Neler Yeni

İşte benim Müslümanlık inancım.

Berke123

80+ Bronze
bak söyle düşün ben çıkıp oraya tek din Müslümanlık başkalarının inancı umurumda değil deseydim doğru diyorsun ama ne diyorum sen dinini yaşa ben dinimi yaşamaya devam edeyim ama benim dinime dil uzatma her insanın kutsalı vardır benim kutsalımda bu ve ben bu inancıma laf edenlere saygı duymam
kanka senin tek din müslümanlık(müslümanlık değil aslında islam) demene gerek yok senin dinin zaten kafirlere küfürler savurup lanetliyor, ayrıca senin dinin tüm kafirleri severiz deseydi bile sen bir inancı doğru kabul edersen diğerlerini inkar ediyorum demene gerek kalmaz zaten diğerlerini otomatik reddediyorsun birden fazla inanca sahip olamazsın(istisnai durumlar harici) hem müslüman hem ateist birini görmedim ben daha
kimse zaten başkalarının inancı ya da islam umrumda değil demedi ki sadece yanlış olduğuna inandığını söyledi

Mauro İcardi

80+ Bronze
Sadece Adem ve Havva ya inanmıyorum. Kur 'an 'ın ise değiştirildiğine inanıyorum.
Kur'an'ın değiştirilmediğine dair kanıtlar var. Örneğin Hz. Osman'ın kullandığı Kur'an-ı Kerim Taşkent'te bir müzede duruyor ve şuanki Kur'anlar ile aynı.

SnareEcho

80+ Silver
Kur'an'ın değiştirilmediğine dair kanıtlar var. Örneğin Hz. Osman'ın kullandığı Kur'an-ı Kerim Taşkent'te bir müzede duruyor ve şuanki Kur'anlar ile aynı.
Hocam o anlamda söylemedim. Şimdi örneğin bir mağazadan aldığınız Kuran kitabı. Mesela ben onların has kur-an olduğuna inanmıyorum.
eğer gerçek müslüman isen değiştirilmedigine inanırsın senin dediklerin deist lik oluyor
Müslümanım.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Hocam o anlamda söylemedim. Şimdi örneğin bir mağazadan aldığınız Kuran kitabı. Mesela ben onların has kur-an olduğuna inanmıyorum.
Şuanki Kur'anlar ile aynı zaten Hz. Osman'ın kullandığı Kur'an. Has Kur'an dediğin ne tam olarak anlayamadım.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Tamam he
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoo

Değilim hcm ben

Yoo izlemiyorum. Bilim kitabı olmadığını biliyorum.

Sana ne ise engel at konularıma bakma

Kanka ama işte şu anda bize öğretilen tek insan Adem ve Havva.
Onlar Kur'an'da yazanlar. Benim dediğim bir ayet Kur'an'da da yazıyor

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
"havva" isminin kaynağı ne nerede yazıyor?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Başlarda açtığın konularda seni linçleyenlere anlam veremez sana destek olurdum ama gerçekten ilgi meraklısı birisin, her gün saçma sapan konular açıyorsun. Açtığın konuların ne teknolojiyle ilgisi var ne de insanlara bir şey katıyor. Profilinde durumlarını paylaşabileceği bir sekme var, bu tür konuları açmak yerine aynı şekilde görüşlerini oradan da bildirebilirsin. Yaşın kızlar soruyor gibi sitelere yetmediği için bu forumu kullandığını varsayıyorum, çünkü orada böyle konular açsan seni yerden yere vururlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Tanrı var. Evet hissedemeyiz. Müslümanım ama müslümanlıkta inanmadığım şeyler var. Örneğin Adem ve Havva. Çünkü Adem ve Havva ilk insan olsa;
Adem ve Havva cinsel ilişkiye girdi ve çocukları oldu
Sonra çoğalmaya devam etmek için kardeşlerim beraber cinsel ilişkiye girmesi gerek.
Şimdi Allah Adem ve Havva yı ilk dünyaya göndersiyse kardeşlerim birbirleri ile cinsel ilişkiye gireceğini bilir. Ama dinde bu yasak zaten biliyorsunuz. Yani bence Adem ve Havva olmadı. İnsanlar mikroorganizmalar ile dünyaya geldi. Örneğin. Biz en başta mikroskobik bir canlı olduk. Sonra biz evrimleştik ve bir balık olduk. Tekrardan evrimleştik ve başka bir hayvan olduk. Ve en sonda da evrimleştik ve maymun olduk. Maymunlar da evrimleşerek biz insanlar olduk. (Hayvanları rastgele salladım ama maymun olduğumuza eminim önceden.
Kanka ne salladın şimdi anlamadım önce bu konu ile ilgili bilgi edin biraz

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Top Bottom