Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum. Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Aklımdan arada in*ihar bile geçiyor ne yapacağım?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C

Ysuflix

80+ Gold
ne intiharı dostum derdine saygım var da güldürme beni ya :D yaşın daha küçük saçma sapan şeyler düşünme intihar ne ? itiraz etme adam akıllı git konuş sakin kafayla tartışma boyutuna getirmeden. daha düzgün bi okula nakil aldırırsın belki.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dünyada ne dertler var hocam, sırf okul yüzünden intihar edilmez ki. Siz neden o okulda okumak istemiyorsunuz?
Hocam okula 2 gün gittim ve sınıfta şuan 13 kişi var 11’i sınıfta kaldığı için benden yaşça büyük ve okulu umursamıyor… derslerde konuşup duruyorlar kafam şişiyor ayrıca sürekli dersi kaynatma çabaları var. 12.sınıflardan hiç bahsetmiyim tek yaptıkları tenefüs-öğle aralarında sigara içmek ben böyle bi öğrenci değilim böyle şeyler hoşuma gitmiyor, gitmek istemiyorum oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne intiharı dostum derdine saygım var da güldürme beni ya :D yaşın daha küçük saçma sapan şeyler düşünme intihar ne ? itiraz etme adam akıllı git konuş sakin kafayla tartışma boyutuna getirmeden. daha düzgün bi okula nakil aldırırsın belki.
Hocam, adam akıllı konuşmayı 10 kez denedim sıkıntılarım bu orada okumak istemiyorum dedim ama umursamadılar yaşadığım yerdeki tek lise bu ve ailem daha iyi liselere gitmem yurtta kalacağım anlamına geldiği için yurtta değil gözleri önünde olmamı istiyorlar

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Hocam, adam akıllı konuşmayı 10 kez denedim sıkıntılarım bu orada okumak istemiyorum dedim ama umursamadılar yaşadığım yerdeki tek lise bu ve ailem daha iyi liselere gitmem yurtta kalacağım anlamına geldiği için yurtta değil gözleri önünde olmamı istiyorlar
Başka bir okula nakil aldıramaz mısınız?

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir okula nakil aldıramaz mısınız?
Öncekinde yazdığım gibi ailem yurt meselesinden dolayı asla nakil aldırmamı istemiyor. Yaşadığım yer bir ilçe ve burada sadece o istemediğim lise var

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Hocam okula 2 gün gittim ve sınıfta şuan 13 kişi var 11’i sınıfta kaldığı için benden yaşça büyük ve okulu umursamıyor… derslerde konuşup duruyorlar kafam şişiyor ayrıca sürekli dersi kaynatma çabaları var. 12.sınıflardan hiç bahsetmiyim tek yaptıkları tenefüs-öğle aralarında sigara içmek ben böyle bi öğrenci değilim böyle şeyler hoşuma gitmiyor, gitmek istiyorum oraya

bir iki seneye onlar gibi olursun kafan rahat olur merak etme

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan
Hocam okula 2 gün gittim ve sınıfta şuan 13 kişi var 11’i sınıfta kaldığı için benden yaşça büyük ve okulu umursamıyor… derslerde konuşup duruyorlar kafam şişiyor ayrıca sürekli dersi kaynatma çabaları var. 12.sınıflardan hiç bahsetmiyim tek yaptıkları tenefüs-öğle aralarında sigara içmek ben böyle bi öğrenci değilim böyle şeyler hoşuma gitmiyor, gitmek istiyorum oraya
Maalesef nereye gidersen git heryer her sınıf aynı belki bu kadar fazla olmaz ama yinede o hayırsızlar her yerde var tek yapabileceğin 4 sene dayanmak. Benim son senem allahtan

Ysuflix

80+ Gold

anladım muhtemelen pislik yuvası serseri deposu bi meslek lisesinde okuyosun. bende öyle bi yerde okudum ama kendini oradan parlak çıkartman senin elinde. başaramazsın değil. istersen yaparsın. kendini harap etme boşuna. başka okul yok dedin, yurtta kalmamı istemiyolar dedin, açığa geçemiyosun, tek çaren okumak.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Hocam bence çıraklığa geçin en iyisi o bahsettiğiniz kişileri sadece haftada 1 gün görürsünüz hem meslek öğrenirsiniz
Hem kendi paranızı kazanırsınız hemde artık okuma yı baya zorlaştırdı kar artık okusan dahi atanamiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,080
Üyeler
163,257
Son üye
ZurnaBorusu31
Top Bottom