Mahmut Yılmaz
80+ Silver
Aynen gelir falan su bedava olsun evet çok akıllıymışsın sen20 Mn Güzel Gelir Getirir Aynen Hocam .
( İki Parti İçinde İST Bu Yüzden Önemli )
![]()
Aynen gelir falan su bedava olsun evet çok akıllıymışsın sen20 Mn Güzel Gelir Getirir Aynen Hocam .
( İki Parti İçinde İST Bu Yüzden Önemli )
![]()
su aşırı ucuzsa elektrik ve doğalgaz bedava o zaman. İmamoğlu ilk seçim çalışmasında demiyor muydu Allah' ın suyuna neden zam yapıyorsunuz diye? O zaman Allah ın suyuydu tabi , artık kendisinin nede olsa.Bence herkes bilmeden konuşuyor istanbulda su aşırı ucuz hatta haddinden bile ucuz en ucuz 3. İldik galiba zamdan önce, bundan öncede zam yapılmak istenmişti ama AKP reddetmişti ki hala ediyorlar ama tamamen oy toplamak için yaptıklarını düşünüyorum çünkü İstanbul gibi bir kentte suyun ucuz olması mantıklı değil nede olsa bu şehir her yaz risk tehlikesi altında o yüzden benim için sorun yok
Sadece Sudan Yola Çıkmadım Bencede Su Fiyatı Yinede Uygun SeviyedeAynen gelir falan su bedava olsun evet çok akıllıymışsın sen
Sen millete istediğin kadar israf yapmayalım de ama kimsenin umurunda değil, ben zam gelince su kullanmayı kesmiyeceğim tüketimim aynen devam edecek ama su kullanımı bir miktar elbet düşecek yoksa öbür türlü kimse umursamaz yok küresel ısınma cart curt kimse dinlemiyor işte ayrıca kullanımın azaltılması için zam yapılsın demiyorum ama başka ne yapabilirsin ki ? Zaten zorunluluktan bu zamSenin vereceğin örneği seveyim.
Pratikte o iş öyle mi olacak acaba, akıllı arkadaş. Zam geldi diye su israf etmeyi bırakacak mısın sanki? Hayır, sadece daha fazla cebinden para çıkacak. Biraz mantıklı düşün. Önce iyi birer insan olmayı, israf etmemeyi öğrenmemiz lazım, çözüm bu mu sence.
Roller değişiyor sanırım.
Allahını suyu ama evinede allah getiriyor demi çalışan işçilerin maaşını allah ödüyor demisu aşırı ucuzsa elektrik ve doğalgaz bedava o zaman. İmamoğlu ilk seçim çalışmasında demiyor muydu Allah' ın suyuna neden zam yapıyorsunuz diye? O zaman Allah ın suyuydu tabi , artık kendisinin nede olsa.
Ben denedim bu cümleyi, imam dedi git ona sor neden öyle demişAllahını suyu ama evinede allah getiriyor demi çalışan işçilerin maaşını allah ödüyor demi
O zaman neden su kullanımını azaltmak için iyi bir karar olarak görüyorsun zammı?Sen millete istediğin kadar israf yapmayalım de ama kimsenin umurunda değil, ben zam gelince su kullanmayı kesmiyeceğim tüketimim aynen devam edecek
Bugüne kadar suya gelen zamlarda hiç böyle düşünmeyen fanatikler, kendi tuttuğu parti yapınca nasıl da destekleyecek şeyler üretmeye başlıyor, İmamoğlu bile suya zam yapılmasına karşı (ydı başkan olmadan önce), bir sürü de destekçi topluyordu bu sözleriyle.ama su kullanımı bir miktar elbet düşecek yoksa öbür türlü kimse umursamaz yok küresel ısınma cart curt kimse dinlemiyor işte ayrıca kullanımın azaltılması için zam yapılsın demiyorum ama başka ne yapabilirsin ki ? Zaten zorunluluktan bu zam
Ayrıca zam gelince barajlar kurtulacak diyede bir ifade kullanmadım hangi dünyada yaşıyorsun sen
Zam her zaman kötüdür tezine katılmıyorum