Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Adaya SU630 da yok satıyor, alnı ak yüzü pak mı? DEĞİL.
Sanki İncehesap'ta yok satması, kaliteli olması için bir ölçütmüş gibi.

beritankorkusuz

80+ Silver
Sana falan değil, kimi alıntıladığıma dikkat edin. Konuyu da OKUYUN.

Size Frisby de attım ama bu saatten sonra uğraşmayacağım. Anlamak istemiyorsunuz çünkü.
Hocam siz anlamak istemiyorsunuz sorun burada, bana firsby bulun diyorum rampage ,gamepower atıyorsunuz. Yok satan üründe 5 ten fazla konu bulamadım. Sen bana iki tane daha var diyorsun. Geçen attıklarından birisi Frisby di nerde everest rampage var onları atmıştınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adaya SU630 da yok satıyor, alnı ak yüzü pak mı? DEĞİL.
Sanki İncehesap'ta yok satması, kaliteli olması için bir ölçütmüş gibi.
Ya kardeşim bir git işine ne olur konuyla ne uzaksın , biz yok satmasına rağmen sorun az diyoruz 5 yılda 5 den az sorun var. Ama adata öyle mi her hafta yeni konu

Doğruyu söyleyince fanboy oluyoruz 😃
Aynen yaw

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Hocam siz anlamak istemiyorsunuz sorun burada, bana firsby bulun diyorum rampage ,gamepower atıyorsunuz. Yok satan üründe 5 ten fazla konu bulamadım. Sen bana iki tane daha var diyorsun. Geçen attıklarından birisi Frisby di nerde everest rampage var onları atmıştınız
Tamam sar ondan beş kilo.

İki tane Frisby atmıştım, neyse size kolay gelsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
C4 varsa oda 100 lira civarına satılan platoon gibi markalardır o tarz durumlar hep eskide kaldı her psuya c4 diyorlar milleti telaşlandırıyorlar
Dostum daha geçen forumda paylaşıldı komşusunun Rampage PSU patladı diye ve daha çok şikayetler var ses yapıyor vs. diye biz bir yerlerimizden uydurmuyoruz.

beritankorkusuz

80+ Silver
Dostum daha geçen forumda paylaşıldı komşusunun Rampage PSU patladı diye ve daha çok şikayetler var ses yapıyor vs. diye biz bir yerlerimizden uydurmuyoruz.
Hocam ben Rampage önermiyorum zaten Frisby ile rampage aynı mı ? Her hafta Rampage için konu açılırken , Her hafta yok satan üründe 5 yılda 4 5 tane açılmış Bu ürüne c4 diyorlar

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Hocam firma aynı olabilir onda sıkıntı yok ortak üretim yaptıklarına göre ikiside aynı fabrikada üretilior

Ya kardeşim ne fan boyluğu ne olur yapma ya , burada kimde sorun var bana bul o kasalar yok satıyor ara sor. Sen daha neyi kötüleyeceğini bilmiyorsun , oku konumu ,sonra anlarsın zaten

Yaw wallaha ya neyse görmezden gel susmuyorlar
''FRİSBİY'' Alınmaz , önerilmez diyorum ve gidiyorum, buraya'da yazmıyorum. Öner sen istediğini adam gelir psu patladı diyecek sen öyle şaşkın şaşkın bakarsın ''neden patladı'' FRİSBY psu var abi. Marka takıntası değil. ''ÇÖP'' Olduğu için önermiyoruz. Technopat'da ''Frisby psu alınır mı?'' yazsan herkes ''alınmaz,çöp'' derler, derler bunu kabul etmen lazım, Fanboyluk'da yapma lütfen millete çöp önermeyin.

@HABAR sende boşver söylemeye değmez, anlamayacaklar çünkü.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
O haber kaç yıl öncesine ait Allah bilir hangi modeli millattan önce sertifikasız psu kullanırsan tabi patlar

beritankorkusuz

80+ Silver

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

beritankorkusuz

80+ Silver
YA
''FRİSBİY'' Alınmaz , önerilmez diyorum ve gidiyorum, buraya'da yazmıyorum. Öner sen istediğini adam gelir PSU patladı diyecek sen öyle şaşkın şaşkın bakarsın ''neden patladı'' FRİSBY PSU var abi. Marka takıntası değil. ''ÇÖP'' Olduğu için önermiyoruz. Technopat'da ''Frisby PSU alınır mı?'' yazsan herkes ''alınmaz,çöp'' derler, derler bunu kabul etmen lazım, Fanboyluk'da yapma lütfen millete çöp önermeyin.

@HABAR sende boşver söylemeye değmez, anlamayacaklar çünkü.
YAW @HABAR da sende hala konuyu anlamadınız sanki Technopat TSE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,019
Üyeler
160,333
Son üye
klon3
Top Bottom