İşte alacağım PC!!!!!

Sırf 1-2 cm küçük olsun diye düşürdüğün kaliteye bak
Tam boy da alabilirim illa küçük olsun demiyordum hala da demiyorum ama şu DP portu meselesi sıkıntı tam boy kasalarda da. DP portlu anakartlar 1000tl civarına geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Low binned bir B-Die var sanırım. Gerçek B-Die'yi bu fiyatlara bulmak zor ve aynı zamanda 3000MHz'de CL18 görmek de üzücü.
1.2V ile geliyor RAM aslında ben elle normal ramler gibi 1.35V versem 3200MHz cl16 görür mü?

Tam boy da alabilirim illa küçük olsun demiyordum hala da demiyorum ama şu DP portu meselesi sıkıntı tam boy kasalarda da. DP portlu anakartlar 1000tl civarına geliyor.

1.2V ile geliyor RAM aslında ben elle normal ramler gibi 1.35V versem 3200MHz cl16 görür mü?
Yazdığı özelliklere göre +3200mhz OC desteği sunuyor anakart.

DP sorununu çözemediğim için mini bilgisayara U dönüşü yaptım. Son hali bu oldu. İyi midir alayım mı?

Depolama şimdilik elimdeki 500GB disk olacak.
Hayırlı olsun reis.

@RevDeisDou Sizce 60Hz alabilecek olsam da dediğiniz sistemi almak daha mı mantıklı olur?

Ya da 144Hz almak için onun yerine bunu alsam bunun ona göre bana ne zararı olur?

Sırf 1-2 cm küçük olsun diye düşürdüğün kaliteye bak
1-2 cm küçük olsun değil yalnız normal sistemlerden en az 5 kat daha küçük boyutta

Bide yani o kasa mini itx kasa ve 1500 tl civarı pahalı gelebilir ama içinde anakart falan var ve mini itx anakartlar tek başına minimum 1500 tl zaten

1-2 cm küçük olsun değil yalnız normal sistemlerden en az 5 kat daha küçük boyutta

Bide yani o kasa mini itx kasa ve 1500 TL civarı pahalı gelebilir ama içinde anakart falan var ve mini itx anakartlar tek başına minimum 1500 TL zaten
Mini ITX değil STX anakart. Yani daha da küçük.

Ama keşke Mini ITX olsaymış çünkü STX anakartlara laptop Rami takılıyor çok küçük olduğu için 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,788
Üyeler
185,320
Son üye
westybakunin
Geri