Neler Yeni

Istedigim ozelliklere gore bi mousepad ariyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutluhan Tuna
Bütçe
500
Merhaba;

Suanda inca'nin speed bi mousepadini kulaniyorum mouse'umda logitech g502 hero
mousepadimde minimal oynamalari rahat yapamiyorum
Bazi gunler nedense hic kaymiyormus gibi hisetiriyor bi gunu bi gunune denk degil

O yuzden ust sekment bi mousepade gecmek istiyorum

En fazla oynadigim oyunlar;
-lol
-valorant
-overwatch
-osu

Bunu neden belirtim cunku bi sorum olucak
Bu saydiglarim ciddi Aldigim oyunlar
hepsinin oynanisi bambaska ve ayni sekilde mouse tutusum, dpi'im falan birbirine hic yakin degil

Bunu belirtme sebebim speed masuepad almak istemem sorum su;
-yag gibi bi speed masuepad alirsam yuksek ve ya dusuk sensli oyunlarda kontrolum zor olurmu?(cam mousepad gibi)
Cevap evetse o tur mousepadleri almayi dusunmem kontrolleri zor olucagi icin
Cevap hayirsa onerebilirsiniz
(Bilmedigim bi sey varsa soyleyebilirsiniz)

Gelirsek mousepadimde olmasini istedigim ozelliklere;

1)Speed bi mousepad olsun
2)Boyu Medium
3)puruzsus bi yuzey olsun
4)minimal oynamalarda fareyi tutmasin rahatca oynatabileyim
5) kaliteli Malzeme ve dayanıklı olsun
Vb

Kisaca anlatmak istedigim kusursuz bi speed masuepad istiyorum anlasildigi uzere
Yakinda razer basilisk v3 almayi dusunuyorum butun ekipmanlarim razer olucak o yuzden siyah bi mousepad olursa iyi olur
Lutfen bu konuda Tecrubeli kisiler yazsin,onersin kendime gore en iyi mousepedi bulup omurboyu onu kulanmak istiyorum

Bütcem 300-400tl civari dusunuyorum eyer 200-300tl arasi kafama yatan istediglerimi karsilayabilecek masuepad olursada onerebilirsiniz
Ama kesinlikle ustsekment kalitesini ortaya koyan ve 200-400tl arasi mousepadleri hic eden bi mousepad varsada onerebilirsiniz 700tlye kadar olabilir

Onerdiginiz urunleri karsilastirip bi arastirmaya girip arasindan secicem
Razer aceri almayi dusunuyordum uygun fiyatli bulamadim varsa uyguna bulabilcegim soyleyebilirsiniz
Razerin butun mousepadlerine baktim ama cok gereksiz pahali gibi geldi o parayla daha iyi bi sey alinir mi yoksa cidden o parayi hak ediyor mu?

mousepadler hakkinda cidden bilgilenmek isteyen biriyim o yuzden uzun uzun yazdim ilginiz icin suandan tesekkürler ederim:)

ByKayseriLi

80+ Bronze
Bende öyle bir şey arıyorum aslında. Bende bloody'nin mouse pad'i var aslında kalitesi çok iyi malzemesi güzel ama bende de pek kaymıyor hissi veriyor. Sanki farenin altında yapıştırıcı var da bir şeyler kaymasını engelliyor gibi his veriyor. Arada sırada yıkıyorum güzelce o zaman biraz daha düzeliyor ama çok uzun sürmüyor. O ince minimal hareketleri bende yapamıyorum mesela. Özellikle herhangi bir oyunda sniper oldum diyelim dürbün açınca çok belli ediyor kendini. O minimal hareketi yapamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutluhan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suanda yurtdisindayim PC olmadigi icin rahat arastiramiyom ayin 7sinde tr gelcem o zamana kadar aklimda bi seyler olussun geldigimde direkt siparis ediyim

Razerin TR ye gelmemis bi kulakligi var kraken v3 pro tam istedigim gibiydi paraya kiydim aldim

mouse ve mousepadim razer degil ama dedim hadi balistik v3 +iyi bi mousepad aliyim dedim TR ye gelince full set olsun

Bakalim tecrubeli arkadaslar Mesaj atarlar
Youtube da bi kactane mousepad incelemesine baktim ama cok aklimda soru Isareti kaliyor en iyi Burda bi befindet firtinasi yapariz zaman var benim icin

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Bende öyle bir şey arıyorum aslında. Bende bloody'nin mouse pad'i var aslında kalitesi çok iyi malzemesi güzel ama bende de pek kaymıyor hissi veriyor. Sanki farenin altında yapıştırıcı var da bir şeyler kaymasını engelliyor gibi his veriyor. Arada sırada yıkıyorum güzelce o zaman biraz daha düzeliyor ama çok uzun sürmüyor. O ince minimal hareketleri bende yapamıyorum mesela. Özellikle herhangi bir oyunda sniper oldum diyelim dürbün açınca çok belli ediyor kendini. O minimal hareketi yapamıyorum.
asperox sarı kullanıp akmasını sağlarsanız, sonrasında cam sil ile bir fıslatıp kurumaya bırakırsanız yaklaşık 10 gün kaygan etki veriyor sonra yine tozlanıyor, önerim her gün temizlik veya bez ile örtmek klavyem ve mouseum kirleniyo diye örtü örtüyordum ben işe yarıyor,
artık kullanmıyorum çünkü sıcak çay bardağı koydular üstüne sıcaktan alt kısmı eridi göçme yaptı

ByKayseriLi

80+ Bronze
asperox sarı kullanıp akmasını sağlarsanız, sonrasında cam sil ile bir fıslatıp kurumaya bırakırsanız yaklaşık 10 gün kaygan etki veriyor sonra yine tozlanıyor, önerim her gün temizlik veya bez ile örtmek klavyem ve mouseum kirleniyo diye örtü örtüyordum ben işe yarıyor,
artık kullanmıyorum çünkü sıcak çay bardağı koydular üstüne sıcaktan alt kısmı eridi göçme yaptı

Hocam o da çok uğraştırır ya. Sürekli yıka kurula falan. Genel de böyle mi acaba bilmiyorum ki bende. Yoksa biraz paraya kıyıp iyi bir şey mi almak lazım emin olamadım. Mouse pad'im güzel aslında kalitesi falan bayağı iyi uydurma 10 liralık olanlardan değil ama biraz kullandıktan sonra fare rahat kaymıyor yüzeyde nedense. Yıkadıktan sonra düzeliyor biraz etkisi kısa sürüyor tabi. Hatta benim mouse pad bu incelemek isterseniz eğer.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Hocam o da çok uğraştırır ya. Sürekli yıka kurula falan. Genel de böyle mi acaba bilmiyorum ki bende. Yoksa biraz paraya kıyıp iyi bir şey mi almak lazım emin olamadım. Mouse pad'im güzel aslında kalitesi falan bayağı iyi uydurma 10 liralık olanlardan değil ama biraz kullandıktan sonra fare rahat kaymıyor yüzeyde nedense. Yıkadıktan sonra düzeliyor biraz etkisi kısa sürüyor tabi. Hatta benim mouse pad bu incelemek isterseniz eğer.

aynısını kullandım hatta eridiği ve parçalandığı için rampage'in aynıısının muadilini üretmişti o da sıcak çaydanlığa kurban gitti yanına çaydanlık koydular ısıdan dolayı alt silikonu sertleşip parçalandı, en iyi çözüm üstüne örtü atmak tozlanmaması için, öyle denersen yıkama olayını baya ertelemiş olursun

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Merhaba;

Suanda inca'nin speed bi mousepadini kulaniyorum mouse'umda logitech g502 hero
mousepadimde minimal oynamalari rahat yapamiyorum
Bazi gunler nedense hic kaymiyormus gibi hisetiriyor bi gunu bi gunune denk degil

O yuzden ust sekment bi mousepade gecmek istiyorum

En fazla oynadigim oyunlar;
-lol
-valorant
-overwatch
-osu

Bunu neden belirtim cunku bi sorum olucak
Bu saydiglarim ciddi Aldigim oyunlar
hepsinin oynanisi bambaska ve ayni sekilde mouse tutusum, dpi'im falan birbirine hic yakin degil

Bunu belirtme sebebim speed masuepad almak istemem sorum su;
-yag gibi bi speed masuepad alirsam yuksek ve ya dusuk sensli oyunlarda kontrolum zor olurmu?(cam mousepad gibi)
Cevap evetse o tur mousepadleri almayi dusunmem kontrolleri zor olucagi icin
Cevap hayirsa onerebilirsiniz
(Bilmedigim bi sey varsa soyleyebilirsiniz)

Gelirsek mousepadimde olmasini istedigim ozelliklere;

1)Speed bi mousepad olsun
2)Boyu Medium
3)puruzsus bi yuzey olsun
4)minimal oynamalarda fareyi tutmasin rahatca oynatabileyim
5) kaliteli Malzeme ve dayanıklı olsun
Vb

Kisaca anlatmak istedigim kusursuz bi speed masuepad istiyorum anlasildigi uzere
Yakinda razer basilisk v3 almayi dusunuyorum butun ekipmanlarim razer olucak o yuzden siyah bi mousepad olursa iyi olur
Lutfen bu konuda Tecrubeli kisiler yazsin,onersin kendime gore en iyi mousepedi bulup omurboyu onu kulanmak istiyorum

Bütcem 300-400tl civari dusunuyorum eyer 200-300tl arasi kafama yatan istediglerimi karsilayabilecek masuepad olursada onerebilirsiniz
Ama kesinlikle ustsekment kalitesini ortaya koyan ve 200-400tl arasi mousepadleri hic eden bi mousepad varsada onerebilirsiniz 700tlye kadar olabilir

Onerdiginiz urunleri karsilastirip bi arastirmaya girip arasindan secicem
Razer aceri almayi dusunuyordum uygun fiyatli bulamadim varsa uyguna bulabilcegim soyleyebilirsiniz
Razerin butun mousepadlerine baktim ama cok gereksiz pahali gibi geldi o parayla daha iyi bi sey alinir mi yoksa cidden o parayi hak ediyor mu?

mousepadler hakkinda cidden bilgilenmek isteyen biriyim o yuzden uzun uzun yazdim ilginiz icin suandan tesekkürler ederim:)
Şunu al geç hocam. Pişman olmazsın

https://www.amazon.com.tr/dp/B07JR9SNXF/ref=cm_sw_r_apan_i_EJGC1PWVXZJMYN1WZYC1

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutluhan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
qck'yu herkes oneriyor ama nedense ben biraz ısınamadım
arkadaşlarla mediamarka gidip yüzeyine baktım pürüzlü bi yüzeyi var, çok tatmin etmedi beni
dün biraz gezindik baktık falan internete fnatic dash mousepad gözüme carptı
biraz inceleme videolarına bakıcam ama heralde beni memnun edebilcek bi masuepade benziyor

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
valla üst segment dedin diye atıyorum ne kadar iyi bilemem ama görmen için atıyorum benimde çok dikkatimi çekmişti bunu bir araştır sor sitesine bütçeni biraz geçiyor ne kadar iyidir bilemiyorum

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
qck'yu herkes oneriyor ama nedense ben biraz ısınamadım
arkadaşlarla mediamarka gidip yüzeyine baktım pürüzlü bi yüzeyi var, çok tatmin etmedi beni
dün biraz gezindik baktık falan internete fnatic dash mousepad gözüme carptı
biraz inceleme videolarına bakıcam ama heralde beni memnun edebilcek bi masuepade benziyor
Steelseries control mousepad. O yüzdendir. Eğer yüksek sens kullanıyorsan sıkıntı yok ama düşük sens ile kolunu böööyle kaydırıyorsan speed mousepad lazım

Top Bottom