Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Sizinkinde sorun var hocam 70 mb yazma hızı çok düşük. en az 350 olması gerekti. HDD'lerin bile okuma yazma hızı 180mb/sn
Genel sorun konu açıldı bir kaç yere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bendeki HDD 100mb ydi en son ne ara 180 oldu

Hocam firmware güncellemesi yaptınız mı ?
Herhangi bir yazılım güncellemesi bulamadım ssd kronik sorunlu. Doluluk oranı vs ile alakalı değil kullanımdan 1 2 hafta sonra böyle oluyor.

beritankorkusuz

80+ Silver
Hocam parti üretimlerde sıkıntı olmuş olabilir , her üründe olacak diye bir şey yok ki her üründe de yok

Herhangi bir yazılım güncellemesi bulamadım SSD kronik sorunlu. Doluluk oranı vs ile alakalı değil kullanımdan 1 2 hafta sonra böyle oluyor.
Servise gönderin kronik sorunluysa değişim yaparlar zaten

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam bendeki HDD 100mb ydi en son ne ara 180 oldu
Hocam sizinki 5900 RPM olabilir. Bendeki HDD Seagate 1 TB barracuda 64 mb 7200 rpm değerleri aynen bu şekilde;
HDD Test.PNG

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gamepower Warlock, bu klavye ilk çıktığında RAKİPSİZ bir üründü. Zamanında düşük bütçeli arkadaşlara önerdim hepsi memnun kaldı. Fakat günümüze gelecek olursak ilk gelen partinin kalitesine erişemediler, ışıklar söndü, çift basmalar falan oldu. Yani ürün adı aynı bile olsa sırf zamanla çok şey değişiyor.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Hocam parti üretimlerde sıkıntı olmuş olabilir , her üründe olacak diye bir şey yok ki her üründe de yok

Servise gönderin kronik sorunluysa değişim yaparlar zaten
Her üründe yoktur dediğin gibi. Geri göndereceğim fakat uzun sürecek. 3 hafta süreyle aralıklı finallerim olduğu için 3 hafta sonra göndereceğim. Direk İade olabilir dediler iade düşünüyorum satan firma da sanırım biraz biliyor.

beritankorkusuz

80+ Silver
Baya iy
Hocam sizinki 5900 RPM olabilir. Bendeki HDD Seagate 1 TB barracuda 64 mb 7200 rpm değerleri aynen bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Baya iyiymiş

Gamepower Warlock, bu klavye ilk çıktığında RAKİPSİZ bir üründü. Zamanında düşük bütçeli arkadaşlara önerdim hepsi memnun kaldı. Fakat günümüze gelecek olursak ilk gelen partinin kalitesine erişemediler, ışıklar söndü, çift basmalar falan oldu. Yani ürün adı aynı bile olsa sırf zamanla çok şey değişiyor.
Dediğim konu Parti Üretimi +1

Her üründe yoktur dediğin gibi. Geri göndereceğim fakat uzun sürecek. 3 hafta süreyle aralıklı finallerim olduğu için 3 hafta sonra göndereceğim. Direk İade olabilir dediler iade düşünüyorum satan firma da sanırım biraz biliyor.
Bilmem olabilir

Bilmem olabilir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben neden bunları yazıyorum ya? Saat 4 olacak arkadaşlar yatın uyuyun ne SSD'si :D

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

beritankorkusuz

80+ Silver
Su uyur , fanboylar uyumaz. Biraz daha nöbet tutup kaçacağım.
Vallaha hocam ya arkadaşlara bu markaya ait satış grafiklerini ve sorunları yazdım çoğunluk alınmaz c4 vs vs dedi, anlatmaya çalışıyorum bana gönderin sorunları forumda da bulamadım diyorum bana Rampage Gamepower atıyorlar izah ediyorum ben frisby dedim diye bana, Firsby alınmaz aklına sok diyorlar. Birde gruplaşmalar olmuş bir birlerini etkiketleyip önermiyoruz değil mi diye vs

Mileven

80+ Silver
rampage herkes c4 diyor sorsan kimse kullanmadı kullanan biride geldi yazdı 2 yıldır kullanıyorum sıkınıtsı yok :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya sapphire markasında Pulse orta Nitro serisi yüksekse Bu gigabyte frisby cougar markalarıda öyle. Cougar üst-orta seviye frisby dip gigabyte orta. 45.000 TL sistem toplayan Donanım Arşivi gidipde Frisby koymazdı dimi? (Cougar PSU var)

beritankorkusuz

80+ Silver
Hocam guzel nfkfkfkkdkrkdkd ,ama ben Kullanıcı olarak EverestTavsiyse etmiyorum psu su patlayan çok gordum. Ama frisby de sıkıntı görmedim. Her ay her hafta ince hesapta yok satan psu ,son 5 yilda acılan konu sayısı max 5

Ya sapphire markasında Pulse orta Nitro serisi yüksekse Bu Gigabyte frisby cougar markalarıda öyle. Cougar üst-orta seviye frisby dip Gigabyte orta. 45.000 TL sistem toplayan Donanım Arşivi gidipde Frisby koymazdı dimi? (Cougar PSU var)

Hocam Applr iPhone gibi ama gigabayte duruma dahil değil. Zaten Frisby Cougar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom