Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,389
- İsim
- Ahmet Sevinç
1 ben şu kullanımı azaltılmalı demedim zam gerekliydi dedim fakat bunu su kıtlığına bağlamadım ancak senin kurduğun cümleler sonrasında bağladımO zaman neden su kullanımını azaltmak için iyi bir karar olarak görüyorsun zammı?
Bugüne kadar suya gelen zamlarda hiç böyle düşünmeyen fanatikler, kendi tuttuğu parti yapınca nasıl da destekleyecek şeyler üretmeye başlıyor, İmamoğlu bile suya zam yapılmasına karşı (ydı başkan olmadan önce), bir sürü de destekçi topluyordu bu sözleriyle.
Sizde iki dönem var sanırım, İmamoğlundan önce ve sonra, önceden bu tarz konulara çok sert şekilde karşı çıkarlardı, savunanlara da koyun derlerdi, sonrasında da kendileri savunur oldu. Siz siyasetçi değilsiniz, bırakın iki yüzlülükler onlarda kalsın, sen halksın halk.
2 devletin kurumu zarar edipte zararın bedelini halka yansitacaksa ki yansıtacak o zaman yapılsın kardeşim en azından vergiler daha adam akıllı yere gider ha diyebilirsin o zaman seçimden önce yapsaydı o zamanda AKP de seçimden önce altın , döviz satmayı bıraksaydı. 2 tarafta popülist hareket ediyor yapacak bir şey yok
2019 dan önce ve sonrası şartlarını aynı sanıyorsanız allah akıl fikir, ulan ayrıca bu su sonsuza dek ucuza fiyattan mi satılacak . Oh ne ala her şeye zam gelsin bi suya gelince oooo olsun ulan bu su evine bedavamı geliyor bunu düşünsen bile hak verirsin biraz