İşte alacağım PC!!!!!

Mini ITX değil STX anakart. Yani daha da küçük.

Ama keşke Mini ITX olsaymış çünkü STX anakartlara laptop Rami takılıyor çok küçük olduğu için 😀
Ayrıca doğrudan çipseti bile yok çoğunun. Ben olsam vazgeçerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou Sizce 60Hz alabilecek olsam da dediğiniz sistemi almak daha mı mantıklı olur?

Ya da 144Hz almak için onun yerine bunu alsam bunun ona göre bana ne zararı olur?
HDMI ile 120 Hz alabilirsin

O fiyata PC alamyın diyorsan paranın üzerini sen tamamla olmaz diyorsan kimsenin ne kadara ne alacağına karışmayacaksın
İyi ki diğer mesajlarını görmediniz 😀
Neyse ömür boyu tatile çıktı zaten o arkadaş.

Ayrıca doğrudan çipseti bile yok çoğunun. Ben olsam vazgeçerdim

HDMI ile 120 Hz alabilirsin
HDMI portu dolu monitörde her PC kullanmadan önce HDMI tak çıkar yapmak istemiyorum. HDMI to DP falan alsam olmaz mı acaba?

Ya da DVI-D kaç Hz verir?

İyi ki diğer mesajlarını görmediniz 😀
Neyse ömür boyu tatile çıktı zaten o arkadaş.

HDMI portu dolu monitörde her PC kullanmadan önce HDMI tak çıkar yapmak istemiyorum. HDMI to DP falan alsam olmaz mı acaba?

Ya da DVI-D kaç Hz verir?
DVI sürüm D' nin 144 veya EN AZ 120 verebilmesi lazım

DVI D ise D 120-144 Hz verebiliyor 1080p' de ama S2H' daki 60 Hz maalesef. HDMI ise 120 hz.
O zaman ben “monitörün” HDMI portunu kullanmadan nasıl en az 120Hz alırım?

Bunun çok zor olmayan bir yolu varsa ve beni DP portlu anakart masrafından kurtaracaksa attığınız sistem çok uygun oluyor benim için.

O zaman ben “monitörün” HDMI portunu kullanmadan nasıl en az 120Hz alırım?

Bunun çok zor olmayan bir yolu varsa ve beni DP portlu anakart masrafından kurtaracaksa attığınız sistem çok uygun oluyor benim için.
Sanırım bunun gibi şeylerle alabilirsin ama garantisini veremem
Ti-mesh Displayport To Hdmı Kablo - 20Cm Fiyatı (hepsiburada.com)

DP to HDMI diyor bunlarda hep HDMI to DP imkansız galiba veya AYNI ŞEY olabilir. Teknik olarak bu adaptör HDMI' i DP yapabiliyor olmalı çünkü

Sanırım bunun gibi şeylerle alabilirsin ama garantisini veremem
Ti-mesh Displayport To Hdmı Kablo - 20Cm Fiyatı (hepsiburada.com)

DP to HDMI diyor bunlarda hep HDMI to DP imkansız galiba veya AYNI ŞEY olabilir. Teknik olarak bu adaptör HDMI' i DP yapabiliyor olmalı çünkü
S2H HDMI ile 144Hz verebiliyormuş biri öyle kullanıyorum demişti. Belki iyi bir adaptör bulursam kayıpsız 144Hz bile alabilirim herhalde ama bunların dönüştürüp bana görüntüyü 60Hz verme ihtimali de var herhalde.

O zaman biraz riske girmiş olacağım ama olabilir.

Geri