Neler Yeni

İstanbul'da Hdp Tarafından Düzenlenen Kutlamalarda kürdistan bayrağı da Yer Aldı

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Az bile demişsin. Ne diyordu CHP liler: "HDP bizim içimizden çıkmıştır". Peki HDP liler ne diyordu: "PKK bizim çocuğumuzdur". PKK bayraklarını tabii ki salakların gözünden kaçırmaya çalışacaklar. Sana dünkü olayıda yazayım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP tarafından düzenlenen etkinlikte HDP temsilcilerine konuşma yaptırılmış. HDP li sırrı süreyya önder yaptığı konuşmada "Atatürk Yurtta Sulh Cihanda Sulh lafını barış için demediğini,, güya Emperyalistlere yaranmaya çalıştığını, güya Enerji kaynaklarını batılılara verdiği" babında cümleler söyledi. Salondaki CHP liler ve 6 lı masa üyeleri ise ayakta alkışladı.

CHP Lİ arkadaşlar bize bir söyleyin; bu ülkede kimlere ATATÜRKE HAKARET ETME HAKKI VERDİNİZ? NEDEN, hdp liler ATATÜRKE HAKARET EDİNCE AYAKTA ALKIŞLIYORSUNUZ?
kim atatürke küfredeni alkışlıyor ne yaşıyosun sen koyun

Optimum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Mustafa
Suriye'yi pkk'ya teslim ettikten sonra Türkiye'deki Kürt sorununu çözmek adına Kürtçe eğitimin kapısını açacak.

Bunları Kılıçtaroğlu söylüyor ben değil.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
mecburiyetten yapıyorlar kürtlerden oy almak için tüm tuşa basıyorlar yapacak bir şey yok türk siyasetinde mantık arama.
Dostum ben bu mantığıda anlamıyorum yanlışa yanlış diyebilmeliyiz
Yalan söylüyorsun hocam. Adamın birkaç gün önce canlı yayındaki açıklamasını dinledim. Dediklerin sorulduğunda, aksini söylüyor. Bayrakla da sorunumuz yok diyor, terör örgütleriyle de bağımız yok diyor. HDP ise bizzat Kandil'den emir alıyor. Siz de bunları destekliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem yalan söylüyorsun, hem de iftira atıyorsun.

CNN'deki şu videoları izle, her şeyi açıklıyor:

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstedikleri kadar kendilerini kandırsınlar. Sokak her şeyi görüyor. Seçim sosyal medyadan kazanılsa, Erdoğan 20 kez kaybederdi...

Selo'yu çıkaracağım diyen KK'ye ülkücüler oy vermez. İyi Parti seçmeninin hepsi KK'yi destekleyecek sanıyorlar ama öyle olmayacak. Saadet tabanı tamamen KK'ye kaymayacak.
sabahlara kadar ağlıyarak hayır onlar terörist deil diye bilirsin bu adamlar siyasete yeni girmedi ne halt oldukları belli ne istedikleri belli Benden terör örgütü destekçilerine oy mu istiyorsun
download.jpg

Ben vatanını milletini seven bir insan olarak benden bölücülere oy yok .

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
sabahlara kadar ağlıyarak hayır onlar terörist deil diye bilirsin bu adamlar siyasete yeni girmedi ne halt oldukları belli ne istedikleri belli Benden terör örgütü destekçilerine oy mu istiyorsun
Alıntıyı görüntüle
Ben vatanını milletini seven bir insan olarak benden bölücülere oy yok .
"Ben terörist değilim, devletimin yanındayım." diyene terörist demeye devam edebilirsin... Seçimi ilk turdan Erdoğan alacak ama olur da ikinci tura kalırsa, KK'ye oy verirken bu yazdığın mesajı hatırlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,404
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom