Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

beritankorkusuz

80+ Silver
Çok fazla ezbere bilgi doldu piyasa son yıllarda. X markasını söylüyorsun şurası patlıyor, Z söylüyorum kronik sorunu var. Hayır bunların söylendiği markaları görseniz... Sırf ezberciler yüzünden millet ürün alamıyor gönül rahatlığıyla, onlara kalsa herkes ROG Strix alacak, MSI Gaming X falan almak zorunda.
Hocam bende bunu anlatmaya çalıştım baya kişi bana fanboy , bizi sonradan konu açtıracak gibisinden hatta Frisby alınmaz aklına sok diyenler oldu :(

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Screenshot_1.jpg

Bakın bu benim 2 yıl kadar önce Aliexpress üzerinden aldığım "Zheino" marka SSD. Markayı duyunca bazılarının "Kronik sorunludur o yeaa, o marka ne çöp" dediğini duyar gibiyim fakat %82 dolu olmasına rağmen verdiği hız bu şekilde, sağlığı ise %100.

beritankorkusuz

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Bakın bu benim 2 yıl kadar önce Aliexpress üzerinden aldığım "Zheino" marka SSD. Markayı duyunca bazılarının "Kronik sorunludur o yeaa, o marka ne çöp" dediğini duyar gibiyim fakat %82 dolu olmasına rağmen verdiği hız bu şekilde, sağlığı ise %100.
Hocam James Donkey ssd lerede baya bir ön yargı var , bir arkadaş sorunlu ssdler konusunda ''le serisinde kesin olmamakla beraber sorun vardır'' yazdı o günden sonra herkes kesin gözüyle tüm jams donkey ürünlerini kötüledi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ekran Alıntısı.JPG

Sağlık, kullanım saatleri ise bu şekilde.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Alıntıyı görüntüle
Hocam benimde kullanmış olduğum ve Abdullah abininde bir çok kez sistemlerde kullandığı ADATA SU630 SSD'sine kronik sorunlu deniyor bendeki okuma yazma ve sağlık durumu gayet iyi. Bir arkadaşımda aynı SSD'yi kullanıyor onda da problem yok. El Capitan'da kullanılan Team GX1 SSD'sine de kronik sorunlu dendi forumda bu konuyada açıklık getirseniz hocam.

beritankorkusuz

80+ Silver
Hocam benimde kullanmış olduğum ve Abdullah abininde bir çok kez sistemlerde kullandığı ADATA SU630 SSD'sine kronik sorunlu deniyor bendeki okuma yazma ve sağlık durumu gayet iyi. Bir arkadaşımda aynı SSD'yi kullanıyor onda da problem yok. El Capitan'da kullanılan Team GX1 SSD'sine de kronik sorunlu dendi forumda bu konuyada açıklık getirseniz hocam.
Vallaha bende sorun görmedim bende de 480 lik modeli var sorun yok harici disk olarak kullanıyorum

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Team Gx 1 Kullanısıyım. Doluluk %50 .
Ekran Görüntüsü (36).png
Write normalde min 4-5 katı olması gerekiyordu.

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar SSD, Ram ya da herhangi bir donanım sıfır bile olsa arızalı çıkabilir. Ama bu her alınan aynı model cihaz arızalıdır demek değil. Ona kalsa ben sorunlu denen ne varsa hiç sorun yaşamadan kullandım çok kez...

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesela 1 yılı aşkın süredir Msi B350M Pro Vd Plus modelini kullandım. Girin bakalım o forumlara biri çıkıp arızalı demiş mi? Fakat bana yaşatmadığı sorun kalmadı ama gelip çöp bu yea demiyorum direkt.

beritankorkusuz

80+ Silver
Mesela 1 yılı aşkın süredir MSI B350M Pro Vd Plus modelini kullandım. Girin bakalım o forumlara biri çıkıp arızalı demiş mi? Fakat bana yaşatmadığı sorun kalmadı ama gelip çöp bu yea demiyorum direkt.
Hocam aslında foruma kanıtsız olarak c4 vs diyen gruplar için kural getirilemezmi yanlış bilgilendirmeden dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın
Top Bottom