İstanbulda Yaşayan Arkadaşlar Bakabilirmi ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,593
Merhaba askerlik için esenler otogarından başakşehire gitmem gerekiyor.
Hayatımda ilk defa İstanbula geleceğim.
Esenler otogarından Başakşehir-Hadımköy tarafına nasıl gidebilirim toplu taşıma ile ?

Öncelikle hayırlı olsun.Başakşehirin neresi?Metro en rahatı ondan dolayı soruyorum.

Öncelikle hayırlı olsun.Başakşehirin neresi?Metro en rahatı ondan dolayı soruyorum.
Hocam 47.komando eğitim tugayı bir türlü adres bulamadım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zeytinburnundan başakşehire taşınan bir birlik

Hocam 47.komando eğitim tugayı bir türlü adres bulamadım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zeytinburnundan başakşehire taşınan bir birlik
Sanırım burada.Başakşehir tarafında bulunan belirtilen kışlanın adresi.Kendi sayfalarında ki numarayı da aradım açan olmadı.İsterseniz bir wp den yazın 2 3 saatte 1 de arayın.

Dipnot:
1758971758850.webp

Burada göstermişler zaten :D Gözümden kaçmış.

Bu da yol tarifi:
76O bırakıyor moovitin oraya göre.Fakat giriş aşağıdan mı yukarıdan mı anlaşılmıyor.

Son düzenleme:
Birliğe çok yakın bir yerde son durağı ona bineceğim galiba.
Peki nasıl bineceğim banka kartı geçermi bu hatta illa İstanbul kart mı lazım Esenlerde temin edebilirmiyim İstanbul Kart ?

Birliğe çok yakın bir yerde son durağı ona bineceğim galiba.
Peki nasıl bineceğim banka kartı geçermi bu hatta illa İstanbul kart mı lazım Esenlerde temin edebilirmiyim İstanbul Kart ?
Banka kartı geçiyor mu bilmiyorum, İstanbul kart uygulamasını indirip para yüklüyorsun öyle binebilirsin

Hayırlı olsun hocam, metro istasyonlarında veya bazı peronlarda İstanbul kart makinesi oluyor eğer varsa ordan 2-3 kullanımlık akbil çıkartabiliyorsun. Banka veya kredi kartından 2 tane tam bilet basıyor. Yani eğer makinelerden yakınınızda olursa limitli kart çıkarabilirsiniz.

Geri