Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

beritankorkusuz

80+ Silver
Bu arkadaş (konu sahibi) bizim " Bir sorun yaşayın da sevinelim" düşüncesinde olduğumuzu falan mı düşünüyor ki? Sizce hocam?
Kardeşim o zaman kendim kullanırmıyım ? Ne olur ön yargılı yaklaşma yaw

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bu arkadaş (konu sahibi) bizim " Bir sorun yaşayın da sevinelim" düşüncesinde olduğumuzu falan mı düşünüyor ki? Sizce hocam?
Hayır öyle düşünmüyor. Frisby markasının bu kadar tepki alması ve araştırıldığında kanıt vs. olmamasından bahsediyor.

beritankorkusuz

80+ Silver
Hayır öyle düşünmüyor. Frisby markasının bu kadar tepki alması ve araştırıldığında kanıt vs. olmamasından bahsediyor.
Vallaha hocam çok iyi tercüme etmişsiniz , hocam arkadaşlara sorunluysa bana göster diyorum 1 tane atıyorlar o da technopat ta 2019 da açılmış , bana bunun dışında everest rampage atıyorlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallaha hocam çok iyi tercüme etmişsiniz , hocam arkadaşlara sorunluysa bana göster diyorum 1 tane atıyorlar o da technopat ta 2019 da açılmış , bana bunun dışında everest rampage atıyorlar :D
Ki zaten ön yargılı bir izlenim var ,ben kanıtları gösteriyorum bana patlar diyorlar ''Çıkra göster''

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,265
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar isteyen istediğini alır, savunur. Arkadaş grubu şeklinde gelip başkalarının fikirlerine saldıramazsınız, ama tabii saldırdığınız kişi de buna küfürle karşılık veremez.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Valla hepsini raporlasam bir sürü adam ban yer konu kişisele numaralara kadar dönmüş. Evet Konu Sahibi haklı. Adam araştırmasını yapıyor. Her markanın bir sürü hataları olacak. Elektronik işi bu. Pahalı marka bozulunca aa neden acaba bir bakayım para verdik deyip, Fp ürünleri aldığında bozulunca buraya gelip ağlamayın. Çözüm üretmeyi denediniz mi? Lütfen araştırana araştırdığı için saygınız olsun. Kışkırtmak size bir şey kazandırmaz. Her şeyi geçtim Türkiye şartlarında olduğumuzu unutmayın. Birine Fanboy demek kolay ama Sizde Pahalı ürün FanBoyluğu yapıyorsunuz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,265
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Klasik olarak bazı markaların konularını görüyorum. Altında hemen o 2-3 kişi direkt olarak gelip karalamaya başlıyor garip kanıtlar sunarak. Yapmayın, bu forumda bunlar yüzlerce kez tartışıldı.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Klasik olarak bazı markaların konularını görüyorum. Altında hemen o 2-3 kişi direkt olarak gelip karalamaya başlıyor garip kanıtlar sunarak. Yapmayın, bu forumda bunlar yüzlerce kez tartışıldı.
Hocam konu bence gayet açık tartışılmış daha da ilerisi olmayacak gibi. Bu gidişle daha çok kalp kırılmadan konuyu kilitlemeniz mümkün mü? Teşekkür ederim.

beritankorkusuz

80+ Silver
Arkadaşlar isteyen istediğini alır, savunur. Arkadaş grubu şeklinde gelip başkalarının fikirlerine saldıramazsınız, ama tabii saldırdığınız kişi de buna küfürle karşılık veremez.
Hocam küfürle kaşılık vermedim, ki vermemde. Ama arkadaşlar bana sürekli ön yargı içerisindeler , ben istatiskleri veriyorum bana patlar alınmaz diyorlar. Teknoloji şans işi ileride ne olacağı belli olmaz ,güvenilir marka diye aldıklarımız bazen daha fazla sorunlu çıkıyor.Ama bu kadarda ön yargı sizce de fazla değil mi ? Nerede Frisby direkt C4

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,265
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kural dışı hareket yapan herkese uyarı puanı ekledim, fakat bu son uyarıdır, devamında ceza vereceğim.

beritankorkusuz

80+ Silver
Valla hepsini raporlasam bir sürü adam ban yer konu kişisele numaralara kadar dönmüş. Evet Konu Sahibi haklı. Adam araştırmasını yapıyor. Her markanın bir sürü hataları olacak. Elektronik işi bu. Pahalı marka bozulunca aa neden acaba bir bakayım para verdik deyip, Fp ürünleri aldığında bozulunca buraya gelip ağlamayın. Çözüm üretmeyi denediniz mi? Lütfen araştırana araştırdığı için saygınız olsun. Kışkırtmak size bir şey kazandırmaz. Her şeyi geçtim Türkiye şartlarında olduğumuzu unutmayın. Birine Fanboy demek kolay ama Sizde Pahalı ürün FanBoyluğu yapıyorsunuz.
Hocam vallah tercüme olmuşsunuz

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam küfürle kaşılık vermedim, ki vermemde. Ama arkadaşlar bana sürekli ön yargı içerisindeler , ben istatiskleri veriyorum bana patlar alınmaz diyorlar. Teknoloji şans işi ileride ne olacağı belli olmaz ,güvenilir marka diye aldıklarımız bazen daha fazla sorunlu çıkıyor.Ama bu kadarda ön yargı sizce de fazla değil mi ? Nerede Frisby direkt C4
Haklısınız hocam kanıt gerekir. Ama biz eğer sorunluysa direk sorunlu diyoruz kanıtlarına dayanarak. Kanıt olmadan veya kullanmadan direkt olarak kötü demek yanlış olur. Neyse konu daha fazla uzamasın. :)

Top Bottom