Neler Yeni

İstanbul'da Hdp Tarafından Düzenlenen Kutlamalarda kürdistan bayrağı da Yer Aldı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
çok güzel yazı akp hüdapar görüşüyorsa chpden farkı yoktur.
Malesef bir duruşları vardı fenan diyordum en azından şu olayda da olsa 1 gram olsa duruş var diyorduk dedik gördük.
Beklencek bir şeydi şuan tüm partiler geçmişte ne demişse unutup kimi bulursa koluna takacaktır.
Bu ülkede bu terörist şu buncu diyen adamlara inanmayın çünkü bu insanlar bu insanlarla çıkarına göre kol kola bile girebilirler

mustiazr

80+
Malesef bir duruşları vardı fenan diyordum en azından şu olayda da olsa 1 gram olsa duruş var diyorduk dedik gördük.
Beklencek bir şeydi şuan tüm partiler geçmişte ne demişse unutup kimi bulursa koluna takacaktır.
Bu ülkede bu terörist şu buncu diyen adamlara inanmayın çünkü bu insanlar bu insanlarla çıkarına göre kol kola bile girebilirler
ileride kk iktidar olacak seçim anketleri öyle gözüküyor ileride inşallah sorun yaşamayız ben şunu anladım tüm siyasetçiler geçmişi kirli olduğunu düşünüyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ileride kk iktidar olacak seçim anketleri öyle gözüküyor ileride inşallah sorun yaşamayız ben şunu anladım tüm siyasetçiler geçmişi kirli olduğunu düşünüyorum.
Anketlere güvenmeyin şuan.
Bir olay , bir tepki , bir söz her şeyi değiştirebilir.
Pamuk ipliği üstünde hepsi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Memleket partisi kazanamazsa sonumuz bellidir gençler

majorw0w

80+ Silver
Öyle deme ama bakanlık vermeyecekler :D paçavrayı açarlar zorlarına gitmez :D

mustiazr

80+
Memleket partisi kazanamazsa sonumuz bellidir gençler
eski atatürkçü ordu yok çoğu islamıcı oldu rte yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

paçavrayı açarlar zorlarına gitmez :D
bu bayrak bahsediyorsun?
eğer o bayrak bahsediyorsanız ülkemiz resmi olarak orada "Kürdistan" olduğunu kabul ediyor diye biliyorum. Zaten "Doğu Kürdistan" olarak geçiyor o bölge. Yine Irak üzerinden de bir Kürdistan mevcut. Erdoğan kendi sözleriyle resmen adamları resmi olarak tanıdı.

Anketlere güvenmeyin şuan.
Bir olay , bir tepki , bir söz her şeyi değiştirebilir.
Pamuk ipliği üstünde hepsi
seçimde görecez hocam hayırlısı inşallah buna benzer durum yaşamayız.
Ekran Görüntüsü (39).png
Ekran Görüntüsü (40).png
Ekran Görüntüsü (41).png

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
eski atatürkçü ordu yok çoğu islamıcı oldu rte yüzünden.

bu bayrak bahsediyorsun?
eğer o bayrak bahsediyorsanız ülkemiz resmi olarak orada "Kürdistan" olduğunu kabul ediyor diye biliyorum. Zaten "Doğu Kürdistan" olarak geçiyor o bölge. Yine Irak üzerinden de bir Kürdistan mevcut. Erdoğan kendi sözleriyle resmen adamları resmi olarak tanıdı.

seçimde görecez hocam hayırlısı inşallah buna benzer durum yaşamayız.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ya bunu görecez ya bunun komünist halini.
Değişmiyor yani

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Benim görüşüm

6'lı masa gelirse anlaşmazlıklar çıkıcak ve hdp biraz daha ön planda olucak iç karışıklık çıkıcak ülkede
Cumhur ittifakı kazanırsa Muhafakarlık ve cumhuriyet karşıtlığı çıkıcak ve borçlarla mültecilerle asimile olucaz.

Bu Türk siyasetin'den bıktım usandım nereye dönsek sıkıntı.Bu işin sonu Askeri darbeyle biticeğinden tahmin ediyorum
6'lı masa kazanıp hdp yi destekleyecek açıklamalar yaparlarsa KAÇINILMAZ bir DARBE belirtisi ortaya çıkıcak Asker bundan rahatsız olucak.
Çünkü Askeri'de pkk ya karşı büyük Öfke bulunuyor

Tek sabit fikirli memleket partisi gibi duruyor
oda kazanırmı bilemeyiz
İlk turda memleket desteklenmeli chp gibi boş partilere oy moy basılmaz CHP bozulmuş
Kardeşim bee

Canım sıkıldı senin mesajlara bakıyım dedim yine aynısın boş yapma konusunda ustasın önceden anlattık biz bunu milletvekili verilmeyecek ve bakanlık talepleri yok hdp kendine ayrı ittifak var tip ile git araştır hadi bana müsade. 👋
Bu arada bizi etiketleme seni umursamıyoruz.
Demirtaşı serbest bırakacagını söyleyen, askeri harekatları kınayan KK degil mi ya ?
Bana göre en iyi aday muharrem ince

Birader hpdliler kürdistan bayragıyla onu mu kastediyor sence güneydoguyu kastediyorlar

Son düzenleme:

Bura.K

80+ Silver
Irak'ın Kuzeyinde Irak tarafından kendilerine tahsil edilen bölgede özerk bir devlet kurdular ve ABD, İngiltere garantörlüğü altında yaşıyorlar. İşte en son Türkiye tanıdı burayı. Yani resmiyette olan bir ülke. Ama yinede bir mitingde bu ülkenin (Türkiye'nin) bayrağı dışında bayrak açılmaz üstüne bu ülkenin topraklarından hak talep eden ve sivilleri, askerleri vuran bir oluşumun asıl bayrağını açmakta saçmalık ve bir o kadar sinirlendirici. Resmiyette bir ülke olması onu masum yapmaz.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
napak rte iktidar olsa mültecilerle asimile olacağız ve ekonomi daha kötü olur yoksa bende sevmiyorum kemali boş oy atsak aynı rte gidiyor sen kime verecen merak ettim
Kılıçdaroğlu da mültecileri göndermeyecek mutabakat metnini oku anlarsın

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hiç şaşırmadım hüda par pek farkı yok anlaşılan zaten hdp kürt milliyetçiliği yapıyor bence.
Hüda-Par K*rdistan kurmak istemiyor. Bölünmek istemiyor. Bayrakla bir sorunu yok, devletle bir sorunu yok. Sırtını terör örgütlerine dayamıyor. HDP ve PKK, Hüda-Par'ı bölgedeki en tehlikeli oluşum olarak görüyor. K*rdistan'ın kurulmasına bu grubun engel olduğunu söylüyorlar...

Megan

80+ Silver
Hüda-Par K*rdistan kurmak istemiyor. Bölünmek istemiyor. Bayrakla bir sorunu yok, devletle bir sorunu yok. Sırtını terör örgütlerine dayamıyor. HDP ve PKK, Hüda-Par'ı bölgedeki en tehlikeli oluşum olarak görüyor. K*rdistan'ın kurulmasına bu grubun engel olduğunu söylüyorlar...
Bunların birkaç gram beyni var o da küflenmiş. Adama chp hdp ile yakınlaşıyor resmiyette olmasa da bir ortaklık var diyorum, vekillik falan verilmeyecek diyor. Kendilerini kandırıyolar hayata at gözlüğüyle bakıyorlar. Yüzde 1 oy alamayan partiye bile bakanlık verecekler de hdpye mi vermeyecekler. Hadi vermeyeceklerini varsayalım. Başa geldiğimizde selahattini çıkaracağız, aponun heykelini dikeceğiz diyorlar, bunları görmezden gelirler ama.
Güya terör düşmanı oldular birdenbire. Hepsi numara. Hdpyi bir kere eleştirmeyenler hüdaparı eleştirmeye başladılar

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
ülke o kadar kötü durumdaki ve bize sunulan seçenekler. 2. tura Muharrem ince kalmazsa bize 2 seçenek kalıyor. kk ve rte. Bunlarında ne olduğunu görüyoz biri hdp yalaması birisi de şeriatçı. ikisinden bu ülkeye bir hayır gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,637
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom