Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uyarı alanların zaten haberi olmuştur, gereken yapıldı. Bu şekilde tartışma sürecekse konuyu kilitlemek zorunda kalırım.

beritankorkusuz

80+ Silver
Kural dışı hareket yapan herkese uyarı puanı ekledim, fakat bu son uyarıdır, devamında ceza vereceğim.
Hocam peki sizce bu ön yargı fazla değil mi ? Burada bir çok arkadaşımızın bütçesi olmayabiliyor uygun fiyata kasa+psu buluyor direkt c4 diyorlar ,arkadaşta sistemden kısmak zorunda kalıyor. Biz anlatınca da Fanboy

Kudret

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kudret Oktay
Valla Frisby markasının 300 watt lık psu ların 10 yıl sorunsuz çalıştıklarını biliyorum. Sorunlu olanlara tabii ki çıkacaktır ama markaysa yada pahalıysa iyidir mantığı ülkemizde çok fazla. Apple, İntel vs fanboyları çok bence elleriniz yormayın bırakın marka sevdalısı olsunlar. Bir ürün alırken içindeki parçaların kalitesi önemlidir. Dışın basılan marka değil!!!

beritankorkusuz

80+ Silver
Kural dışı hareket yapan herkese uyarı puanı ekledim, fakat bu son uyarıdır, devamında ceza vereceğim.
Hocam siz Psu konusunda ki ön yargıya bir cümle ekleseniz zaten konu direkt kapanacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam uyarı puanı aldığımızda veya ceza puanı aldığımızda bildirim olarak geliyor mu?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla Frisby markasının 300 watt lık PSU ların 10 yıl sorunsuz çalıştıklarını biliyorum. Sorunlu olanlara tabii ki çıkacaktır ama markaysa yada pahalıysa iyidir mantığı ülkemizde çok fazla. Apple, İntel vs fanboyları çok bence elleriniz yormayın bırakın marka sevdalısı olsunlar. Bir ürün alırken içindeki parçaların kalitesi önemlidir. Dışın basılan marka değil!!!
+1

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bir ürün alırken içindeki parçaların kalitesi önemlidir. Dışın basılan marka değil!!!
İşte burada sonuna kadar katılıyorum, Rampage ETX önerebileceğimi söylediğimde cahil damgası yiyen biri olarak.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
DADG'yi bilenler vardır, orada artık bu tarz konular çığrından çıktığı için ek bir kural eklenmişti. "21- Firmaları eleştirmek yerine firmaya hakaret etmek. " direkt buraya yapıştırdım. Umarım bu kuralı eklemek zorunda kalmayız...

beritankorkusuz

80+ Silver

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ne demek ben teşekkür ederim ,@Mehmet Yılmaz Reis sen gelip yorum yapmasaydın hala ön yargı devam edecekti , bu konuyda emin ol benim yerime sen açsaydın herkes aa kaliteliymiş derdi.
Öyle bir şey olmaz, olmasını istemem açıkçası. Çünkü çokta doğru bir şey değil.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
DADG'yi bilenler vardır, orada artık bu tarz konular çığrından çıktığı için ek bir kural eklenmişti. "21- Firmaları eleştirmek yerine firmaya hakaret etmek. " direkt buraya yapıştırdım. Umarım bu kuralı eklemek zorunda kalmayız...
Eklersek Forumda insan kalmaz hocam ama bu gidişle olacak gibi.

beritankorkusuz

80+ Silver
Öyle bir şey olmaz, olmasını istemem açıkçası. Çünkü çokta doğru bir şey değil.
Ön yargı sürekli devam ediyor hocam maalesef ,ama sizi uzun zamandır takip ediyorum ,özellikle tavsiyelerinizi. +1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çok fazla ezbere bilgi doldu piyasa son yıllarda. X markasını söylüyorsun şurası patlıyor, Z söylüyorum kronik sorunu var. Hayır bunların söylendiği markaları görseniz... Sırf ezberciler yüzünden millet ürün alamıyor gönül rahatlığıyla, onlara kalsa herkes ROG Strix alacak, MSI Gaming X falan almak zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,187
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom