denerim sağolunbi format denesene
ss attımDostum az önceki fotoğrafta arkadaki her şey kapalıyken disk kullanim değeribi 30 saniye bekleyip ss atar mısın?
Yari yariya azaltmaz.evet windows HDD ye gore ssd de kurulu olursa daha fazla performans alirsin fps artacaktir.
ne yapabilirim sizce ?Yari yariya azaltmaz.
Bencede format de deneyin. Disk kullaniminda da sorun yok.ne yapabilirim sizce ?
tm teşekkürler yardımınız içinBencede format de deneyin. Disk kullaniminda da sorun yok.
Bide ben bu bilgisayarı ilk aldığımda çok gereksiz bir şey yaptrım korsan etkinleştirme yapmıştım ondan bişey olabilirmi sizce ?Bencede format de deneyin. Disk kullaniminda da sorun yok.
Oo deseydin keşke. Ondan olma ihtimali cok yuksek. Format temiz kurulum yap kafan rahat olsun.tm teşekkürler yardımınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide ben bu bilgisayarı ilk aldığımda çok gereksiz bir şey yaptrım korsan etkinleştirme yapmıştım ondan bişey olabilirmi sizce ?
Format attıktan sonra o korsanda kalkar diyimi hocam ?Oo deseydin keşke. Ondan olma ihtimali cok yuksek. Format temiz kurulum yap kafan rahat olsun.
Evet.Format attıktan sonra o korsanda kalkar diyimi hocam ?
teşekkürler bide temiz kurulumu nası yapacağımla ilgili bir video varsa atabilirmisiniz rica etsem bu konularda pek bilgim yokdaEvet.
teşekkürler bide temiz kurulumu nası yapacağımla ilgili bir video varsa atabilirmisiniz rica etsem bu konularda pek bilgim yokda
Selam ben temiz kurulumu yaptım ama etkinleştirme yazısı halen gelmedi crach halen duruyormudur yoksa kalkmışmıdırEvet.
Diskiniz 100 kullanıyor o yüzden hddye deli gibi yük biniyor kaldıramıyor çözümleri var ama en temiz çözüm ssd almak