Neler Yeni

İstanbul'da Hdp Tarafından Düzenlenen Kutlamalarda kürdistan bayrağı da Yer Aldı

Megan

80+ Silver
dostum sen şakamısın her konuşmanda kendini rezil ediyorsun bunu anlamıyor musun ?
Normal yazdığım şeye bile böyle cevap vererek yaşını dahi belli ettin. Siz insan mısınız ki size insanlık yapalım aciz varlıklar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Buradaki çoğu ismi ben daha yeni uyarmıştım tartışmalardaki saygı sınırlarını aşmamaları konusunda.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Normal yazdığım şeye bile böyle cevap vererek yaşını dahi belli ettin. Siz insan mısınız ki size insanlık yapalım aciz varlıklar
Az bilgisayarda edit izleyip gaza gelmeyi bırak dışarı çık etrafı incele insanları incele kendinde değilsin sen. Eleştiri yapıcaksan tek taraflı yapma.

mustiazr

80+
Şunu diyeceksin bitti olay. Sabahtan beri anca hakaret ederek ne kazandın. O şekilde konuşularak bir yere varılmaz işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bunu doğru buluyor musun? İki tarafın yaptığı da çok yanlış bence oy moy ne olursa olsun terör destekçileriyle aynı masaya oturulmamalı
mecburiyetten yapıyorlar kürtlerden oy almak için tüm tuşa basıyorlar yapacak bir şey yok türk siyasetinde mantık arama.

Megan

80+ Silver
Az bilgisayarda edit izleyip gaza gelmeyi bırak dışarı çık etrafı incele insanları incele kendinde değilsin sen. Eleştiri yapıcaksan tek taraflı yapma.
Bunu bana mı diyorsun? Konu başlığına ve gelen cevapların konu ile uyumunu bir kez kontrol et en iyisi

İceWolf

80+ Silver
Bunu bana mı diyorsun? Konu başlığına ve gelen cevapların konu ile uyumunu bir kez kontrol et en iyisi
Az bile demişsin. Ne diyordu CHP liler: "HDP bizim içimizden çıkmıştır". Peki HDP liler ne diyordu: "PKK bizim çocuğumuzdur". PKK bayraklarını tabii ki salakların gözünden kaçırmaya çalışacaklar. Sana dünkü olayıda yazayım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP tarafından düzenlenen etkinlikte HDP temsilcilerine konuşma yaptırılmış. HDP li sırrı süreyya önder yaptığı konuşmada "Atatürk Yurtta Sulh Cihanda Sulh lafını barış için demediğini,, güya Emperyalistlere yaranmaya çalıştığını, güya Enerji kaynaklarını batılılara verdiği" babında cümleler söyledi. Salondaki CHP liler ve 6 lı masa üyeleri ise ayakta alkışladı.

CHP Lİ arkadaşlar bize bir söyleyin; bu ülkede kimlere ATATÜRKE HAKARET ETME HAKKI VERDİNİZ? NEDEN, hdp liler ATATÜRKE HAKARET EDİNCE AYAKTA ALKIŞLIYORSUNUZ?

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
konuya ilişkin yorum yapmazlarki. Adı üstünde TROLL. Sana ilk yazacağı şey "MAAŞ KAÇ PARA". Jetonlu klübe bunlar. Amerikadan bunlara jeton atarlar, bunlarda forum forum gezer, Gerçekleri örtbas ederek millete küfür hakaret ederler. Paralı Ahlaksız bunlar .)

Megan

80+ Silver
konuya ilişkin yorum yapmazlarki. Adı üstünde TROLL. Sana ilk yazacağı şey "MAAŞ KAÇ PARA". Jetonlu klübe bunlar. Amerikadan bunlara jeton atarlar, bunlarda forum forum gezer, Gerçekleri örtbas ederek millete küfür hakaret ederler. Paralı Ahlaksız bunlar .)
Hepsi aynı birbirinin kopyası. Sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar. Sadece hakaret ediyorlar sonra tarih öğren gel tartışalım diyor. Kapasitesi sadece hakaret etmeye yetiyor bu beyni küflenmişlerin. Herkese koyun derler ama farkında değiller ki kendileri koyunun âlası. Kendilerine ait hiçbir düşünceleri bile yok :)

İceWolf

80+ Silver
Hepsi aynı birbirinin kopyası. Sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar. Sadece hakaret ediyorlar sonra tarih öğren gel tartışalım diyor. Kapasitesi sadece hakaret etmeye yetiyor bu beyni küflenmişlerin. Herkese koyun derler ama farkında değiller ki kendileri koyunun âlası. Kendilerine ait hiçbir düşünceleri bile yok :)
Yok görevleri o. Bunlara Amerikadan, Avrupadan, FETÖ den niye para veriyorlar zannediyorsun. Konuşanları susturun, Tek görevleri bu...

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
dostum sen şakamısın her konuşmanda kendini rezil ediyorsun bunu anlamıyor musun ?
Aktroll Megan ciddiye almayın engelleyin geçiniz.
Yok görevleri o. Bunlara Amerikadan, Avrupadan, FETÖ den niye para veriyorlar zannediyorsun. Konuşanları susturun, Tek görevleri bu...
Aynen aynen Avrupa'dan ve Amerika'dan fonlanıyorum. 🤣😂
Büyük oyunu görmüşsün.

İceWolf

80+ Silver
Aktroll Megan ciddiye almayın engelleyin geçiniz.

Aynen aynen Avrupa'dan ve Amerika'dan fonlanıyorum. 🤣😂
Büyük oyunu görmüşsün.
Aynen, yoksa konulara adam gibi fikirlerini yazarsın. Her önüne gelene küfürler edip Kaç Para Maaş demezsin....

Senin gibi KÜFÜRBAZ AHLAKSIZLAR nasıl KÜFÜR den ceza alıp alıp foruma sürekli yazabiliyor, buda enteresan...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
hüda par git araştır adamlar hizbullah terör örgütü aralarında bağ var.

bayraklada sorunu var git araştır adamlar ne mutlu türküm diyene karşı resmen.
Yalan söylüyorsun hocam. Adamın birkaç gün önce canlı yayındaki açıklamasını dinledim. Dediklerin sorulduğunda, aksini söylüyor. Bayrakla da sorunumuz yok diyor, terör örgütleriyle de bağımız yok diyor. HDP ise bizzat Kandil'den emir alıyor. Siz de bunları destekliyorsunuz.

lan bi tarafından uydurma savunacam diye dansöz oldun hüda hizbullahçı terör sevdalısı türk düşmanı
Hem yalan söylüyorsun, hem de iftira atıyorsun.

CNN'deki şu videoları izle, her şeyi açıklıyor:

Ekran görüntüsü 2023-03-22 175040.jpg

Bunların birkaç gram beyni var o da küflenmiş. Adama chp hdp ile yakınlaşıyor resmiyette olmasa da bir ortaklık var diyorum, vekillik falan verilmeyecek diyor. Kendilerini kandırıyolar hayata at gözlüğüyle bakıyorlar. Yüzde 1 oy alamayan partiye bile bakanlık verecekler de hdpye mi vermeyecekler. Hadi vermeyeceklerini varsayalım. Başa geldiğimizde selahattini çıkaracağız, aponun heykelini dikeceğiz diyorlar, bunları görmezden gelirler ama.
Güya terör düşmanı oldular birdenbire. Hepsi numara. Hdpyi bir kere eleştirmeyenler hüdaparı eleştirmeye başladılar
İstedikleri kadar kendilerini kandırsınlar. Sokak her şeyi görüyor. Seçim sosyal medyadan kazanılsa, Erdoğan 20 kez kaybederdi...

Selo'yu çıkaracağım diyen KK'ye ülkücüler oy vermez. İyi Parti seçmeninin hepsi KK'yi destekleyecek sanıyorlar ama öyle olmayacak. Saadet tabanı tamamen KK'ye kaymayacak.

Son düzenleme:
Top Bottom