık biz bunu milletvekili verilmeyecek ve bakanlık talepleri yok hdp kendine ayrı ittifak var tip ile git araştır hadi bana müsade. 👋
Bu arada bizi etiketleme seni umursamıyoruz.
Cumhurda da Hüdapar var şeriatçı hdp ayrıca 6'lı masanın resmi bir ittifaklığı ya da bakanlık verme durumu gibi bir durumu yok diye biliyorum hdp'ye sadece 2. turda Kılıçdaroğlunu destekleyecekler.Artık ne oluyorsa olsun zaten Erdoğandan her türlü iyidir bence
Bunca zamandır HDP düşmanıydım bundan sonrada öyle olacak ama bu 5 yıl daha APK kullanıp yanına şeriat güncellemesi yerine Resmi İttifak olmayan HDP ile KK'nin kazanması daha mantıklı geliyor hem RTE de bizzat Türkiye Terörist diyen adamlar ile yan yana oldu pek farkları yok KK ve RTE nin koltuk için ikiside yapıyor bu işi
Engelle geçiniz size tavsiyem adam aktroll zaten anlamaz sizi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bu ülke Hüdalardan , HDP'lerden , PKK'lardan , Hizbullahçılardan neler çekti ama bu adamlar siyasetteyken bu adamları haklı bile bulan insanlar var.
Bakın ne görüşü olursa olsun bunun sonu iyi değil.
Bunlar en son böyle kutalndıklarında neler olduğunu gördük.
Nevruzu kutlamaları değil sorun.
Sorun bu adamlar zamanında nevruz ayağına sokağa dökülmeler ve isyanlar yaptılar .
Bu adamlar bir şey kutluyorsa sonu iyi olmuyor
Allah sonumuzu iyi etsin.
RTE gelirse bu berbatlık devam edecek hatta daha kötüsü olur bana göre.
KK gelse çözüm süreci başlanacak bu belli
Allah çözüm süreci denen dönemleri yaşatmasın

mustiazr

80+
Bu ülke Hüdalardan , HDP'lerden , PKK'lardan , Hizbullahçılardan neler çekti ama bu adamlar siyasetteyken bu adamları haklı bile bulan insanlar var.
Bakın ne görüşü olursa olsun bunun sonu iyi değil.
Bunlar en son böyle kutalndıklarında neler olduğunu gördük.
Nevruzu kutlamaları değil sorun.
Sorun bu adamlar zamanında nevruz ayağına sokağa dökülmeler ve isyanlar yaptılar .
Bu adamlar bir şey kutluyorsa sonu iyi olmuyor
Allah sonumuzu iyi etsin.
RTE gelirse bu berbatlık devam edecek hatta daha kötüsü olur bana göre.
KK gelse çözüm süreci başlanacak bu belli
Allah çözüm süreci denen dönemleri yaşatmasın
çok güzel yazı akp hüdapar görüşüyorsa chpden farkı yoktur.

Top Bottom