Neler Yeni

İşte benim Müslümanlık inancım.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
musluman degilsin

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Tanrı var. Evet hissedemeyiz. Müslümanım ama müslümanlıkta inanmadığım şeyler var. Örneğin Adem ve Havva. Çünkü Adem ve Havva ilk insan olsa;
Adem ve Havva cinsel ilişkiye girdi ve çocukları oldu
Sonra çoğalmaya devam etmek için kardeşlerim beraber cinsel ilişkiye girmesi gerek.
Şimdi Allah Adem ve Havva yı ilk dünyaya göndersiyse kardeşlerim birbirleri ile cinsel ilişkiye gireceğini bilir. Ama dinde bu yasak zaten biliyorsunuz. Yani bence Adem ve Havva olmadı. İnsanlar mikroorganizmalar ile dünyaya geldi. Örneğin. Biz en başta mikroskobik bir canlı olduk. Sonra biz evrimleştik ve bir balık olduk. Tekrardan evrimleştik ve başka bir hayvan olduk. Ve en sonda da evrimleştik ve maymun olduk. Maymunlar da evrimleşerek biz insanlar olduk. (Hayvanları rastgele salladım ama maymun olduğumuza eminim önceden.
Kardeşim öncelikle kafana takılan soruyu cevaplayayım. Hz. Havva ve Hz. Adem 2şer 2 şer çocuk doğururdu ve aynı anda doğanlar birbiriyle cinsel ilişkiye girmezlerdi, giremezlerdi. Aynı anda doğmayanlar ile birlikte çocuk yapıp çoğalmışlardır. Olayı sana bayağı kısa bir şekilde anlattım.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bu çocuk nası ilgi çekceğini biliyo ya bi gün kız bi gün islam mis.

DarkQuell

80+
Tanrı var. Evet hissedemeyiz. Müslümanım ama müslümanlıkta inanmadığım şeyler var. Örneğin Adem ve Havva. Çünkü Adem ve Havva ilk insan olsa;
Adem ve Havva cinsel ilişkiye girdi ve çocukları oldu
Sonra çoğalmaya devam etmek için kardeşlerim beraber cinsel ilişkiye girmesi gerek.
Şimdi Allah Adem ve Havva yı ilk dünyaya göndersiyse kardeşlerim birbirleri ile cinsel ilişkiye gireceğini bilir. Ama dinde bu yasak zaten biliyorsunuz. Yani bence Adem ve Havva olmadı. İnsanlar mikroorganizmalar ile dünyaya geldi. Örneğin. Biz en başta mikroskobik bir canlı olduk. Sonra biz evrimleştik ve bir balık olduk. Tekrardan evrimleştik ve başka bir hayvan olduk. Ve en sonda da evrimleştik ve maymun olduk. Maymunlar da evrimleşerek biz insanlar olduk. (Hayvanları rastgele salladım ama maymun olduğumuza eminim önceden.
bak herkes neye inanmak istiyorsa inansın ama toplumun çoğunluk kısmının inandığı din sahte ve tek doğru siz gibi düşünüp yorum yapman çok saçma ben Müslümanım benim görevim dinimi hakkıyla yaşamak ve güzel dille dinimi yaymak bu gösteriş olsun diye Müslüman olanlar gibi değil eğer inanmıyorsan saygı duyarım ama benim inancıma gerçek değil yada sahte tarzı cümleler kurarsan bizdende düşüncene saygı bekleme saygı karşılıklı olur sen saygı duyarsın bizde sansa saygı duyarız

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Berke123

80+ Bronze
bak herkes neye inanmak istiyorsa inansın ama toplumun çoğunluk kısmının inandığı din sahte ve tek doğru siz gibi düşünüp yorum yapman çok saçma ben Müslümanım benim görevim dinimi hakkıyla yaşamak ve güzel dille dinimi yaymak bu gösteriş olsun diye Müslüman olanlar gibi değil eğer inanmıyorsan saygı duyarım ama benim inancıma gerçek değil yada sahte tarzı cümleler kurarsan bizdende düşüncene saygı bekleme saygı karşılıklı olur sen saygı duyarsın bizde sansa saygı duyarız
sen bu dine nasıl gerçek diyorsan onun da o kadar gerçek değil deme hakkı var, ona bakılırsa sen bu dine gerçek diyerek tüm diğer inançlara sahte demiş oluyorsun ama bu saygısızlık değildir

DarkQuell

80+
konuya yorum yapanlara da tek diyeceğim saygı içerisinde her insanın bi fikri her zaman aynı fikirde olacak değilsiniz saygı içerisinde birbirinize daha 12 yaşındasın öğren gel tarzı çok saçma yaş düşünmeye engel değil herkesin dini kendine kimseyi Müslüman olmadığı için yargılayamazsınız fatih sultan Mehmet istanblu fetihinde kendi halkı olmasına rağmen başka dinden olmalarına rağmen kendi halkından ayırdımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen bu dine nasıl gerçek diyorsan onun da o kadar gerçek değil deme hakkı var, ona bakılırsa sen bu dine gerçek diyerek tüm diğer inançlara sahte demiş oluyorsun ama bu saygısızlık değildir
bu yazdığımdan bunu anladıysan bir şey demiyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Uygunsuz davranış

Berke123

80+ Bronze
bu yazdığımdan bunu anladıysan bir şey demiyorum
onu anladım dostum başka ne anlayacağım?
ama benim inancıma gerçek değil yada sahte tarzı cümleler kurarsan bizdende düşüncene saygı bekleme saygı karşılıklı olur sen saygı duyarsın bizde sansa saygı duyarız
gerçek değil ya da sahte tarzı cümleleri saygısızlık olarak nitelendiriyorsun ben de neden saygısızlık olmadığını anlatıyorum

DarkQuell

80+
onu anladım dostum başka ne anlayacağım?

gerçek değil ya da sahte tarzı cümleleri saygısızlık olarak nitelendiriyorsun ben de neden saygısızlık olmadığını anlatıyorum
bak söyle düşün ben çıkıp oraya tek din Müslümanlık başkalarının inancı umurumda değil deseydim doğru diyorsun ama ne diyorum sen dinini yaşa ben dinimi yaşamaya devam edeyim ama benim dinime dil uzatma her insanın kutsalı vardır benim kutsalımda bu ve ben bu inancıma laf edenlere saygı duymam

SnareEcho

80+ Silver
bak söyle düşün ben çıkıp oraya tek din Müslümanlık başkalarının inancı umurumda değil deseydim doğru diyorsun ama ne diyorum sen dinini yaşa ben dinimi yaşamaya devam edeyim ama benim dinime dil uzatma her insanın kutsalı vardır benim kutsalımda bu ve ben bu inancıma laf edenlere saygı duymam
Laf eden yok ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,126
Üyeler
161,220
Son üye