- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
Zevk meselesi kardeşim. Sistem hakkında öneriniz yoksa böyle saçma yorumlar yapmayınız..4000 TL'YE pc alan var şaka gibigidin paranızı çöpe atın daha iyi
Zevk meselesi kardeşim. Sistem hakkında öneriniz yoksa böyle saçma yorumlar yapmayınız..4000 TL'YE pc alan var şaka gibigidin paranızı çöpe atın daha iyi
Sonrasında buraya yazamayacağım başka şeyler de dedi o. Sonra ömür boyu tatile gittiZevk meselesi kardeşim. Sistem hakkında öneriniz yoksa böyle saçma yorumlar yapmayınız..
Attığın ramler güzel. R5 3400g ile güzel gider. ( 4k ya ileriye dönük b450 apu sistemde toplayabilirsin) sana kalmış.Sonrasında buraya yaramayacağım başka şeyler de dedi o. Sonra ömür boyu tatile gitti![]()
Low binned bir B-Die var sanırım. Gerçek B-Die'yi bu fiyatlara bulmak zor ve aynı zamanda 3000MHz'de CL18 görmek de üzücü.B-die olması lazım, emin değilim
1-2 cm dediğin, normal kasanın 4/1 i kadar. Zevk meselesi.Sırf 1-2 cm küçük olsun diye düşürdüğün kaliteye bak
Tam boy da alabilirim illa küçük olsun demiyordum hala da demiyorum ama şu DP portu meselesi sıkıntı tam boy kasalarda da. DP portlu anakartlar 1000tl civarına geliyor.Sırf 1-2 cm küçük olsun diye düşürdüğün kaliteye bak
1.2V ile geliyor RAM aslında ben elle normal ramler gibi 1.35V versem 3200MHz cl16 görür mü?Low binned bir B-Die var sanırım. Gerçek B-Die'yi bu fiyatlara bulmak zor ve aynı zamanda 3000MHz'de CL18 görmek de üzücü.
Yazdığı özelliklere göre +3200mhz OC desteği sunuyor anakart.Tam boy da alabilirim illa küçük olsun demiyordum hala da demiyorum ama şu DP portu meselesi sıkıntı tam boy kasalarda da. DP portlu anakartlar 1000tl civarına geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.2V ile geliyor RAM aslında ben elle normal ramler gibi 1.35V versem 3200MHz cl16 görür mü?
Hayırlı olsun reis.DP sorununu çözemediğim için mini bilgisayara U dönüşü yaptım. Son hali bu oldu. İyi midir alayım mı?
![]()
AsRock Deskmini X300 Socket AM4, HDMI / DP / VGA, 3 Monitör Destekli, USB 3.2, Gigabit Ethernet, Barebone Mini Bilgisayar - Mini PC - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1New Page 1www.teknobiyotik.com
Depolama şimdilik elimdeki 500GB disk olacak.AMD RYZEN 5 PRO 4650G PRO 11MB 6çekirdekli O/B RADEON AM4 65w Kutusuz+Fanlı
kampanyalı en ucuz AMD RYZEN 5 PRO 4650G PRO 11MB 6çekirdekli O/B RADEON AM4 65w Kutusuz+Fanlı özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
1-2 cm küçük olsun değil yalnız normal sistemlerden en az 5 kat daha küçük boyuttaSırf 1-2 cm küçük olsun diye düşürdüğün kaliteye bak
Mini ITX değil STX anakart. Yani daha da küçük.1-2 cm küçük olsun değil yalnız normal sistemlerden en az 5 kat daha küçük boyutta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide yani o kasa mini itx kasa ve 1500 TL civarı pahalı gelebilir ama içinde anakart falan var ve mini itx anakartlar tek başına minimum 1500 TL zaten
Mini ITX değil STX anakart. Yani daha da küçük.