Kutluhan Tuna
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Kutluhan Tuna
- Bütçe
- 500
Merhaba;
Suanda inca'nin speed bi mousepadini kulaniyorum mouse'umda logitech g502 hero
mousepadimde minimal oynamalari rahat yapamiyorum
Bazi gunler nedense hic kaymiyormus gibi hisetiriyor bi gunu bi gunune denk degil
O yuzden ust sekment bi mousepade gecmek istiyorum
En fazla oynadigim oyunlar;
-lol
-valorant
-overwatch
-osu
Bunu neden belirtim cunku bi sorum olucak
Bu saydiglarim ciddi Aldigim oyunlar
hepsinin oynanisi bambaska ve ayni sekilde mouse tutusum, dpi'im falan birbirine hic yakin degil
Bunu belirtme sebebim speed masuepad almak istemem sorum su;
-yag gibi bi speed masuepad alirsam yuksek ve ya dusuk sensli oyunlarda kontrolum zor olurmu?(cam mousepad gibi)
Cevap evetse o tur mousepadleri almayi dusunmem kontrolleri zor olucagi icin
Cevap hayirsa onerebilirsiniz
(Bilmedigim bi sey varsa soyleyebilirsiniz)
Gelirsek mousepadimde olmasini istedigim ozelliklere;
1)Speed bi mousepad olsun
2)Boyu Medium
3)puruzsus bi yuzey olsun
4)minimal oynamalarda fareyi tutmasin rahatca oynatabileyim
5) kaliteli Malzeme ve dayanıklı olsun
Vb
Kisaca anlatmak istedigim kusursuz bi speed masuepad istiyorum anlasildigi uzere
Yakinda razer basilisk v3 almayi dusunuyorum butun ekipmanlarim razer olucak o yuzden siyah bi mousepad olursa iyi olur
Lutfen bu konuda Tecrubeli kisiler yazsin,onersin kendime gore en iyi mousepedi bulup omurboyu onu kulanmak istiyorum
Bütcem 300-400tl civari dusunuyorum eyer 200-300tl arasi kafama yatan istediglerimi karsilayabilecek masuepad olursada onerebilirsiniz
Ama kesinlikle ustsekment kalitesini ortaya koyan ve 200-400tl arasi mousepadleri hic eden bi mousepad varsada onerebilirsiniz 700tlye kadar olabilir
Onerdiginiz urunleri karsilastirip bi arastirmaya girip arasindan secicem
Razer aceri almayi dusunuyordum uygun fiyatli bulamadim varsa uyguna bulabilcegim soyleyebilirsiniz
Razerin butun mousepadlerine baktim ama cok gereksiz pahali gibi geldi o parayla daha iyi bi sey alinir mi yoksa cidden o parayi hak ediyor mu?
mousepadler hakkinda cidden bilgilenmek isteyen biriyim o yuzden uzun uzun yazdim ilginiz icin suandan tesekkürler ederim
Suanda inca'nin speed bi mousepadini kulaniyorum mouse'umda logitech g502 hero
mousepadimde minimal oynamalari rahat yapamiyorum
Bazi gunler nedense hic kaymiyormus gibi hisetiriyor bi gunu bi gunune denk degil
O yuzden ust sekment bi mousepade gecmek istiyorum
En fazla oynadigim oyunlar;
-lol
-valorant
-overwatch
-osu
Bunu neden belirtim cunku bi sorum olucak
Bu saydiglarim ciddi Aldigim oyunlar
hepsinin oynanisi bambaska ve ayni sekilde mouse tutusum, dpi'im falan birbirine hic yakin degil
Bunu belirtme sebebim speed masuepad almak istemem sorum su;
-yag gibi bi speed masuepad alirsam yuksek ve ya dusuk sensli oyunlarda kontrolum zor olurmu?(cam mousepad gibi)
Cevap evetse o tur mousepadleri almayi dusunmem kontrolleri zor olucagi icin
Cevap hayirsa onerebilirsiniz
(Bilmedigim bi sey varsa soyleyebilirsiniz)
Gelirsek mousepadimde olmasini istedigim ozelliklere;
1)Speed bi mousepad olsun
2)Boyu Medium
3)puruzsus bi yuzey olsun
4)minimal oynamalarda fareyi tutmasin rahatca oynatabileyim
5) kaliteli Malzeme ve dayanıklı olsun
Vb
Kisaca anlatmak istedigim kusursuz bi speed masuepad istiyorum anlasildigi uzere
Yakinda razer basilisk v3 almayi dusunuyorum butun ekipmanlarim razer olucak o yuzden siyah bi mousepad olursa iyi olur
Lutfen bu konuda Tecrubeli kisiler yazsin,onersin kendime gore en iyi mousepedi bulup omurboyu onu kulanmak istiyorum
Bütcem 300-400tl civari dusunuyorum eyer 200-300tl arasi kafama yatan istediglerimi karsilayabilecek masuepad olursada onerebilirsiniz
Ama kesinlikle ustsekment kalitesini ortaya koyan ve 200-400tl arasi mousepadleri hic eden bi mousepad varsada onerebilirsiniz 700tlye kadar olabilir
Onerdiginiz urunleri karsilastirip bi arastirmaya girip arasindan secicem
Razer aceri almayi dusunuyordum uygun fiyatli bulamadim varsa uyguna bulabilcegim soyleyebilirsiniz
Razerin butun mousepadlerine baktim ama cok gereksiz pahali gibi geldi o parayla daha iyi bi sey alinir mi yoksa cidden o parayi hak ediyor mu?
mousepadler hakkinda cidden bilgilenmek isteyen biriyim o yuzden uzun uzun yazdim ilginiz icin suandan tesekkürler ederim