İstediğim Vücudu Ne Kadar Sürede Elde Edebilirim?

Reaksiyon skoru
69
İyi akşamlar herkese. Önceden de zayıflama ile ilgili konular açmıştım fakat başka bir karar aldım. Fitness a gidecek bir mentalim ve zamanım yoktu. Fakat bunları hallettim. Günlük 1 - 1:30 saat ayırabilirim kendime. Kendimden bahsedeyim yeniden 16 yaşındayım 145 kilodan 123 kiloya kadar düştüm fakat şuan 128 civarı takılıyorum. Hala istediğim gibi değilim tabi normal olarak. 16 Yaş 1.85 boy 128 kiloyum. Güzel bir vücut yapmak istiyorum. Tabi güzel vücut herkese göre değişir benim için obez olmayayım ve aynı zamanda kol felan çalışmak istiyorum, vücut şeklini alsın. Haftaya başlamayı düşünüyorum. 105 Kilo vs benim için gayet iyi olacaktır belki daha aşşağısı olursa denerim. 105 Kilo fit bir şey olmak için sizce ne kadar zamanımı harcarsam bu hale gelirim. Tahminen ne kadar sürer. Bu arada istediğim zaman yapamayacağım bir şey yoktur. Çok sıkı bir beslenmeye giricem yeniden. Cevaplarınızı bekliyorum olacağım iyi akşamlar.

Şunu söyleyeyim sıkı çalışma ile 6 ayda 3 haneli rakamlardan kurtulabilirsin. 90 kilo olmak bile senin için büyük adım olur. Ardından kas çalışmaya geçersen 90 kilo kaslı bir vucüd için sorun çıkarmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlama ama daha insani fit ve hoş bir görüntüyü 1 senede alabilirsin 6 ay kardio ile kalori verirsin diğer 6 ay da kas ve sıkılaştırma çalışıp sarkık deriyi ve fazla yağı yakarsın. 12 ay sonra 80-90kg civarı güzel bir vücudun olur ardından 1 sene daha profesyonel kas yapmaya geçersin.

düzenli spor ve diyetisyen ile kalori açığı oluşturarak sağlıklı o kilolara düşersin vucudun da minimum deri sarkması olur bu şekilde. eğer hızlı kilo verirsen derilerin baya baya sarkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,282
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri