Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

beritankorkusuz

80+ Silver

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Neyse dostlar dileyen istediği markayı alsın varsın patlarsa patlasın bizi ilgilendirmez. Kronik sorunlu SSD'leri, sorunlu PSU'ları, Hava akışı olmayan kasalarını alın ama ondan sonra burada konu açıp ağlamayın. Frisby markasına bu kadar kişi tepki gösteriyorsa bir sorunu vardır veya güven vermiyordur. Neden MSI, Asus gibi markalara bu tarz tepkiler gelmiyor çünkü adamlar yapıyor güven veriyor. Frisby markası komple kötü demiyorum ama her ürünü alınmaz. Bazı markaların sadece bir kaç ürünü alınmaz. Bazı markaların ise sadece bir kaç ürünü alınır.

Çınar Yaşar

80+ Gold

beritankorkusuz

80+ Silver

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Neyse, bu kadar eğlenmek yeter.
Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur!
Sizi de engelleyeceğim, bu ne terbiyesizlik!

beritankorkusuz

80+ Silver
Neyse dostlar dileyen istediği markayı alsın varsın patlarsa patlasın bizi ilgilendirmez. Kronik sorunlu SSD'leri, sorunlu PSU'ları, Hava akışı olmayan kasalarını alın ama ondan sonra burada konu açıp ağlamayın. Frisby markasına bu kadar kişi tepki gösteriyorsa bir sorunu vardır veya güven vermiyordur. Neden MSI, Asus gibi markalara bu tarz tepkiler gelmiyor çünkü adamlar yapıyor güven veriyor. Frisby markası komple kötü demiyorum ama her ürünü alınmaz. Bazı markaların sadece bir kaç ürünü alınmaz. Bazı markaların ise sadece bir kaç ürünü alınır.
Hocam sorunu ön yargı ben istatiskleri koydum bana sorunun kaynağını göster diyorum alınmaz diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gel telefon numaranı ver sana cahili göstereyim gel! Allah aşkına bir gidin işinize ya FANBOY'LAR sizi.
Neyse, bu kadar eğlenmek yeter.
Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur!
Sizi de engelleyeceğim, bu ne terbiyesizlik!
AA ne kadar ayıp , haksız olan bağırır çağırır , haklı olmaya çalışır benim elimde istatiskler var sizin elinizde ?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Hocam sorunu ön yargı ben istatiskleri koydum bana sorunun kaynağını göster diyorum alınmaz diyorlar

AA ne kadar ayıp , haksız olan bağırır çağırır , haklı olmaya çalışır benim elimde istatiskler var sizin elinizde ?
Seni tek kelime ile anlatabilirim. FANBOY.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
O konuda haklısınız hocam kanıt gerekir ama yukarıda birisi her konuya hava akışı yok c4 yok kronik sorun diyorlar demiş o arkadaş alsın ama sonra ağlamasın ben bu tarz insanlara ithafen yazdım cevabı size lafım yok.

Bu arada hocam siz Frisby'nin hangi ürünlerini kullandınız?

beritankorkusuz

80+ Silver
Seni tek kelime ile anlatabilirim. FANBOY.
Ya kardeşim konuda da belirttim çıkmaza girince fan boy bana istatiskleri ver

O konuda haklısınız hocam kanıt gerekir ama yukarıda birisi her konuya hava akışı yok c4 yok kronik sorun diyorlar demiş o arkadaş alsın ama sonra ağlamasın ben bu tarz insanlara ithafen yazdım cevabı size lafım yok.

O konular ayrı hocam ,estağfrullah

Klavyesini , kasasını ve 2 ay psu sunu, 2080Ti geçmesem yine 650w olanı kullancaktım fakat 650w 2080ti yetmiyor

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ya kardeşim konuda da belirttim çıkmaza girince fan boy bana istatiskleri ver

O konular ayrı hocam ,estağfrullah

Klavyesini , kasasını ve 2 ay PSU sunu, 2080Ti geçmesem yine 650w olanı kullancaktım fakat 650w 2080ti yetmiyor
Bir sorunla karşılaşmadıysanız ne mutlu hocam. :)

beritankorkusuz

80+ Silver
Top Bottom